Prix d’Amérique-tvåan Looking Superb lämnade ett härligt besked för fortsättningen när han på onsdagen hade mindre lekstuga på sin väg mot segern i Laval.

I sin senaste start i Prix de Paris fick Looking Superb en rejäl dust, men det tycktes inte finnas några spår av när han vid onsdagens tävlingar i franska Laval återvände till vinnar-cirkeln. Med sin tränare Jean-Michel Bazire vid spakarna tog den norske sexåringen en mycket enkel seger.

Looking Superb stod med 25 meters tillägg vilket föranledde Bazire att landa mitt i klungan, men med varvet kvar från mål på banan som mäter 1250 meter hade norsken avancerat fram och också släppts till ledningen. Sedan blev det spel mot ett mål; över upploppet stegade Looking Superb undan för att säkerställa segermarginalen till många längder. Vinnartiden skrevs till 1.13,1/2875 meter och förstapriset bestod av 24 750 euro. Andrapriset gick till svenskägde Nancy America.

Här kan du se loppet.