Olympiatravet har alla möjligheter att bli en riktigt stjärnspäckad uppgörelse. Åbytravet har nu bjudit in Critérium de Vitesse-vinnaren Univers de Pan.

Alla tycks vilja till Olympiatravet i år. Titelförsvararen Maharajah laddas mot superloppet och kan få sällskap av såväl Noras Bean, Sanity, Raja Mirchi, Yarrah Boko och Beckman. Det bara för att nämna några av de hästar som aspirerar på de tio platserna i vårens första riktigt stora lopp i Sverige.

Från Frankrike kan nu även helgens storvinnare Univers de Pan komma som en joker i leken.

Sexåringen som tidigare i år varit tvåa i både Prix de France (bakom Noras Bean) och i Prix de Belgique (bakom Yarrah Boko) hade one man show i Grand Critérium de Vitesse på söndagen. Hästen vann på 1.10,0 från ledningen.

Nu har kretsen kring Univers de Pan fått ett av de två wild carden till Olympiatravet. Åbys sportchef Jon Pedersen delade ut det direkt efter loppet, på plats i Cagnes-sur-Mer, skriver trav365. Ännu så länge har man emellertid inte tackat ja till inbjudan men Pedersen hyser goda förhoppningar om att så ska bli fallet.

Även trean och tvåan i söndagens storlopp på den franska Rivieran, Vanika du Ruel och Pascia’ Lest är tänkbara som kandidater i Olympiatravet.

Uttagningarna till Olympiatravet inleds på Solvalla den 29 mars. Finalen avgörs på Åby den 26 april och har då ett förstapris på 1,5 miljon kronor.

Fjolårssegraren Maharajah är direktkvalificerad till finalen.

Läs även: Oflyt för Amaru – Univers de Pan på 1.10,0

Läs även: Eskilstuna troligt genrep för Maharajah

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Amaru Boko fortsätter i Frankrike

Amaru Boko fortsätter i Frankrike

Amaru Boko hade inte lyckan med sig i söndagens Grand Critérium de Vitesse men svensken stannar i Frankrike. Ett större lopp på Vincennes hägrar närmast.

Efter att ha varit obesegrad i Robert Berghs regi och med fyra raka segrar kom årets första förlust för Amaru Boko då han provade hetluften på den franska Rivieran under söndagen.

Svensken spurtade in som sjua efter positionsbekymmer i Grand Critérium de Vitesse.

Men det ser ut att bli fler starter i Frankrike för Amaru Boko, en häst som kan bli aktuell för de riktigt stora loppen i vår och sommar.

– Jag är mycket nöjd med hästen som gjorde det väldigt bra sista 200 och gjorde det man kunde begära. Det var ju bara att köra för kommande lopp och framtiden, något annat fanns inte att göra, säger Robert Bergh till Kanal 75 om söndagens prestation.

Nästa troliga uppgift för sjuåringen ser ut att bli Grupp 3-loppet Prix du Bois de Vincennes som avgörs på Vincennes den 22 mars. Loppet körs över 2700 meter med voltstart och bjuder 51 750 euro till vinnaren.

Bland de som anmält sitt tidiga intresse till loppet finns Beckman, Juggle Face, Roxana de Barbray och söndagens tvåa Pascia’ Lest.

– Men jag vet faktiskt inte vad som händer efter loppet på Vincennes 22 mars. I dag ville jag bara känna att han skulle ta resan på ett bra sätt – och det gjorde han. Hästen kändes otroligt fin hela dagen och ser ut att trivas, säger Bergh.

Läs även: Oflyt för Amaru – Univers de Pan på 1.10,0

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Bröt mot reglerna - Lugauer fick 15 000 i böter
Nästa nyhet
Bröt mot reglerna – Lugauer fick 15 000 i böter

Bröt mot reglerna – Lugauer fick 15 000 i böter

Jägersrotränaren Conrad Lugauer har av Svensk Travsport tilldömts böter på saftiga 15 000 kronor. Det sedan han brutit mot reglementet gällande hantering av mediciner.

I januari i år genomförde Svensk Travsport en kontroll i Conrad Lugauers stall. Det var då man fann att tränaren bröt mot reglementets paragraf 45, som gäller hantering av mediciner.

Av den orsaken har Lugauer nu dömts till 15 000 kronor i böter. En dom som tillkännagavs först i onsdags i samband med tävlingarna på Jägersro.

– Det är först gången vi sett någon bryta så här grovt mot medicineringsförseelserna. Jag kan bara konstatera att antingen handlar det om väldigt grovt slarv eller också en väldig okunskap. Han gjorde i alla fall inga försök att dölja någonting för oss, så att någon form av slarv eller okunskap handlar det om, säger Svensk Travsports chefsveterinär Göran Åkerström till Kanal 75.

Orsaken är att Jägersrotränaren i sitt stall förvarat gamla och utgångna mediciner i stället för att göra sig av med dem. Något som alltså inte är tillåtet enligt reglementet. Till travronden.se säger Lugauer:

– Tydligen får man inte någonstans i stallet förvara gammalt medikament, vilket jag inte hade någon aning om, och på grund av att det nu fanns i det här skåpet fick jag böter. Vissa av grejerna var upp emot sex år gamla och vi har faktiskt inte ens tänkt på att de ens fanns där, så det känns verkligen som en onödig grej som nu kostar mig mycket pengar

Och fortsätter:

– Det känns så klart onödigt och jobbigt att behöva betala så mycket pengar på grund av slarv, men jag och alla i mitt stall är väldigt noggranna med vad vi ger hästarna och uppskattar att det är så hård koll i Sverige, vilket gör att vi håller sporten ren.

Göran Åkerström säger till Kanal 75:

– Conrad Lugauer är skyldig att känna till vad vårt regelverk säger, han har fått en omfattande genomgång av det när han fick svensk licens för ett antal år sedan.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Halmstad
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Halmstad

Måndag: V4-tips till Halmstad

Omgången:
Nio-tio grader varmt och sol i Halmstad den här måndagen, veckan kan inte börja så mycket bättre och man får ”sommarvibbar”. Spelmässigt en ok omgång, jag vet egentligen inte vad jag ska tycka. Omgångens två största favoriter står med tre ben i mål, men låg utdelning att vänta om bägge dessa vinner. Jag väljer att spela två kuponger, en ”vanlig” och en flerkupong.

Bästa spiken:
1 Nelli Eighteen May (V4-4)

V4-förslag 1:
V4-1: 7,8,9,10 (5-1)
V4-2: 2,3,4,5,6,8,9 (1-7)
V4-3: 1,2,4,7 (11-10)
V4-4: 1 Nelli Eighteen May (9-12)
4 x 7 x 4 x 1 = 224 kronor.

V4-förslag 2:
V4-1: 7,8 (9-10)
V4-2: 3,5 (9-6)
V4-3: 7 Angelo Am (2-4)
V4-4: 1 Nelli Eighteen May (9-12)
2 x 2 x 1 x 1 (x90) = 720 kronor.

Dubbeltipset:

Spelförslag:
LD-1: 5 Icebear
LD-2: 7 Angelo Am
1 rad x 500 kronor.

Analys V4-1:

Ranking: A: 7-8. B: 9-10-5-1-15-14. C: 6-11-13-12-2-3.

Spetsanalysen:
7 Kanerva kan öppna snabbt och bör tidigt spetsa från sitt springspår.

Loppanalysen:
Palle Günther blir favorit tillsammans med egentränade 8 Soul Artist, som har gjort det bra i tre raka segrar. Han är bra för klassen den här och ska räknas tidigt igen, men det faktum att han varit ifrån ett tag efter senast för infektion i en kota samt att förutsättningarna är chansartade så går jag emot i tipset. Löser det sig dock blir han nog tuff att stå emot igen.

Tipset i loppet väljer jag att ge till min spetsfavorit 7 Kanerva, det är tuffare emot för hans del idag men får Kenneth Haugstad bestämma tempot någorlunda mitt i loppet bör ekipaget bli tuffa att plocka ned. Han blir allt bättre den här, och har svarat för tre bra insatser i rad på slutet. Näst senast på Axevalla gick han starkt efter galopp bakom en sådan häst som Tokio Hotell Hall. Leder länge.

Jag streckar dessa två på flerkupongen, men garderar med ytterligare en duo på den ”vanliga” V4-lappen. 9 Kelsea Diamant och 10 Graceman har bägge visat prov på fin form i de senaste starterna och vid minsta klaff under vägen duger dom här. Kelsea Diamant räckte inte i tufft sällskap senast där vinnaren var Red Hot Snapper, men gången innan det höll hon bra som tvåa bakom Kolgjinis Dante Boko och för tre starter sedan gick hon mycket starkt upploppet ned. Graceman blandar och ger en del, men var positiv i sin avslutning senast.

1 Grace from Above drag på sig en del streck, men den tycker jag är ganska liten och enkel som häst och jag står över.

Analys V4-2:

Ranking: A: 5-3. B: 9-2-8-6-4. C: 1-7-10-12.

Spetsanalysen:
5 Icebear kan öppna väldigt snabbt och är klar spetsfavorit i loppet.

Loppanalysen:
Johnny Takter favorit tillsammans med Lars I Nilsson-tränade 2 Com Åstad i ganska öppet lopp, ekipaget ska räknas men är bara en av flera för mig och streckas endast på den vanliga V4-lappen. Com Åstad har fått lopp i kroppen efter uppehåll och ska vara uppåt i form, men är ingen raket från start och riskerar att hamna ett par hack bak och då krävs det tempo under vägen. Hon ska vässas upp innan tävlingarna för att kunna öppna bättre, men jag får ingen riktig känsla kring henne som favorit.

Tipset i loppet väljer jag att ge till 5 Icebear som tidigt bör ta hand om ledningen här och normalt blir han sedan tuff att plocka ned, han orkade inte från samma position senast men var inte fräsch då och ska vara betydligt bättre idag. Han är alltid svårtuggad i front den här och jag spikar honom på Dubbeltipset då jag spelar med favorit i den andra avdelningen. Tränare Göransson är inne på att han hade vunnit på V75 senast om han hade varit kurant den dagen.

Håller även upp stallkompisen till Icebear i A-gruppen, nämligen 3 Tjurkhults Gidde. Denne gör alltid så gott han kan i loppen, och ska för första gången i regi Carl-Otto Göransson tävla i jänkarvagn. Intressant, och på min flerkupong låser jag på min A-grupp. På den vanliga V4-lappen garderar jag vidare.

9 Picasso har svårt för att hitta den rätta formen, men jag tyckte avslutningen senast var åt rätt håll och han streckas tidigt. Han är kapabel för klassen i grunden den här, och har absolut kunnandet för att kliva runt dom, även om det var ett tag sedan han visade sig från sin bästa sida.

8 Prince Orlando har form, han vann trots skor runt om senast och ska tävla barfota runt om idag vilket är ett klart plus. Utgångsläget lämnar en del övrigt att önska, men med klaff på bitarna är han stark till slut.

Streck också för 4 Lawyer Lohr som står lite på tur för seger, samt för skrällen 6 Önas Mozart som jag tycker är underskattad.

Analys V4-3:

Ranking: A: 7. B: 2-1-4-11-10. C: 12-6-8-9-5-3.

Spetsanalysen:
1 How U.Keeping och 4 Harpos Rockybalboa inledningsvis, där jag håller den förstnämnde som spetsfavorit då denne kan lägga iväg bra den första biten. Bägge dessa lär dock vara intresserade av rygg på favoriten 7 Angelo Am, som bör köras offensivt per omgående. Angelo Am tror jag tidigt sitter i front.

Loppanalysen:
Stefan Perssons 7 Angelo Am kliver ned i klass ganska rejält till den här starten, då han också körs av bästa kusken i loppet ska det givetvis vara bra segerchans och jag spikar på Dubbeltipset samt flerkupongen. Han kan lägga iväg bra från start och bör köras offensivt, sedan blir han oavsett resa tung att stå emot. Han blir dock jättestor favorit och jag gör ett vältningsförsök på den vanliga V4-lappen, amatörlopp är alltid lite luriga och det rensar friskt bakom. Normalt vinner han dock.

2 Muscles Star är inte så tokig i grunden och streckas, han gjorde första starten som valack senast och såg fin ut innan tävlingarna, men galopperade bort sig tidigt. Rapporteras träna bra och har fått fint utgångsläge här. Kan få loppet.

1 How U.Keeping har blivit till åren och frågetecken för inställningen finns givetvis, han är annars inte så tokig den här och har utgångsläget då han kan öppna snabbt. Garanterad fin resa härifrån och rensar skönt. Lopp i kroppen.

Streck också för 4 Harpos Rockybalboa, detta är väl ingen stjärna på något vis men var bra vid seger senast och ska träna positivt för att vara honom enligt Peter Untersteiner. Kan öppna bra och kan kanske hitta plankan först, då bör han få fint lopp.

Analys V4-4:

Ranking: A: 1. B: 9-12-11-2-13. C: 8-10-3-7-5-14-15.

Spetsanalysen:
1 Nelli Eighteen May

Loppanalysen:
Omgången avslutas med omgångens bästa vinstchans, Lars I Nilsson har nämligen hittat en perfekt uppgift åt 1 Nelli Eighteen May och är allting bara som det ska med henne kan jag inte tänka mig annat än att hon spårar det här loppet från start till mål. Hon återkommer efter uppehåll, men rapporteras träna fint och den här har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till kapacitet.

Nelli Eighteen May har snabba pengar att hämta bara hon får vara frisk och fräsch, och jag kan inte tänka mig att någon plockar 20 meter tillägg på henne. Hon ska utrustas med norskt huvudlag för första gången idag, och ska spåra runt om om hon är frisk. Spik.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Halmstad: "Det ser lovande ut"
Nästa nyhet
V4 Halmstad: ”Det ser lovande ut”

V4 Halmstad: ”Det ser lovande ut”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han svarade för ett bra lopp senast och tränar riktigt bra efter det, jag tycker det ser lovande ut den här gången och han ska ses med fin vinstchans. Barfota runt om, öppet huvudlag, samt ufo som senast, säger Stefan Persson om Angelo Am (V4-3).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Halmstadtravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

1 Grace From Above – Hon har ett lopp i kroppen men det är lite svårbedömt vad hon kan prestera. Hon är lite dum i munnen och det är inte säkert att hon kan snabbstarta. Vi siktar på barfota runt om, säger Sebastian Nilsson i stallet.

7 Kanerva – Han gjorde bra ifrån sig senast och han blir allt bättre, men idag ställs han nog mot det tuffaste motstånd hittills. Han har bra form och bra utgångsläge och jag tror han spetsar då han är snabb i volt, men det stod tuffa hästar 20 bakom oss så är han bland dom tre främsta är jag nöjd. Vi har inte sätt botten i honom ännu och det finns nog mer att ta av. Skor runt om samt öppet huvudlag som vanligt, säger Niklas Johansson.

8 Soul Artist – Han har inte startat på ett tag inför detta då han fick en infektion i en framkota efter senast, men det ska inte vara någon fara med formen och jag tror på en bra insats. Han kommer lika väl förberedd till detta som han gjort till segrarna och kommer jag bara loss från innerspår är jag optimistisk. Jag försöker ta mig ut i andraspår så tidigt som möjligt. Barfota runt om samt norskt huvudlag som vanligt, säger Palle Günther.

10 Graceman – Han har gjort positiva insatser på sistone om man nu fråntar Jägersrostarten där han inte var som allra bäst. Han fungerar allra bäst bakifrån och är i så pass bra slag att jag vågar tro på honom. Vi körde ett 17-varv med honom inne på banan i onsdags och han kändes väldigt pigg. Det blir barfota fram och även om det blir tufft att vinna är en platspeng inte omöjlig, säger Peter Edberg.

Lopp 2, V4-2

1 Picabo Elin – Hon har lottats till bra utgångsläge för hennes del då hon ska smygas, men det var tufft emot idag så i första hand tycker jag det är platschans. Hon var inte som bäst senast, men tränar förbättrat nu och jag räknar med en fin insats. Barfota runt om samt norskt huvudlag som vanligt, säger Robin Swedberg.

2 Com Åstad – Hon var positiv efter uppehåll senast och har nu ett nyttigt lopp i kroppen. Hon ska vässas upp lite bakom bilen före tävlingarna så att hon kan öppna hyggligt. Barfota runt om är tanken, säger Sebastian Nilsson i stallet.

3 Tjurkhults Gidde – Han känns jättefin i jobben och det är en trevlig häst på alla sätt. Han är inte så startsnabb. Han tävlar barfota runt om med öppet huvudlag med murphy samt första jänkarvagn hos mig, säger Calle Göransson.

4 Lawyer Lohr – Han var duktig igen senast men kunde inte rå på vinnaren som helt enkelt var för bra den här gången. Formen är på topp och äntligen har vi lottats till ett vettigt utgångsläge. Han kan öppna bra men ledningen är inget måste då han också har en vass spurt. Jag tycker att han snart tjänat ihop till en seger och jag hoppas verkligen den kommer nu. Barfota runt om, säger Gitte Stafström.

5 Icebear – Han var inte fräsch senast och är tillfixad. Han känns fin i rakbanejobben och han vässas inget i jobben. Mina två i loppet är nog ganska likvärdiga i chans men den här är startsnabbare. Han tävlar med skor runt om, jänkarvagn samt helstängt huvudlag, säger Calle Göransson.

8 Prince Orlando – Han tävlade med skor runt om senast men vann trots det, och han håller fin form för dagen. Den här gången blir det barfota runt om och han är klart bäst så, men utgångsläget lämnar en del övrigt att önska. Löser det sig är han med i striden. Helstängt huvudlag och ufo som vanligt, säger Stefan Persson.

9 Picasso – Han måste snart börja visa att jag ska tro på honom för jag är inte helt nöjd med hans insatser. Jag vet att det finns där inom honom och han duger i sällskapet förutsatt att han fungerar som han ska. Skor runt om, säger Ronny Palm.

12 Grand Prix Brodde – Han är oerhört nyttig av sig och håller vettig form för dagen. Han har nu tagit pengar i 14 raka starter och jag hoppas den statistiken är intakt även efter denna uppgift. Spåret drar ner chanserna och han är inget för vinnarspelarna. Barfota runt om, säger Ronny Palm.

Lopp 3, V4-3

1 How U. Keeping – Han behövde senaste loppet i kroppen och ska gå framåt med den genomköraren, det blev kanske lite väl långt mellan starterna för att vara optimalt då han fick ont i en karled efter senast, men han känns fin för dagen och jag väntar mig en bra insats. Han har blivit till åren och inställningen är väl ett litet frågetecken, men är han som han brukar ska han från fint utgångsläge räcka en bit. Han är bra i grunden den här och bör hamna vettigt på det då han kan öppna bra. Jag har inget emot att se honom i ledningen. Inga ändringar i balans eller utrustning, säger Elisabeth Asklund.

2 Muscles Star – Han är väl vår hetaste vinstmöjlighet idag, vid klaff tycker jag inte att han ska nonchaleras i det här loppet. Han var tillbaka senast efter kastration men det blev väl inget riktigt lopp för honom då han gjorde bort sig tidigt, men han känns fin i träning och är inte så tokig i grunden. Barfota runt om samt halvstängt huvudlag som vanligt, säger Robin Swedberg i Fredrik Perssons stall.

4 Harpos Rockybalboa – Han är tillfixad efter senast och pustat något. För att vara den här hästen så känns han fullt godkänd i jobben. Det är ingen stjärna men ska nog räknas i denna omgivning. Barfota runt om, säger Peter Untersteiner.

6 Fox on Order – Hon gjorde ett bra lopp senast men hade varit sjuk innan det och behövde säkert loppet. Ändå löpte hon en låg 16-tid vilket jag var väldigt nöjd med men jag tycker det fanns ett par tuffa konkurrenter. Barfota fram, säger Peter Edberg.

7 Angelo Am – Han svarade för ett bra lopp senast och tränar riktigt bra efter det, jag tycker det ser lovande ut den här gången och han ska ses med fin vinstchans. Barfota runt om, öppet huvudlag, samt ufo som senast, säger Stefan Persson.

10 Homerun – Han fick ett tufft lopp senast men större delen i dödens och dessutom högt utgångstempo. Jag tycker att han känns fin men härifrån är vi utlämnade till vad som händer i loppet. Eventuellt kommer vi rycka bakskorna den här gången, säger Maria Rosenberg.

12 Royal In – Han kom bort helt senast efter en störning på sista bortre långsidan. Jag tycker att hans rad börjar bli missvisande och det här är en häst som jag tror lite på. Nu fick vi ett dåligt läge men formen är god och jag är inte främmande för att han dyker upp bland de tre främsta. Barfota runt om, säger Dan-Åke Olsson.

Lopp 4, V4-4

1 Nelli Eighteen May – Det är en häst med bra läge och distans som håller bra kapacitet för klassen. Hon bör vara vår bästa chans i omgången. Hon har haft lite problem med fräschören men har nu tränat på i backen. Hon är inte vässad och inte formtoppad men ska ändå räknas tidigt. Skor runt om, säger Sebastian Nilsson i stallet.

8 Flirtin Silvio – Hon gör debut för mig idag och hon tränar väldigt fint, hon har gått två sulkyjobb efter 1.20 full väg på bra sätt. Hon ska dock tävla med skor runt om samt öppet huvudlag idag, och det är väl inte optimalt för henne då hon alltid tävlat barfota fram. Hon känns som sagt fin i träning, men det har hon tydligen gjort tidigare också utan att hon presterat i lopp och innan jag ser hur hon presterar för mig i lopp så ligger jag lågt. Hon har haft problem sista biten i loppen. Hon är positiv i träning, men jag tror inte hon är något för lirarna idag, säger Marcus Lindgren.

9 Rybo Fiona – Hon led av en halsinfektion senast och var ursäkad. Allt är nu väl men spåret oroar då det är snävt spår på tillägg och inget springband. Jag ligger lite lågt. Barfota runt om, säger Peter Untersteiner.

11 Läckerol – Hon var duktig senast men fick gå lite för tidigt och krafterna tröt sista biten. Jag har varit på semester ett tag och vet inte hur hon jobbat men har inte hört något vilket jag får tolka som att allt är bra. Läget är hasardartat den här gången men kommer vi bra till därifrån tror jag att hon kan sluta långt framme. Barfota runt om, säger Dan Widegren.

12 Alfayette Aggerup – Hon trivs över aktuell distans och den är rätt för henne, men att stå med 20 meter tillägg är ingen höjdare för hennes del. Löser det sig under vägen ska hon ses med lite vinstchans, men då måste det klaffa härifrån. Vi är nöjda med henne för dagen och hon håller fin form, och att det var länge sedan hon gick i volt oroar inte då hon är stabil. Barfota runt om samt helstängt huvudlag som vanligt, säger Timo Nyman.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Stjärnsmäll på Åby - Sanity vs Raja Mirchi

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson