Även under måndagens övningar på Vincennes fick Björn Goop beträda vinnarcirkeln. Med stoet Lesperanza blev det en vattentät favoritseger.

Björn Goop firade stora framgångar i Paris på söndagen som vinnare i Prix de France tillsammans med Readly Express. Under måndagens sport var han tillbaka i seger-sulkyn på kolstybben. Med tyskan Lesperanza, som här gjorde andra starten i svenskens regi, blev det en mycket enkel seger i ett lopp för sexåriga ston.

Lesperanza, spelad till 17 för 10, fick en bra start och kom iväg som första häst i andraspår. Björn Goop avvaktade till 1200 meter av loppet innan han körde till och övertog ledningen. Därifrån var Ready Cash-dottern helt ohotad och kunde med ett par längders marginal säkerställa segertiden till 1.14,9 på 2850 meter. En vinst värd 17 550 euro.