Lionel är en av hästarna i lördagens VM-loppet i USA. I november väntar en annan uppgift för norrmannen – som är en av hingstarna vid höstens avelsvärdering i Eskilstuna.

Det är som vanligt i samband med Breeders Crown-helgen på Sundbyholm den 9-10 november som höstens avels-värdering av varmblodiga hingstar ska hållas. Svensk Travsport har nu klart med listan över deltagarna. Totalt handlar det om tio anmälda hingstar och tillkommer gör tre listhingstar.

Bland hästarna som ska visas upp märks norske stjärnan Lionel med 13,7 miljoner kronor på kontot och som i helgen har chansen att vinna VM-loppet i New York. Vid avelsvärderingen får han sällskap av en landsman som redan blivit världsmästare – nämligen Papagayo E. Andra spännande namn som ska synas är Love Matters, Milligan’s School och fyraårige stjärnan Very Kronos. (Foto: ALN).

Anmälda hingstar:

Day or Night In
Enterprise
Jupiter Rodney
King City
Lionel
Love Matters
Milligan’s School
Papagayo E.
Rapide du Pommeau
Very Kronos

Listhingstar:

Code Bon
Devious Man
Fourth Dimension