Svenskarna tog väl för sig av priskakan när det travades på Vincennes under söndagen. Både Call Me Keeper och Your Highness skådades i vinnarcirkeln.

Call Me Keeper tog två raka segrar på Vincennes förra vintern. På söndagen var Daniel Redén-träningen tillbaka i vinnarcirkeln på Paris-banan. Björn Goop körde den favoritspelade hästen till seger i ett race för sexåringarna.

Call Me Keeper trivs på Vincennes. Foto: ALN

Call Me Keeper avancerades fram mot ledningen efter cirka 1200 meter körda. Med i loppet var även Calvin Borel som tidigt tog sig en kortare galopp, men snart tog fart igen och nådde dödens på sin landsman.

Calvin Borel mattades dock efter sin tunga resa och var slagen in på upploppet. Call Me Keeper, som ryckt undan med några längder, fick i stället ta emot en friskt avslutande Avenir de Blay (13,4) den sista biten men svensken svarade ut säkert och tog segern på 1.13,3 över 2700 meter.

Förstapriset i loppet var 29 700 euro. Lutfi Kolgjini-tränade Radieux (14,2), körd av Matthieu Abrivard levererade en pigg avslutning och kom i mål som fyra.

***

Your Highness vann igen. Foto: ALN

I Prix de Lille var Your Highness, som gjorde sin fjärde start i regi Fabrice Souloy, stor favorit och stoet redde också mycket enkelt ut uppgiften.

Franck Nivard fick en bra start med Your Highness som med tusen meter kvar av loppet körde fram till ledningen. Genom sista sväng lät Nivard det svenska stoet gasa iväg med några längder och utmanarna skulle aldrig komma i någon särskilt farlig närhet.

Your Highness vann väldigt lätt i helfin stil och klockades till 1.12,7a över 2100 meter. Den här segern var värd 39 600 euro.

Både Increased Workload och Poochai var med i loppet och var bra med från början, men tröttnade när det drog ihop sig och slutade i det slagna fältet.

***

Nivard. Foto: ALN

Prix du Calvados reds som ett sista genrep inför Prix de Cornulier, vinnaren av loppet kommer dock inte vara med om två veckor. Valacken Texas de l’Iton, som är utestängd från Cornulier, noterades nämligen åter för en ny fin framgång under sadel.

För Franck Nivard tog Texas de l’Iton segern efter att ha avancerats fram hastigt utvändigt om Olmo Holz i uppförsbacken, övertagit och sedan säkert hållit undan för bra avslutande Ukerzla du Benjo och Américaine sista biten.

Förstapriset var hela 67 500 euro och vinnaren gick i mål på 1.13,8 över 2850 meter. Favoritskapet delades mellan Ustinof du Vivier som tröttnade i ledningen och Anna Mix som fick en usel start och sedan aldrig var med i loppet.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Tony Wallin borta en månad – bröt handen

Tony Wallin borta en månad – bröt handen

Eskilstunas Tony Wallin kommer inte att ses i loppen den närmaste månaden. En fraktur i handen är orsaken.

Sundbhyholms-tränaren Tony Wallin övertog pappa Kjells tränarrörelse vid årsskiftet, men någon särskilt bra start på året har det inte blivit för 38-åringen.

Efter en träningsrunda i fredags hamnade Tony i backen och ådrog sig en fraktur i höger hand. Därför tvingas han nu gå med gips i fyra veckor framöver.

– Var ute med en besvärlig unghäst i dag och for i backen. Resultatet blev ett brutet ben i handen och fyra veckor i gips. Synd att det är högerhanden som jag använder till att diska, städa och laga mat, skriver han på Team Wallins Facebook-sida.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Youana skadad efter V75-starten på Åby
Nästa nyhet
Youana skadad efter V75-starten på Åby

Youana skadad efter V75-starten på Åby

Youana laddades för starter i Frankrike men i loppet på Åby gick något snett. Nu är den svenska mästarinnan skadad.

Fjolårets Sto-SM-vinnare Youana gjorde comeback efter tre månader när hon deltog i lördagens Gulddivisionen på Åby. Men placerad i vinnarhålet galopperade stoet plötsligt in på upploppet och leddes av banan.

Youana har känningar i vänster fram. Foto: ALN

Nu bekräftas det som många befarade. Youana ådrog sig en skada i loppet och framtiden är nu oviss för den trefaldiga miljonärskan.

– Det är vänster fram som hon har ont i och vi är ganska säkra på att något är fel, men vad är svårt att säga. Youana har blivit lite stressad och det tar vi som ett tecken på att något är galet, säger tränarmaken Calle Johansson till travronden.se.

Tanken för Youana var att närmast gå ut i prestigefyllda Prix Helen Johansson som körs på Vincennes under Prix d’Amérique-dagen. De planerna är nu förklarligt nog avskrivna.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Hästgalan: Nu nominerat i alla klasser
Nästa nyhet
Hästgalan: Nu nominerat i alla klasser

Hästgalan: Nu nominerat i alla klasser

Nu är det även nominerat i de tre sista klasserna inför Hästgalan: årets kallblod, årets sto och årets äldre.

De senaste dagarna har de nominerade till Hästgalan den 12 februari offentliggjorts. På söndagen var det dags för namnen även i de tre sista klasserna att släppas.

Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb, SHK, som nominerat och också utser vinnarna. Här är de resterande nominerade:

Årets Kallblod:

Månprinsen A.M.
Smedsbo Faksen
Talls Odin
Titan Tabac

Årets Sto:

D’One
Princess Face
Some Summit
Youana

Årets Äldre:

Chelsea Boko
D’One
Mosaique Face
On Track Piraten

Läs även: Här är de nominerade till Årets Häst 2015

Läs även: Hästgalan: nominerat i sex kategorier

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Söndag: V64-tips till Eskilstuna
Nästa nyhet
Söndag: V64-tips till Eskilstuna

Söndag: V64-tips till Eskilstuna

Omgången: Då var det söndag igen och dags för V64 på hemmabanan Sundbyholm. En avdelning är extremt viktigt och avgör potentialen för hela omgången. Det är den andra avdelningen där Altea blir extremt stor favorit och hon bara ”får” inte vinna. Hon är ett fyraårigt sto, har endast gjort fyra starter, möter mer rutinerade hästar och gör debut över distansen. Visst ska hon räknas som klar förstahäst men har blivit löjligt stor favorit och får jag bara bort henne skjuter potentialen för mitt system i höjden, men vinner hon får man börja jobba in pengarna tillbaka. Jag har tyvärr inte hittat någon spik att luta mig mot utan jag går tunt i de flesta loppen och hoppas på att jag är rätt ute. Det finns många som jag tycker blir alldeles för hårt streckade och då jag chansar bort de flesta överstreckade blir systemet ganska intressant.

Tvåhästarslås #1: 1 Blue Martini Ås och 8 Prins Alf i V64-1. Jag tror att Prins Alf vinner om han hittar till tät men skulle det häxa från start tror jag att Blue Martini Ås vinner då här det är ett klent gäng bakom.

Tvåhästarslås #2: 2 On The Dot och 4 Emil Tuffing i V64-4. Emil Tuffing tar normalt hand om täten och ska sedan vara i en klass för sig. Det finns dock vissa frågetecken kring honom vilket får mig att gardera med streckvärda On The Dot som har ett perfekt utgångsläge.’

Streckvärd #1: 8 Prins Alf i V64-1 tycker jag borde vara favorit och hittar han till tät ska han ”bara” vinna det här.

Streckvärd #2: 1 Alex Ås i V64-2 är rejäl för sin klass men har svårt att hålla ordning på hovarna. Felfri måste han räknas mycket tidigt.

Streckvärd #3: 6 Al’s Readhead i V64-3 är bra i grunden och även om hon var dålig senast känns hon bortglömd här.

Streckvärd #4: 2 On The Dot i V64-4 har ett perfekt utgångsläge och har favoriten en dålig dag tror jag att Sten S har ganska bra chans att styra in sin springare till en välförtjänt seger.

Streckvärd #5: Lunatic Face i V64-5 är en rejäl häst som tål att göra jobbet själv. Normalt sätt hänger han inte med över 2140 men mot lämpligt motstånd och då banorna börjar bli långsammare känns han intressant.

Överstreckad #1: 2 Altea i V64-2 är som jag skrev ovan ett orutinerat sto som gör debut över lång distans och blir alldeles för mycket streckad även om hon har en bra segerchans.

Överstreckad #2: 10 Ida Avant i V64-3 gör sina bästa lopp när hon får kuta på i ledning och känns bortlottad här samtidigt som skor inte är någon fördel.

Överstreckad #3: 7 Jartinec i V64-5 har chans på spets samtidigt som formen är bra. Det kan dock lika gärna bli pannkaka från start och jag tycker inte att det är någon riktig vinnartyp. En dålig favorit helt enkelt.

Överstreckad #4: 1 Marion Xante i V64-6 är alltid hårt spelad och i hela hennes karriär har jag aldrig lyckats lista ut varför. Det är en häst som inte kan göra någonting själv i loppen och måste smygas in i det sista. Även när hon får de loppen är hon inte särskilt imponerande och jag blir förvånad om hon vinner det här trots ett perfekt utgångsläge.

V64-förslag:
1,8 (res 6-4)
1,2,3,5,7,8,9,10,11,12,13,14,15 (res 2-1)
3,4,6,11 (res 1,10)
2,4 (res 11-6)
3,8,9 (res 7-12)
4,9,10 (res 11-14)
Enbart för 6 rätt.
2 x 13 x 4 x 2 x 3 x 3 = 1872 rader/kr
Totalt 1872 rader/kr

DD-förslag:
3 – 10 x 500 kr
8,9 – 10 x 250 kr
Totalt 1000 kr

V64-1
Ranking: A: 8-1 B: 6-4-3 C: 9-2-5

Spetsanalys: Väldigt många som är kvicka ut och en snabb inledning är att vänta. Jag tror att Pave The Wave spetsar inledningsvis och det är inte otänkbart att han körs där. Utifrån öppnar Rugiada Dei Rex bra men jag tror inte att Fredrik släpper henne till tät. Den som kan få tänkas överta om den sköter sig är Prins Alf. Jämnt skägg mellan dessa två men knapp fördel på Pave The Wave i spets.

Loppanalys: 1 Blue Martini Ås blir favorit här och det känns väl kanske lite fel, men mycket streckad ska hon definitivt vara. Hon vinner inte ihjäl sig men har varit ute i stentuffa stolopp mest hela tiden och möter lämpligt motstånd denna gång. Spåret är inte det bästa för henne då hon kommer att bli över men då det endast är åtta startande räknar jag med att det löser sig. Det har varit skrik på henne ett flertal gånger på slutet och senast stod hon i 41 kronor för en spelad tia i en tuff stoelit. Med rätt resa avslutar sexåringen alltid vasst och även om hon inte kan göra allt för mycket själv räknar jag, som tidigare sagt, med att det löser sig i det lilla fältet. Hon har självklart ganska bra vinstchans och jag tror bara att det är en sak/häst som kan sänka henne.

Det är 8 Prins Alf som jag faktiskt håller upp som loppets förstahäst. Hans form har nog aldrig varit bättre och det är starkt av en elvaåring att hitta sådan toppform som han är i för dagen. För tre och fyra starter sedan höll han farten bra bakom hästar som Propulsion och Call Me Hanover. Näst senast trodde jag stenhårt på honom men då blev det en startbrasa och sedan såg han ruggigt fin ut i upphämtningen. Senast tog ekipaget hand om tät och segern var sedan aldrig i fara. Det här är en renodlad spetshäst och i den positionen strider han till sista blodsdroppe. Hade han haft ett bättre spår eller om jag hade varit säker på att han hittar till tät hade jag spikat honom, men då det kan bli en dryg inledning för att sedan få svar om tät gör att jag inte vågar ta ställning. Skulle han dock hitta till tät tror jag inte att någon kan röra honom, men skulle det häxa från start räknar jag med att favoriten blåser ner samtliga.

V64-2
Ranking: A: 2 B: 1-7-14-11-12-15-8-13-3-10-5-9 C: 4

Spetsanalys: Endast fyra hästar på startvolten och jag blir mycket förvånad om inte Altea tidigt sitter i tät.

Loppanalys: 2 Altea blir omgångens största favorit och att hon ska vara favorit är det inget snack om, även om jag känner att hon blir överstreckad. Näst senast återkom hon efter vila och avgjorde på ett fint sätt efter en perfekt resa. Senast fick fyraåringen bekänna lite mer färg då det blev en tuff resa i dödens men hon visade fin inställning och segade sig förbi sista biten. Även om loppet inte är det tuffaste någonsin känns det som att det är tuffare än på slutet. Hon är ett fyraårigt sto som endast har fyra lopp innanför västen och gör debut över distansen samtidigt som hon möter mer rutinerade hästar. Det gör att jag inte är jättesugen att hoppa på tåget med henne som storfavorit. Risken är dock stor att ekipaget hittar till tät och att det sedan blir ett blufflopp men det finns ruskigt värde i att försöka sänka henne.

Bakom är det extremt svårt och jag streckar alla utom en.

1 Alex Ås känns intressant emot, särskilt om han skulle kunna hålla rygg på ledaren. Han har fin fart men lite svårt att hålla sig på mattan. Näst senast svarade femåringen för en stark upphämtning efter galopp och senast avslutade han bra men blev diskad för trängning. Felfri och med en skaplig resa blir han livsfarlig. Bakom honom hade jag kunnat ranka B-hästarna i stort sätt hur som helst då det är galet jämnt.

V64-3
Ranking: A: 3-4-6-11 B: 1-10-7-12-5 C: 2-8

Spetsanalys: Double Powergirl öppnar snabbt och tar felfri hand om täten. Den här gången borde hon köras där över den korta distansen men slår hon på en galopp borde Valcyrie Simoni tidigt hitta till spets.

Loppanalys: 3 Double Powergirl är inte en så tokig häst som denna gång ställs mot lämpligt motstånd över en passande distans. Senast var det full distans och då valde Jorma att släppa till Oh Goodness men någon häst av dennes kaliber syns inte till i startlistan nu. Näst senast avslutade hon starkt till seger trots att ryggarna inte var de bästa. Nu borde det vara bra chans på tät och sedan blir hon svår att plocka ner om hon bara får dämpa tempot lite andra femhundingen.

4 Valcyrie Simoni har gjort det bra på slutet och visar fin form. Näst senast gjorde hon det bra efter en kortare startgalopp och senast höll hon farten starkt i dödens. Femåringen tål att göra lite själv i loppen och med minsta klaff kan hon bli tuff att stå emot över upploppet, särskilt som hon visat sig fungera bra även med skor på slutet.

6 Al’s Readhead är mitt drag i loppet då jag tycker att hon ska räknas mycket tidigt i den här typen av lopp. Hon har tidigare varit ute mot betydligt tuffare hästar än hon ställs mot idag och skor klarar hon bra. Senast återkom hon efter vila och var inte alls bra då, vilket är lite oroväckande. Hans-Owe väljer dock att plocka ut henne igen och då räknar jag med att det inte var några större fel på henne senast utan det var kanske bara en dålig dag. Hon borde gå framåt med senaste loppet och är hon bara i närheten av formen hon hade i starterna innan duger ekipaget mycket bra.

11 Relation får sista strecket. Det är ingen häst jag gillar men jag tycker att hon borde duga i det här ganska klena stoloppet. Hon möter nu lite enklare motstånd än vanligt och höll farten bra senast då hon fick vandra i tredjespår sista 800 metrarna. Läget är inge vidare men skulle ”Tobbe” hitta de rätta ryggarna går ingen säker.

1 Fast Amore duger helt klart i det här loppet om det skulle lösa sig men hon kan inte öppna från start och måste ha mycket tur för att dyka upp i striden.

V64-4
Ranking: A: 4-2 B: 11-6-5-12-3-1-9-10 C: 8-7

Spetsanalys: Emil Tuffing är snabb ut och blir svår att ta en längd på. Utifrån utmanar Åhlunda Survivor i första hand men måste få svårt att ta en längd sida vid sida.

Loppanalys: 4 Emil Tuffing tycker jag normalt står i en klass för sig i det här loppet men formen är mycket osäker för dagen och även hur han hanterar skor är ett stort frågetecken. Senast var det skor på och då tyckte jag inte att det var riktigt samma drag i honom som vanligt även om han knep åt sig ett andrapris. Om det var skorna eller någon annat som orsakade den lite sämre prestationen vet jag dock inte. Nu har han perfekta förutsättningar då Djuse borde kunna placera honom i tät och sedan måste det vara en bra chans bara han löper i närheten av sin kapacitet. Hade jag varit säker på att han skulle springa i närheten av vad han kan hade jag spikat utan att tveka men jag är tveksam till hur han kommer prestera. Det ska i alla fall till en rejäl underprestation för att han ska lägga det här loppet från tät och han är det klara förstastrecket.

Loppets roliga streck är 2 On The Dot som radar upp fina prestationer men som sällan får sticka nosen först. Hästen gör alltid sitt bästa samtidigt som kusken inte alltid får till styrningarna men nu har ekipaget dragit ett perfekt utgångsläge. Han kommer att ligga i andraspår direkt samtidigt som jag räknar med att det kommer gå ganska fort i loppet och då kan Sten S bara sitta och gotta sig i andra-tredje-par utvändigt för att sedan sätta in attacken på sista bortre. Näst senast blev det fel och senast avslutade han bra i ett lopp som vanns av Dimitri W.Eden. Nu kan det vara dags för seger och han känns streckvärd.

Jag låser på ovan nämnda duo då jag tycker att de värsta motbuden drar lite väl mycket streck och de känns inte roliga alls att gardera med.

11 Maestria var fin efter vila senast men vann då från tät. Han har varit klart bäst i den främre träffen och från spår elva känns hon bortlottad.

6 Paradiserunner har gått förbättrat på slutet men riskerar en ganska tung inledning samtidigt som han inte är någon tiger till slut.

5 Åhlunda Survivor riskerar att hamna i dödens eller i alla fall att få öppna tufft. Jag tror inte att hon vinner det här bakifrån men skulle hon mot förmodan hitta till spets blir ekipaget direkt förstastrecket i loppet.

12 George Sånna gjorde debut i ny regi senast och såg ganska fin ut trots att han galopperade. Skulle kunna vara ett roligt streck för den som garderar mitt lås.

V64-5
Ranking: A: 3-9-8 B: 7-12-5-2-1-4-10 C: 11

Spetsanalys: Carpenter On Tour är orutinerad när det kommer till volt men känslan är att han kan kliva iväg bra. Även Jartinec kan öppna bra om kusken skulle träffa rätt från start. Jag tycker att det är hugget som stucket mellan dessa två, men knapp fördel den förstnämnde.

Loppanalys: Ett lite småklurigt lopp som jag hoppas kunna lösa på ett lite småfräckt trehästarslås. 3 Carpenter On Tour är den givna förstahästen även om han inte är särskilt rutinerad i volt. Känslan är att han borde kunna kliva iväg bra och är nog min knappa spetsfavorit, men tät är inget måste utan han går precis lika bra bakifrån. Rite On Line-sonens rad är allt annat än smickrande men han är bättre än så. Motståndet är enklare denna gång och näst senast blev allting fel. Senast var det första gången på länge han tävlade med skor men det fungerade fint och han höll bra i dödens. Det är inte en position som han gillar och med tanke på det och skorna var det en positiv insats. Kuskbytet är intressant och slipper han bara vandra utvändigt denna gång är det en bra segerchans.

9 Lunatic Face är en riktigt rejäl häst som alltid går hela vägen in i mål. Det som är hans svaghet är att han är väldigt entaktad och slutar ett lopp med speedkörning hänger han sällan med. Senast var han nära att slå Jonathan Palema (som startade på V75 igår) och nu ser motståndet lämpligare ut. Det som talar emot han är att det är kortare distans än vad han är van vid och 2140 är normalt sätt i kortaste laget. Det börjar dock bli kallare i luften nu och med det börjar de snabba sommarbanorna snabbt försvinna. Han gynnas av detta och går det för sakta nu räknar jag med ett tidigt avancemang och annars med tempo där framme blir han tuff att stå emot till slut. Oavsett måste han räknas mycket tidigt då det är loppets mest rejäla häst.

8 I’m Gotthard får sista strecket då jag tycker att han möter ett lämpligt gäng. Det är ingen häst som vinner ihjäl sig och han måste ha det serverat för att kunna dyka upp i striden men nu har han ett perfekt läge för att få sin resa. För tre starter sedan satt han fast bakom Temperament och näst senast räckte han inte när han fick attackera i spåren efter en utvändig resa. Senast höll nioåringen fint i ett lopp som vanns av Folli och nu räknar jag med att han får en fin invändig resa. Skulle luckan sedan bara uppenbara sig i detta lite ihåliga lopp blir jag inte alls förvånad om han skulle blåsa ner samtliga.

7 Jartinec har fin fart och det är inte omöjligt att han sitter i tät. Han har dock aldrig vunnit med skor och saknar den där riktiga kepsen som jag tror behövs för att vinna det här loppet.

V64-6
Ranking: A: 10-9-4 B: 11-14-1-13-7-3-8 C: 15-5-12-6-2

Spetsanalys: B.Dollar är den enda ”hästen” på start och borde tidigt få överta tät.

Loppanalys: 10 Packleader tycker jag är loppets bästa häst och även om han handikappas lite av läget tycker jag att han är klar förstahäst. Han är mer stark än snabb och är bäst när han får springa på som han vill i tät. För tre starter sedan blev han bara nerspeedad av Scellino Luis och senast blev han dragen bakåt under slutvarvet. Näst senast fick han attackera bakifrån och vann då säkert. Jag tycker då att det var tuffare emot och bara det löser sig från läget har han en bra vinstchans.

9 Wojtyla Gene är också en stark häst som tål att göra lite själv i loppen. Både näst senast och för tre starter sedan höll han starkt i dödens. Senast tyckte jag att han var sämre även om det var tuffare motstånd och han kanske blev lite tempotorsk. Blir det bara tempo nu går han hela vägen in i mål men skulle det gå för sakta kör säkert Pedersen fram och han kan avgöra den tunga vägen mot detta ganska billiga motstånd.

4 B.Dollar är inte en så tokig häst och han har börjat visa det mer och mer. För tre starter sedan var han bra vid segern och näst senast blev det galopp. Senast vann han från tät och mycket talar för att han kommer hitta dit igen. Väl där är fyraåringen hästen att slå och han är nog den av mina tre streck som trivs bäst över distansen.

Tipsredaktör: Pontus Chorell

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Candor Hall fortsätter att övertyga

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson