Nu är man igång igen. Det har varit minst sagt lite si och så med träningen på slutet. Vi får väl dra till med en klassiker och skylla på lite förkylning och så. Men negativa trender är till för att brytas och idag var man igång igen. Kändes bra. Sedan väntar ett par andra viktiga uppgifter senaste idag. Klippning är inplanerad och sedan ska man väl vara fin inför den stora galan ikväll. Eller hur? Ska hinna vara med i lite TV-sändning inför helgen också.

I morgon väntar V75 på Solvalla och det stora problemet är väl snarast vad man ska göra efter utcheckningen från hotellet senast klockan tolv. Många av oss aktiva får då gå och vänta på att V75-tävlingarna ska börja och det gör de ju inte i första taget. Suck! Själv kör jag först i lopp fem i morgon så det blir några timmars väntan. Första V75-start 16.20!!! Känns sådär.

Jag börjar köra i lopp fem sa vi. Det är alltså V75-1. Vi tar en titt på chanserna.

Zinco Jet – mycket fin häst och formen är bra. Han är lite lurig från start och jag hoppas vi inte tappar för mycket. Om vi kommer iväg hyggligt och helst får bra tempo dessutom så är vi helt klart med i matchen.

Dragondamour Sisu – smyger med för en slant.

Järvsöodin – är bra. Stark och bra. Har nu varit ifrån ett tag men normalt sett bör vi kunna strida om segern.

Twyla Face – är i gunden en rätt bra häst men det verkar strula. Prio ett som jag ser det bör vara att köra felfritt nu så att hästen kommer in i en bättre fas.

Einstein Sisu – visar lite tveksam form. Senast krånglade det lite men hästen var inte bra. Kan bli lite het i loppen och jag får ligga lite lågt även om hästen kan en del.

Mrs Lindy – tufft här med kallt läge.

På söndag är det GS75 på Romme och jag är med.

Calissa Rich – vet jag inte så mycket om.

Nappa Scar – var jättefin då jag körde senast och det finns inget att gnälla på. Ska vara spåret då som är lite långt ut men utan strul ska det vara en fin chans.

Jamie Oliver – intressant häst att köra då jag vet att den kan en del. Om den fungerar som den kan  i travet så ska vi ses med chans trots läget.

Sir Francis Bacon – ska tydligen vara allra bäst med tätkänning så vi provar. Lyckas jag nå täten så kan vi kanske vara med och hugga. Vi provar.

Så ser det ut! Ha  nu en härlig helg!

Uffe