Då var det dags för helg igen och nytt lördagsnöje. V75 heter det visst och är en trogen vän på helgerna. I morgon provar vi lyckan på Åby och jag tänker vara med och kämpa i flertalet lopp. Förhoppningsvis med gott resultat och varför inte någon seger. Chansen finns men vi ska köra också. Vi tar det från början. V75 alltså. Vi spar det bästa till sist.

Okaloosa Bell – har jag ingen superkoll på men hästen har löpt bra och läget gillas.

Pecorino – löper jämnt och bra men här var det några tuffa emot.

Mellby Emeralds – gick bra på Bergsåker. Läget är inte det allra bästa så vi får se om vi kan komma till. En skaplig placering är väl mest realistiskt tro på.

Reverend Wine – var fin näst senast men fick det inte riktigt att stämma senast. Bra läge och är rätt tidig om allt stämmer.

Highspeed Call – vi jagar slantar med denna hedershäst.

Disco Volante – var fin i Guld senast och har nu bra läge i Silver. Hästen har blivit allt mer harmonisk. Är bäst i spets och vi provar att ladda för tät. Jag tycker det ser ut som en bra chans då formen är så pass god.

Så ser vi på lördagens uppgifter och ha nu en prima bra helg.

Uffe