Man måste chansa ibland. Tog en liten rövare idag och litade på SJ. Bara en så´n sak. Tog tåget till Sundsvall mot Bergsåker. Tåget som skulle vara framme först vid elva och det var en taktik som höll. Framme i tid och det var skönt att åka tåg. Lugn och behagligt. Åker nu med Kaj mot Solvalla och har en del intressanta pållar inom V64-spelet. Vi tar en titt.

Farouk B.R. – var bra då jag vann inom V75 med honom senast. Klarar distansen bra och är han lika positiv igen så måste vi räknas tidigt. Trots att det blev snabba pengar in senast.

Moon Zappa – varit bra. Vi vann senast men hon kändes ändå inte som bäst så lite brasklapp trots allt. Vi ändrar lite i balansen till ikväll så får vi se men lite frågetecken på den här klara favoriten.

Livi Majesty – debut för Reijo. Jag har kört ett banjobb med honom efter 1.21 och det löste han rätt bra. Kan en del och är en outsider i mina ögon efter uppehåll.

Cut Him Some Slack – ingen bra koll.

Zinco Jet – jättefin häst som vann väldigt lätt senast. Öppnar inget vidare och distansen är snarast en nackdel. Två strykningar gynnar oss en hel del och vi måste kunna vara med och strida på nytt.

Vi kämpar!

Uffe