Lunchen satt bra. Tre segrar med Båth-tränade hästar och man är på gång. Haft en halvseg förkylning i kroppen men det börjar rätta till sig. I morgon får man vila och sedan fokuserar vi på V75 Bollnäs. Men först ska vi kämpa på Romme och deras V64-tävlingar ikväll. Har inte full koll på flertalet styrningar där men Spik Loke ser väl spännande ut. Och Bobo med fint utgångsläge kan kanske vara en luring.

V75 på Bollnäs söndag var det. Så här ser jag på chanserna där.

Vanessa F.B. – galopperade bort en framskjuten placering senast och detta i trångt läge. Spännande läge och vi får prova vad som går från start. Bör räknas tidigt.

Min Vilja – vet jag inte så mycket om.

Beau Mec – kändes fräsch senast men behövde genomköraren. Låg på en del men hästen är säkert bättre nu. Inte borta i ett öppet lopp.

Fiorentina Am – ska gärna köras i spets efter vad jag läst så vi provar. Fint läge och hon har löpt rätt bra.

O.P.’s Fabulous – länge sedan jag körde och jag känner inte till dagsformen. Blir hur som helst tufft att hålla undan mot Pihlströms andra häst.

Kul med lite söndags-V75 och skoj blir det givetvis att försöka följa Prix d’Amérique så gott det går. Alltid häftigt att se och svårt att förutse. Min vinnare i år heter i alla Belina Josselyn. Såg ju ruggig ut senast!!

Trevlig helg!

Uffe