Nytt år och vi hoppas på ett nytt gott år till er alla. 2018 var jag mycket nöjd med. Körde in runt 41 miljoner, vann en del stora lopp och grejade nio championat. Blev tvåa i V75-ligan och trea i Solvallas dito och det är tuffa ligor. Jag tänkar köra på i samma fotspår i år och hoppas jag får bra styrningar. Det är liksom så mycket lättare då. Avslutade fjolåret med en trevlig semester på resorten Lucea på Jamaica så visst är man laddad nu inför 2019.

I morgon är det V75 på Bergsåker och jag har ett par chanser.

Mrs Lindy – har löpt bra. Ofta otur med spåren men med rätt ryggar här så kan hon vara ett bud.

Amiral Weah – har jag inte kört på ett tag och har lite svårt att värdera. Kan nog vara galopprisk från det snäva spåret.

Beau Mec – är alltid fin att köra. Bra läge och kan nog greja en fin placering. Haft haft ett uppehåll.

Vertigo Knekten – har fin form. Såg att den gick bra senast. Chasartat läge men får inte nonchaleras.

Sir Francis Bacon – har jag lite dålig koll på.

Disco Volante – sköter sig allt bättre, peppar peppar. Bra läge så det är jag nöjd med. Blir det spets så bör vi kunna dyka upp i striden.

Crackajack – har jag kört och även sett en del i Norge. Vann Derbykval där bland annat. Tycker uppgiften ser bra ut och jag tror nog att detta är min bästa chans.

Trevlig helg!

Uffe