Jamaica = bra. Vi hade en minst sagt lyckad semester och inte mycket att klaga på. Förutom bristningen i vaden då. Vi spelade tennis då olyckan var framme. En stoppboll blev för tuff och det högg till. Fick mest linka omkring ett tag och den fysiska aktiviteten blev lidande. Så ett par kilo upp i vikt blev resultatet och detta före jul. Det var väl meningen på något vis att jag skulle få en slapp semester.

De fina restaurangerna och den goda maten på vårt resort kan också ha haft sin betydelse. Vi hade all inclusive med sex riktigt bra restauranger att välja bland och drycken var det heller inga större fel på. Vädret var kalas och totalt kom vi upp i en ynka regdag. Vi strosade omkring i shorts och hade det allmänt bra. Man hann med lite pingis, biljard och paddling och inte bara olyckssalig tennis och ett par utflykter stod också på programmet. Servicen var god, hotellet bra  och människorna trevliga. En trivsam semester helt enkelt.

Vi kom hem på julafton och direkt for vi vidare mot Sundsvall för att fira jul med släkten. Lugnt och stilla och mycket trevligt. Som vanligt.

Jag är körledig ikväll och i morgon drar jag  Romme med V75. Så här ser jag på V75-chanserna.

Ruthless – vet jag inte så mycket om men helt borta är vi nog inte.

Rokkakudo – kul att han är tillbaka och kan starta på. Här jagar vi slantar.

Supreme Face – löper jämnt och bra. Svårt vinna här och vi smyger med.

Reverend Wine – har jag kört en gång och han gick då bra. Senast strulade det. Ser ut att ha vettig chans.

Mrs Lindy – var bra efter galopp senast. Täta starter nu och vi får hoppas det ska fungera bra. Kan avsluta bra och är inte borta.

Mellby Emeralds – har galopperat en del. Har ett vettigt läge och kan greja bra pengar.

Trevlig helg

Uffe