På väg  mot Örebro. Hade väl en del pållar som kan vara med och hugga där men ingen direkt som sticker ut lite extra så och jag koncentrerar mig på Bergsåker lördag med V75 istället. Ryktet säger att det ska bli skitväder där så vi får se hur förutsättningarna blir. Jag får förhoppningsvis lite bättre väder nästkommande vecka och framåt. På söndag drar vi nämligen iväg. Jamaica blir ett intressant resmål och jag är laddad. På gubbfronten så blir det Stenströmer och Magnus som hakar på så det känns tryggt. Eller??

Vi kommer hem igen lagom till julafton och på juldagen letar man fram kördressen igen. V75 Umåker står då på programmet och då lär man vara lagom laddad. Då kör vi.

Men först då lite V75 Bergsåker. Så här ser det ut.

Importedfmdetroit – var positiv senast och distansen passar bra. Nian och tian har bättre lägen men min ska inte nonchaleras.

Mellby Goofy – gick bra senast och hade varit tvåa med klaff. Svårt läge men inte avsågad.

Qahar Q.C. – lär hamna sist. Förhoppningsvis inte till slut men från start. Nu är felfritt prio ett och det blir tufft.

Järvsöodin – fin häst. Verkar vara fortsatt utveckling i honom men det var synd att Gunnar anmälde. Synd för oss. Jag har hört att den ska vara rätt bra (!!).

Victor Barsk – jagar slantar härifrån.

Mrs Lindy – löper bra. Med rätt resa i ryggar så lär hon avsluta bra.

Disco Volante – har nu fått träna från bakspår i några starter och lärt sig acceptera det allt bättre. Med bättre spår hade det varit riktigt fin chans här men han ska räknas även nu.

Då hörs vi senare. Efter semestern kanske. Och ha nu en riktigt trevlig helg!

Uffe