Efter att fått årsdebuten avklarad kastar sig Perfect Spirit in i leken igen. Under långfredagen dyker stjärnan upp på Färjestad och Prins Carl Philips Jubileumspokal.

I torsdags gjorde Perfect Spirit årsdebut. Femåringen vann lätt på Örebrotravet första starten på fem månader och till påskhelgen spänner tränaren Daniel Redén bågen igen med den niofaldige miljonären. Perfect Spirit beger sig mot Färjestad för att förgylla banans traditionsenliga tävlingar på långfredagen. Uppgiften är Prins Carl Philips Jubileumspokal med en kvarts miljon kronor på spel.

Sprinterracet för de jämngamla travarna ser också flertalet intressanta årsdebutanter. Motståndet består bland annat i Björn Goop-tränade Chianti som i fjol slutade som silvermedaljör i Derbyt samt Lucifer Lane som nu är redo för årets första start.

Här är startlistan:

1640 auto

1 Eldorado B. – Torbjörn Jansson
2 Lucifer Lane – Johan A Nilsson
3 Chianti – Björn Goop
4 Perfect Spirit – Örjan Kihlström
5 Southwind Hydro – Kenneth Haugstad
6 Prosperous – Erlend Rennesvik
7 Heart of Steel – Peter Untersteiner
8 Adiago Trot – Christoffer Eriksson

Läs även: Säkert för Perfect Spirit och Conrads Rödluva
Läs även: Hambletonian: Nu har Perfect Spirit fått pengarna