Prix d’Amérique-tvåan Looking Superb kan bli aktuell för de nordiska storloppen framöver. Nu på lördag är Jean-Michel Bazires norrman i hetluften på nytt.

Vincennes avverkar en klassig tävlingsdag nu på lördag. Prix Jean Cabrol med 28 800 euro till vinnaren är ett av loppen som ska köras. Här får publiken åter stifta bekantskap med det norska stjärnskottet Looking Superb, tidigare i år överraskande silvermedaljör i Prix d’Amérique.

Looking Superb kommer närmast från en mycket övertygande seger i Laval i förra veckan och är nu på jakt efter att utöka segerraden. Det är, liksom i PdA, Alexandre Abrivard som tar plats i sulkyn. Det kanske tuffaste mot-ståndet kommer från det egna stallet, genom Dreambreaker Startlistan kan ses nedan.

Under Vincennes tävlingar på lördag avgörs också Prix du Bois de Vincennes där två Bazire-hästar också kan komma att spela huvudrollen när segermaskinen Cleangame tar emot Sweden Cup-aktuelle Bel Avis. Mycket pengar står även på spel i Prix Louis Forcinal för de vassaste monté-hästarna i åldrarna fem och sex år.

2700 volt

1 Dayana Berry – Francois Lagadeuc
2 Dreambreaker – Nicolas Bazire
3 Ursa Caf – Damien Bonne
4 Ce Bello Romain – Mathieu Mottier
5 Gross Weight – Clément Duvaldestin
6 Baladin Hongrois – Arnaud Desmottes
7 Cicero Noa – Christophe Martens
8 Titty Jepson – Matthieu Abrivard
9 Dragon des Racques – Laurent-Claude Dersoir
10 Chica des Joudes – Alain Laurent
11 Looking Superb – Alexandre Abrivard
12 Blues d’Ourville – Pierre Houel