Lionel gör första starten sedan den i Prix d’Amérique och möter på Momarken bland andra Pastore Bob i Steinlagers Äreslopp.

Den här lördagen är det tävlingsfritt på svenska banor. Fokus ställs i stället mot norska Momarken där Steinlagers Äreslopp blir den främsta begivenheten. Förstapriset är 200 000 norska kronor och i kamp om segern får vi se två finalister från Elitloppet i fjol.

Det är den röd-blå-vita hjälten Lionel som, nu tillbaka i träning hos Göran Antonsen, gör comeback. Fuxen sände hem igen för att jobba i aveln efter sin fjärde raka start i Prix d’Amérique men är nu alltså tillbaka på tävlingsbanan. Mot sig i sprinterloppet får han Johan Untersteiners Pastore Bob, som har påbörjat året med en seger och redan har inviterats för titelförsvar i Finlandia-Ajo.

Här är startlistan:

1640 auto

1 Clemenza Am – Magnus Teien Gundersen
2 Donatomite – Frode Hamre
3 The Last Ticket – Dag-Sveinung Dalen
4 Pastore Bob – Johan Untersteiner
5 Madelen L.T.C. – Eirik Höitomt
6 Cokstile – Lars Anvar Kolle
7 West Wing – Kim Eriksson
8 Deep Sea Dream – Tom Erik Solberg
9 Lionel – Göran Antonsen
10 Target Kronos – Lutfi Kolgjini