Förra året slutade han fyra i Elitloppets final – nu sätts Dreammoko i svensk träning. Den franske travaren kommer till Wim Paals stall.

Franske sexårige fuxen Dreammoko (e. Timoko) gjorde en turné i Sverige förra sommaren och blev bland annat fyra i Elitloppet och vann senare Silverörnen. Då i regi Richard Westerink. Men nu har de nederländska ägarna beslutat att sända hästen till-baka till Sverige – för att sättas i träning hos Halmstads Wim Paal. En förhoppning är att kunna vara med i Elitloppet igen.

– Det är klart att vi har lite mål för den här säsongen, men hästen bestämmer vilka lopp vi startar i. Jag har varit med för länge för att låta fantasin skena iväg och det viktigaste är att hästen mår bra, säger Wim Paal till Sulkysport.

Dreammoko startar i Caen på fredag, mot bland andra en årsdebuterande Aubrion du Gers. På 50 starter har Dreammoko tagit 6 segrar och tjänat 5,4 miljoner kronor.