Travnets spelkrönikör, Daniel Berglund, slog till med en ny storvinst under onsdagskvällen när det var superjackpott på V86. Nettovinsten på Daniels spelförslag i krönikan blev fina 186 659 kronor och är den största vinsten på Travnet sedan Daniel vann drygt 400 000 kronor på V75 i slutet av november.

Nycklarna till vinsten var spikarna Viking Grace och Freddie Silvåkra som båda tog vattentäta segrar från ledningen.

Om Viking Grace skrev Daniel bland annat:

”Något annat än att favoriten får bluffa hem det här loppet i ledningen är svårt att se och helt klart är Viking Grace omgångens bästa segerchans. Given spik!”

Och om Freddie Silvåkra gick det att läsa:

”Freddie Silvåkra har man siktat hit med och han fick ett snällt lopp senast och gott om krafter kvar. Bör kliva iväg stabilt och snabbt och har toppchans om Jansson hittar till ledningen efter en bit.”

Sedan gjorde ena utgångshästen Ferrari River sin plikt och vann trots galopp som storfavorit och som så ofta annars krävdes det lite tur också när omgångens jätteskräll, hundra-oddsaren Wind Knight, kom in på systemet som första-reserv för en struken häst.

Vi på Travnet jobbar vidare för att ge er läsare bra speltips varje dag och Berglund är närmast tillbaka på fredag eftermiddag med sin spelkrönika till lördagens tävlingar på Solvalla.

Klicka här för att se hur tipsen såg ut.