Björn Goop stod för en sällsynt bedrift på Vincennes under fredagen. Samtliga stallets fyra hästar i loppet placerade sig på de fyra första platserna.

Med Well Done la Marc var Björn Goop själv fyra i mål i stoloppet Prix de Rânes på Vincennes vid banans tävlingar på fredagen. Den svenske tränaren skulle ändå spela huvudrollen i loppet – före i resultatlistan placerade sig nämligen stallets övriga tre deltagare.

Segrade i loppet gjorde Evening Prayer till glada 113(!) gånger pengarna. Pierre-Yves Verva körde stoet till segern efter en invändig resa och en frisk avslutning för att fånga in stallkamraten Mamasan och också hålla undan för starkt spurtande Caresse. Segrarinnan noterade 1.13,3/2700 meter och fick för det 20 250 euro. Totalt travade Goop-kvartetten in 41 400 euro genom sin bravad.

Du kan se loppet här.