Propulsion, Readly Express, Ringostarr Treb eller Mellby Free? Det är den fyra nominerade till Årets Häst.

Den 8 februari är datumet för Hästgalan. Det noblaste priset är såklart Årets Häst. De fyra nominerade hästarna är nu släppta. PdA-vinnaren Readly Express, Elitloppets kung Ringostarr Treb och den fenomenale Propulsion utmanas av framgångsrika stoet Mellby Free om titeln.

Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) som utsett kandidaterna och det är också de och det svenska folket som avgör vem som föräras priset. Du kan rösta redan nu och fram till 8 februari. För mer information och att rösta klickar du här.

De nominerade till Årets Häst:

Mellby Free
Propulsion
Readly Express
Ringostarr Treb

 

Läs även: Hästgalan: Nomineringarna klara i sju kategorier
Läs även: Hästgalan: Björn Goop har chans på två titlar