Ett stort tekniskt haveri lade sordin på uppesittarkvällen för många V75-spelare. Kritiken blev massiv – en kritik som var befogad, menar ATG.

Söndagens V75-tävlingar kvällen för julafton fick senare-läggas en halvtimme på grund av stora tekniska problem hos ATG, både på atg.se och hos ombuden. När första start senare gick hade många spelare fortfarande aldrig fått in sina system. Kritiken mot ATG blev stark, efter ännu ett tekniskt missöde. Spelbolaget menar att kritiken är befogad i ett pressmeddelande.

– Den svenska spelmarknaden står inför en stor förändring. Med det kommer en rad nya lagkrav som innebär att vi måste göra stora förändringar i våra tekniska system. Vi har jobbat för fullt med detta under hela året. Och oavsett hur mycket tester som genomförts så går det tyvärr inte alltid att upptäcka alla eventuella problem som kan uppstå i alla tekniska system. De senaste veckorna har vi genomfört ett hundratals tekniska förändringar i våra system, skriver ATG och fortsätter:

– I söndags var det en av dessa förändringar som tyvärr drabbade dina och andra kunders möjligheter till att kunna spela hos ATG. Det är åtgärdat nu, och förhoppningsvis ska allt fungera igen. Alla vi som jobbar på ATG har ett stort jobb framför oss, vi måste återfå ert förtroende. Det blir ett tufft jobb. Men vi hoppas att ni uppfattar dessa rader som ett första steg på vägen.

Läs även: Stort ATG-kaos igen – tappade 60 miljoner