Carabinieri och Day or Night In är de två svenskhästarna som finns i startlistan till torsdagens Prix de Blois på den franska nationalarenan Vincennes.

Vincennes vintermeeting fortsätter och denna torsdag körs intressanta Prix de Blois som betalar 42 750 euro till ettan. Loppet har lockat två svensktränade hästar i startlistan. Johan Untersteiner sitter själv upp bakom Day or Night In som i sin senaste start var ute i Prix de Bretagne men där diskades efter galopp.

Pappa Peter Untersteiner finns inte på plats i Paris utan överlåter tömmarna bakom Carabinieri åt toppdrivern Franck Nivard som lottades till innerspåret bakom bilen. Carabinieri gör den här vinterns andra start på Vincennes, efter att senast ha slutat trea. Bland motståndet sticker framför allt årets fyra i Elitloppet Dreammoko ut, Richard Westerinks femåring som har Björn Goop i vagnen gör här första starten sedan han slutade sjua i Trotting Masters-finalen. (Foto: ALN).

Här är startlistan:

2100 auto

1 Carabinieri – Franck Nivard
2 Barrio Josselyn – Nicolas Bazire
3 Attacus – Eric Raffin
4 Dreammoko – Björn Goop
5 Ranch Kelly – Hannu Torvinen
6 Bel Avis – Jean-Michel Bazire
7 Bolide Jénilou – Anthony Barrier
8 Bahia Quesnot – Grégory Simon
9 Sharon Gar – Jean-Philippe Monclin
10 Day or Night In – Johan Untersteiner
11 Ange de Lune – Alexandre Abrivard
12 Clara du Pontseuil – Pierre-Yves Verva
13 Clif du Pommereux – Damien Bonne
14 Calaska de Guez – Gabriele Gelormini
15 Varus du Bocage – David Thomain
16 Cantin de l’Eclair – Francois Lecanu