Omgången: Jackpotten från igår gick vidare till idag då det blev för svårt för samtliga spelare och vi har en mycket fin jackpot att kämpa om. Romme heter banan och jag spelar en matematisk lapp med två singelstreck. En varm och en kall. Omgången ser givande ut även om jag använder  mig av två mycket betrodda hästar och jackpotten gör spelvärdet bra. Vi får hoppas på några skrällar i kompletterande lopp. Förutsättningarna finns.

Spikarna:
3 Höstbo Elis (V64-3)
6 Queer Fish (V64-4)

V64-förslaget (spel för sex rätt)
V64-1:
2,4,5,6,8,9,11,12,14 (res 1-13)
V64-2: 1,2,5,6,9,10,12 (res 4-7)
V64-3:
3 Höstbo Elis (res 4-5)
V64-4:
6 Queer Fish (res 3-1)
V64-5:
1,2,3,4,8,9,10 (res 11-5)
V64-6: 5,6,8,10 (res 11-12)

9x7x1x1x7x4 = 1764 rader

DD-förslaget
1 – 8

Totalt: 1000 kr

 

Loppanalys V64-1

Ranking: A: 8-6-2-12 B:  9-5-11-14-4-1-13 C: 15-10-7

Spetsanalys: Veams Edith vann från spets för ett tag sedan men det borde bli Winner Bac till spets.

Loppanalys: Jag streckar på rätt bra i inledningsloppet här då det ser lite klurigt ut. Tipset till 8 Luksom som tuggade på bra i spåren senast. Nu med lopp i kroppen och med Rikard upp så bör det kunna vara aktuellt. Luksom är stark.

6 Doyoucash In agerar ojämnt. Näst senast avslutade han riktigt bra vid seger men senast stämde det inte.

2 Winner Bac är också av samma karaktär. Fungerade inte senast men var positiv vid bra avslutning näst senast. Kan leda runt om bara travet stämmer.

12 Vincent Zaz är hårt betrodd. Fick en fin resa senast och var ok. Frågan är om gnistan finns där för att kliva runt till seger. Kapacitet finns i alla fall.

9 Västerbofeelsofine har varit fin i ny regi. 5 Captain Sisu vann på styrka senast.

11 On Stage Indika och 14 Oboy C.D. kan rätt mycket.  4 Knaborgs Folke fick en fin resa och vann senast.

 

Loppanalys V64-2

Ranking: A: 12-2-6-5 B: 1-9-10-4-7-8 C: 3-11

Spetsanalys: Favoriten från Tyskland är mest seg och borde inte vara med första biten. Bra chans att Charlie Brodde spetsar. Ajlexes Leif är ny bakom bilen och svårbedömd.

Loppanalys: 6 Horatio Fortuna kommer från Tyskland. Kommer med ettor i programraden och blir givetvis hårt betrodd. Hästen gör ett segstarkt intryck och kort distans känns långt ifrån optimalt. Senast vann han då en annan häst galopperade strax före mål och den här höll farten bra. Behöver nog hårt tempo för att komma till sin rätt och är sårbar.

12 Kurt Cobain fungerar tydligen bäst på Romme då han är nervig av sig och han kliva runt dessa då han är så pass stark. Ändå givetvis sårbar även han från bricka tolv över kort distans men tipset får han.

2 Charlie Brodde kan vara intressant från spets. Har tagit sina två segrar från just ledningen och är spetsfavorit.

5 Ajlexes Leif är svårbedömd bakom bilen men borde kunna vara rätt snabb. Är hyggligt snabb och streckas. 1 Vilde Frontline var duktig bakom kapable Tinten näst senast. 9 Frode Sisu fick en fin resa i rygg på ledaren näst senast och avgjorde lätt. Pakkanen brukar ha vältrimmat. 10 Cavezzo var positiv senast och får också ett streck.

 

Loppanalys V64-3

Ranking: A: 3 B: 4-5-8-6-1-2-10-12-9 C: 7-11

Spetsanalys: Lite oviss spetsstrid. Tror ändå mest på Demex i tät. Han har bitit ifrån sig bra från spets och Uffe lär ladda.

Loppanalys: Här kommer min första spik i omgången. Hårt betrodd är 4 Demex. Konstellationen Persson/Ohlsson drar sina streck ochh visst kan det vara rätt. Demex sprang och körde en del med huvudet senast och är säkert gynnad om det kan bli spets här. Troligt att Ohlsson klurat ut detta och kör till. Jag ar respekt för Demex från spets men väljer att gå på 3 Höstbo Elis. Om Ohlsson är en toppkallblodskusk så är inte Rikard så långt efter på kallbloden. Höstbo Elis är också bra och senast höll han bra efter en tuff forcering. Rikard får säkert till styrningen och Elis ska nu balanseras om och det låter klart bra från stallhåll. Jag tror Elis är tuffare än Demex och tuffare än alla andra också i loppet. Jag spikar Skoglunds starka häst.

Demex är värst emot och sedan vill jag nämna 5 Felix Tabac som galopperade bort en tätplats senast. Han kan göra så ibland. 8 Tinas Odin vann näst senast och fick bra efter galopp senast. Svårt läge här.

 

Loppanalys V64-4

Ranking: A: 6 B: 3-1-4 C: 2-5-7

Spetsanalys: Danne Edel kan öppna snabbt ibland men annars Going For Gold Zaz. Svårt veta de taktiska uppläggen men Queer Fish kan nog få överta.

Loppnalays:  Här blir 6 Queer Fish stor favorit och det ska han också vara. Han möter mest halv eller heltrötta kamrater och har bra chans även från utvändigt ledaren då han är så pass rejäl. Han är tuffa gäng och gör det bra. Senast tog ha en hel del på Digital Ink sista biten och han håller farten bra. Det kan man inte säga om konkurrenterna här och Queer Fish bör vara bäst. Möjligt att han bli släppt till spets dessutom. Trist att spika en storis men så får det bli.

3 Going for Gold Zaz försökte haka på bakom spetsande Canari Match men kunde inte ta något sista biten och verkar inte riktigt på hugget. 1 Danne Edel kan blixtra till ibland men formen är diffus. Borde vara den typen som behöver lopp i sig.

 

Loppanalys V64-5

Ranking: A: 1 B: 2-9-10-4-3-8-11-5-6 C: 7-12

Spetsanalys: Flera snabba. Tahiti Journey kan öppna men kan även bli hetsig vid laddning. Kanske bättre att stallkompisen Lamino får dra i spets och smyga med bakom denne. Wake Up America är snabb och Edelsa mycket snabb. Lite rörigt.

Loppanalys: 1 Tahiti Journey har haft dåliga utgångslägen men varit bra och senast avslutade hon mycket bra ute i spåren och såg spänstig och fin ut. Läget är bra en det kan även häxa och jag nöjer mig med spik på DD.

Stallkompisen 2 Lamino ska inte vara toppad men är annars bra. Är ofta tvåa och vinner sällan men är annars bra. Kan nå spets.

9 Davy Jones Sisu var tvåa bakom mycket fine Coogan näst senast. Ohlsson upp nu och bra startryggar.

10 Hossiana Boko vann från spets senast och når ingen tät nu. Därmed tuffare men hon duger. Har dock alla segrar från spets så läget är minus.

4 Palermo Broline orkade inte efter jobbig resa senast men kan bättre. 3 Wake Up America avslutade bra i samma lopp som Palermo och kan öppna bra. Streckar även skrällen 8 Digital Diamond som var bra efter galopp senast.

 

Loppanalys V64-6

Ranking: A: 8-10-5-6 B: 11-12-7-3-4-2-9-1

Spetsanalys: Adi Gallia öppnar snabbt och trots spåret längst ut kan det bli spets typ in i första sväng.

Loppanalys: Ett rätt så öppet lopp avslutar men jag provar att lösa det hela med fyra streck. Tipset till 8 Adi Gallia som ska gynnas av att starta tätt och hon duger bra. Hon lär laddas från start och jag är lite inne på tidig spets trots läget. Kostar det inte för mycket så kan det mycket väl hålla och det kan lösa sig även på annat sätt.

10 Zinco Jet höll bra ute i spåren senast och med lite fart på loppet så lär Salmelas häst pocka många till slut. Kanske alla. Mycket intressant nu med Ohlsson upp.

5 Mellby Gin satt fast med sparat senast och såg formstark ut. Är van lite tuffare gäng och streckas. Det stora formkortet är nog 6 East Doris som blir spännande att se i denna konkurrens. Tror hon ska kunna duga och det blir ett streck.

Öppet bakom och många med chans.

Tipsredaktör: Ulf Nilsson