Day or Night In är den enda svensktränade hästen som är sugen på att utmana bland andra Bold Eagle när det första B-loppet Prix de Bretagne ska köras på söndag.

De första platserna till Prix d’Amérique ska delas ut på söndag. Det är dags för Prix de Bretagne, det första av de fyra så kallade B-loppen inför det stora kalaset sista söndagen i januari. Förutom 54 000 euro i förstapris säkrar också de tre främst placerade en plats i Prix d’Amérique. Arton hästar finns kvar i loppet då anmälningstiden gick ut på måndagen.

Den ende svensktränade hästen i anmälningslistan är Johan Untersteiners Day or Night In, med finns även svenskägde Cash Gamble. I övrigt är det förstås främst Bold Eagle som sticker ut bland de som är anmälda; den dubble PdA-mästaren går alltså högst troligt ut redan i detta första kvalificerande loppet. Andra välkända namn är Bird Parker i första starten på drygt två månader, Jean-Michel Bazires stjärnsto Bélina Josselyn, schweiziskan Uza Josselyn och Guaratos båda Carat Williams och Valko Jenilat (som vann loppet i fjol). Startlistan blir definitiv på torsdag. (Foto: ALN).