Bollnäs V64

Omgången:  Bollnäs heter kvällens V64-bana och vi spelar med jackpot. Jag spelar med två spikar i omgången där den ena bör vara bäst och ha bra chans även från utvändigt ledaren. Min andra spik i omgången gör spännande debut i ny regi och det låter bra. Med detta upplägg har jag möjlighet att gardera på friskt i ett par lopp och det kan också behövas. Som vanligt spelar vi enbart för alla rätt. Mitt DD-spel är både rakt och sexigt.

Spikarna: 11 Prediction i V64-3 samt 6 Fortune Mearas i V64-5.

V64-förslag: Enbart för alla rätt

1,2,3,4,5,9,11 (8-7)
5,6,8,12 (10-9)
11 Prediction
(14-12)
1,2,4,5,6,8,10,11,12,14,15 (7-9)
6 Fortune Mearas (4-1)
2,3,4,6,7,8 (13-15)

7x4x1x11x1x6 = 1848 rader

DD-förslag: 6 – 6 x 1000 kr

Loppanalyser:

Loppanalys V64-1:

Ranking: A: 4-5-2-3 B: 1-9-11 C: 8-7-6-10-12

Spetsanalys:  Önas Igor och New Steel är båda mycket snabba och båda gillar ledningen. Önas Igor har spåret innanför och vill Uffe bjuda upp till spetskamp så har han chansen.

Loppanalys: Här kan det bli bra fart första biten då både 3 Önas Igor och 5 New Steel kan öppna riktigt vasst. Sjöström lär vara angelägen om att nå tät med New Steel och vi får se om Eriksson tar upp striden. New Steel har tagit alla segrar utom en från ledningen och är en riktigt frontrunner.

Båda streckas men tuff körning gynnar andra ekipage. Bland annat 4 So Gå Ikaros som svarade för en klart bra avslutning senast. Med rätt resa i draget i passande bra fart så lär spurten räcka långt. Presterar dock inte lika bra alltför ofta och inget jag vill gå på.

2 Mellby Caddy galopperade senast men var duktig efter tung resa näst senast. Har härligt utgångsläge här och bör få en vettig resa för att bli farlig. Är normalt sett ingen osäker häst.

1 Castle Hall bör serveras en bra invändig resa av Ohlsson.

9 Get a Winner bör hävda sig om formen finns där (tung resa senast) och 11 Wizard Simoni har visat rätt fin form (avslutade bra senast). Bra kuskar på båda. Dessa streckas.

Loppanalys V64-2:

Ranking: A: 6-12 B: 8-5-10-9-1-11-3-7 C: 4-2

Spetsanalys: Inte så startsnabba hästar i loppet. Kurt Cobain har haft framspår i volten två gånger och kommit till tidig spets båda gångerna. Senast blev det spets från springspår och han bör kunna nå ledningen felfri.

Loppanalys: Ett rätt profillöst lopp där en felfri 6 Kurt Cobain bör kunna nå spets för att sedan ha bra chans. Han vann på det sättet senast och har nu lopp i kroppen. Han ser ändå inte helt rytmisk ut och det har blivit ett par galopper. En klar favorit som jag inte riktigt litar på även om uppgiften ser riktigt smaskig ut.

12 Gobos Flyover är lite trög av sig och läget är inte bra. Båths häst är annars van lite tuffare gäng och bör vara med och strida även med ett offensivt upplägg. Jag tror att Gobos Flyover besegrar övriga om favoriten inte fungerar. Tar ändå med två till då det finns lite frågetecken på båda.

8 Ajlexes Leif har svarat för en del hyggliga lopp och är inte borta. Är lite hetsig av sig och bakspår kan vara bra. Har hostat några gånger inför den här starten och det är alltid lite oroande. 5 Requiem for a Dream ska köras snällt efter uppehåll. Var positiv vid sin seger för några starter och körs åter av sugerhungrige Skoglund. Borde dock behöva loppet men fartmäsiigt duger hästen.

Loppanalys V64-3:

Ranking: A: 11 B: 14-12-10-7-2-8-13-5-15-1 C: 6-4

Spetsanalys: Don’t Worry mot spets.

Loppanalys: 11 Prediction gör första starten i ny regi Westerholm och det är intressant. Hästen har fått ett banjobb nyligen efter 1.20 lång distans och är bra förberedd rent allmänt. Det blir barfota runt om direkt och jag tror vi får se en bra insats. Det bör räcka långt och jag spikar.

14 Real Masterpiece gjorde debut i ny regi senast och var klart positiv som tvåa bakom Twigs Caesar. Lopp i kroppen nu och åter springspår och ett tidigt bud.

12 Manne S.E. avslutade bra till seger senast i sin något skumpiga stil. Har nu tre segrar i följd hos Wäjersten som verkar ha gjort ett gott arbete med hästen.

10 Doyoucash In avslutar bra och är i fin form. Bör smyga med och spurta bra här. Som senast.

7 L.A.Divergent lär vinna lopp snart och 2 Don’t Worry kan leda runt om. Som senast. Även 8 Lugnets Sardonnyx kan avsluta bra. Dessa ska med vid gardering.

Loppanalys V64-4:

Ranking: A: 10-12 B: 14-15-5-6-4-2-11-8-1 C: 7-9-13

Spetsanalys: Troligt att Lill Kristina eller Sikvelands Stjerna tidigt är i tät.

Loppanalys: Ett kallblodslopp av lägre klass och det kan mycket väl smälla till. Jag spelar i alla fall på det scenariot. Mycket beror väl på hur 10 Lill Brisa fungerar. Hon var riktigt fin vid ett par segrar men visar inte samma gnistrande form och senast tog hon överraskande till galoppen då loppet skulle avgöra. Felfri och vid normal form är det toppchans men…

12 Klack Nova möter lite enklare än vanligt och duger fint. A-rankas också.

14 Perflex har bra kunnande och Ohlsson. På minuskontot är läget och kanske framför allt svårbedömd form. 15 Önnes Grimner är snabb och har också duktig kusk. Räknas felfri.

5 Lill Kristina var nära Lill Brisa senast och 6 Sikvelands Stjerna är fartfylld. De är båda spetskatuella och det är värdefullt.

Jag kladdar på och tar med elva hästar.

Loppanalys V65-5:

Ranking: A: 6 B: 4-1-5-3-8 C: 9-2

Spetsanalys: Golden News öppnar bra. Fortune Mearas har haft en del problem med voltstart men är annars givetvis spetsaktuell. Golden News kan nog vara nöjd med rygg.

Loppanalys: Här blir 6 Fortune Mearas klar favorit och det köper jag rakt av och spikar. Han har en mycket bra uppgift här. Båths häst har varit bra i varje start på slutet. Senast höll han farten mycket bra efter en tung resa i dryga spår i Breeders-uttagningen. Näst senast vann han lätt och han var duktig även i starten före det. Nu möter han enklare motstånd med Ohlsson och från springspår. Kan bli tidig spets men duger nog mycket bra även från utvändigt ledaren. Det finns en viss galopprisk  då det är voltstart men med dessa förutsättningar så blir jag förvånad om han gör bort sig. Spik för mig.

4 Hungarian Hotwax är inte alls oäven och också tänkbar. 1 Golden News har läget men formen känns inte hundra.

Loppanalys V64-6:

Ranking: A: 6 B: 2-3-4-7-8-13-15-9-5-12-11

Spetsanalys: Väskinge Mia öppnade bra i volten senast och har bara en konkurrent på startvolten. Bör spetsa.

Loppanalys: Kallblodslopp med fördel ston och de båda stona som står på startvolten får båda plats på min kupong. 2 Väskinge Mia gjorde debut för Wsterholm senast och var riktigt fin vid seger. Trummade på i 22-fart sista 700 och vann med bra spänst. Lopp i i kroppen nu och spännande men längre distans nu känns inte som något plus.

3 Arvesölv gör det bra och står spännande till skräll. Är rätt stark och tål att tuffa på. Visst är det tufft emot men renset är bra.

Jag tror ändå mest på Perssons 6 Järvsöodin som varit riktigt fin vid segrarna på slutet. Vann lätt från spets senast och hästen är i prima form. Är stark och har Ohlsson upp. Kan vara lite osäker kort efter start med voltstart men det grejar nog Ohlsson. Bra chans och spik på DD. Kan nog reglera detta från utvändigt ledaren.

4 Fender fick en dryg resa efter galopp senast och duger bra felfri. 7 Vill Solen står tjugo meter bättre till på Järvsöodin då de möttes senast. Hakade då på bra.

8 Gustav E. vann lätt senast och får sista strecket.

Tipsredaktör: Ulf Nilsson