Månprinsen A.M. har vi inte sett sedan han tog sin femte titel i SM i slutet av augusti, men på onsdag är han tillbaka – och ställs mot Lome Brage på Bergsåker.

Med sin ständige kompanjon Gunnar Melander tog Månprinsen A.M. senast hem Kallblods-SM på Bergsåker och efter ett par veckors uppehåll är han den här onsdagen tillbaka på samma bana. Det för att jaga sin fjärde raka seger och dessutom försvara titeln i Paul Oscarssons Minne. 100 000 kronor är förstapriset i loppet.

Det är dock inte några duvungar som kallblodskungen ställs emot; i startlistan hittar vi också kvicke Lome Brage som kommer från en överlägsen seger i Steggbest Minne förra helgen. Med på onsdag är också landsmannen Ingbest som slutade tvåa i samma lopp. (Foto: ALN).

Här är startlistan:

1640 volt

1 Adrigo – Claes Sjöström
2 Lome Brage – Erik Adielsson
3 Pydin – Ove A Lindqvist
4 Flex – Paw Mahony
5 Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
6 Cali Maks – Jimmy Jonsson
7 Rino Dox – Tomas Pettersson
8 Norheim Faksen – Ulf Ohlsson
9 Tangen Haap – Björn Karlsson
10 Ingbest – Ulf Eriksson