Aubrion du Gers verkar omöjlig att stoppa i Frankrike och på söndag är det Bouscat-banan i Bordeaux som får besök av Jean-Michel Bazires superstjärna. Han jagar tionde raka.

Åttaårige valacken Aubrion du Gers har blivit en långvarig segerföljetong hemma i Frankrike. Hästen ståtar med nio raka segrar efter att senast ha vunnit Grand Prix Anjou-Maine och har på sina senaste 17 starter mäktiga 16 segrar. Nu på söndag drar tåget till Bordeaux.

Uppgiften som väntar är Grand Prix du Sud-Ouest med ett förstapris på 90 000 euro, ett lopp som Aubrion du Gers är titelförsvarare i. Bland söndagens motstånd finns Rocky Winner, finländska Ranch Kelly som kommer från en imponerande seger och Sébastien Guaratos ädle Carat Williams som här gör första starten sedan Prix René Ballière i somras. (Foto: ALN).

Här är startlistan:

2550 auto

1 Ranch Kelly – Hannu Torvinen
2 Vulcain du Vandel – Benjamin Goetz
3 Aubrion du Gers – Jean-Michel Bazire
4 Rocky Winner – Frédéric Clozier
5 Une Sérénade – Serge Peltier
6 Carat Williams – David Thomain
7 Tony Gio – Jean-Philippe Monclin
8 Vensoc de Minel – Gabriele Gelormini
9 Varus du Bocage – Julien Foin
10 Aribo Mix – Dominik Cordeau