Jean-Michel Bazire och Jos Verbeeck blev återigen svaret på frågan. Det när Beau Gamin tog guldet i Grand Premi Baleares på Mallorca-banan Son Pardo.

Spaniens största slag avgjordes under söndagen på Mallorca. Son Pardo-banan hade fått ihop ett fint startfält i kamp om ett förstapris på 23 000 euro i Grand Pemi Baleares. Som så många gånger förr var det Jean-Michel Bazire som gick segrande ur striden, som tränare till Beau Gamin som kördes av Jos Verbeeck.

Olyckligtvis kom aldrig titelförsvararen Anna Mix till start i loppet. Hon återföll till sina gamla synder och vägrade att vända upp bakom bilen, något som orsakade att stoet fick strykas. Nu kunde Beau Gamin i stället vinna loppet säkert efter att ha övertagit ledningen. Billie de Montfort avslutade fint mellan hästar till silvret, före Coquin Bébé. Segertiden skrevs till 1.14,8a över 2650 meter. (Foto: ALN).

Du kan se slutet av loppet här.