Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb beger sig snart mot USA som en av hästarna i VM-loppet – men först måste han klämma in ett kvallopp på schemat.

Jerry Riordans superstjärna Ringostarr Treb gjorde i ons-dags comeback, efter en frånvaro sedan segern i Elitloppet. Det slutade dock i en galopp. Italienarens planer på att delta i VM-loppet som körs på Yonkers Raceway den 13 oktober, kvarstår dock.

Men först måste Ringostarr Treb hinna med ett kvallopp. Anledningen till det är att regelverket vid Yonkers Raceway kräver en godkänd tid utan galopp senast 45 dagar tillbaka för att starta. Det skriver sulkysport.se.

Det problemet är nu löst. För Ringostarr Treb väntar nu ett kvallopp på travbanan i Hamburg på onsdag, den 3 oktober. Redan samma kväll fortsätter resan mot Liège i Belgien därifrån flyget mot USA lyfter på fredag. (Foto: ALN).

Läs även: Canari Match när Ringostarr Treb galopperade