Carl Johan Jepson har haft ett strålande år i sulkyn och på söndagen kunde han tillskriva sig ännu en titel – den som kuskchampion på Vaggerydstravet.

Det har varit ett succéår för Carl Johan Jepson, som kusk har han kört in över 16 miljoner kronor i år och ligger med 147 segrar för närvarande på tredje plats i den allsvenska kuskligan. Under söndagen säkrade han också en ny titel i form av kuskchampion i Vaggeryd.

Det till trots att han inte fick någon fullträff på sina fem uppsittningar under dagen, kunde han med sex totalt under året ändå säkra championatet före Fredrik Persson och Mikael J Andersson som valde att avstå tävlingsdagen.

För Carl Johan Jepson var det här det första championatet i Vaggeryd, men den femte i karriären totalt. Tidigare har han bärgat två titlar på Axevalla, samt en vardera på Åmål och Årjäng. (Foto: ALN).

Sveriges banchampions 2018:

Arvika: Niclas Benzon
Dannero: Ulf Ohlsson
Hoting: Ove A Lindqvist
Karlshamn: Fredrik Persson
Lindesberg: Jorma Kontio
Lycksele: John Östman
Oviken: Rikard N Skoglund
Tingsryd: Kevin Oscarsson
Vaggeryd: Carl Johan Jepson