Conrad Lugauer har bra form på stallet och vid Jägersros tävlingar på onsdagen kunde han visa upp två fyraåringar som båda tog utklassningssegrar.

Två fyraåriga fuxar, båda från Conrad Lugauers stall, stal uppmärksamheten på Jägersro. Hemmatränaren krossade motståndet på topptider.

Nolimitjimmit var först ut. Valacken kördes resolut till ledningen med varvet kvar och började lämna fältet redan före sista sväng. Love You-sonen behövde sedan aldrig se sig bakåt utan konstaterades vinna i överlägsen stil på 1.11,4a/1640. Än snabbare travade Norton Commander strax senare. Han kom till spets ur den första svängen och sedan var scenariot det samma. 1.11a blankt på 1640 var noteringen för vinnaren, som här tog åttonde årssegern i tolfte starten.

*Ett svenskt rekord fick vi se på Jägersro under kvällen också. Jerry Riordan-tränade Tropicana Ås stod för en stark insats för Stefan Söderkvist, klev fram utvändigt om ledaren med halvvarvet kvar till mål och avgjorde säkert i segerstriden. 1.13,9a/2640 var svenskt rekord för utländska fyraåriga ston.

*Solvallas parallella tävlingar såg två dubbel-segrare. Veijo Heiskanen gjorde resan mot Stockholm och hade att köra med. Efter att först spårat runt om med Yaganashi avslutade han med Love No Limit som verkligen visade sin rätta kapacitet. Kraftigt avancemang fram för att överta med 800 meter kvar – och sedan överlägsen.

*Kusken som såg till att V86-utdelningen sköt i höjden ännu en gång (1,8 miljoner för 8 rätt) var Erik Adielsson. Efter att ha satt dit Stig H-tränade Kent’s Laddie följde han upp med 38-oddsaren Tourzo som här passade på att avlägga maiden. Hästen tränas av Åbys Maria Andreasson. (Foto: ALN).