Elitlärlingen Peter Ingves byter arbetsgivare. Efter ett åtskilligt antal år hos Petri Puro jobbar han numera hos Halmstad-kollegan Peter Untersteiner.

Peter Ingves och Petri Puro har varit ett radarpar i många år och tagit flera stora segrar tillsammans. Men numera har Ingves en ny arbetsgivare, han har sin licens som elitlärling hos Peter Untersteiner. Det skriver travronden.se.

– Det finns ingen schism eller så bakom det. Jag fick en förfrågan av Peter och jag valde att tacka ja. Mer dramatiskt än så är det inte. Jag har ju varit hos Peter i över ett år och hjälpt honom med att sko hästar. Vi har haft mycket med varandra att göra, så det är naturligt, säger Ingves till travronden.se.

Peter Ingves har till dags dato vunnit 58 lopp och kört in 7,6 miljoner kronor i år. Det gör honom till fjortonde vinstrikaste kusken i Sverige i år och den vinstrikaste med lärlingslicens. (Foto: ALN).