De närmaste två månaderna kommer ingen jackpot att delas ut på V75. Anledningen är att ATG i stället samlar ihop pengarna för en stor, så kallad ”Multijackpot” den 10 november.

Efter V75-kavalkader som Winter Burst och senast Summer Heat laddar ATG nu för vad man i sitt pressmeddelande kallar ”den största satsning som ATG någonsin genomfört”. Breeders Crown-helgen i Eskilstuna ska kryddas med en gigantisk ”Multijackpot” som ska spelas ut vid V75 den 10 november.

– Vi tittar alltid på hur vi kan bli bättre och Breeders Crown är en favorit bland många av våra kunder. Det känns spännande att paketera helgen på det här viset och vi hoppas att rafflande lopp, kombinerat med en stor Multijackpot, ska leda till att fler vill bli kunder hos oss, säger Peter Magnsjö med titeln Head of partner sales hos ATG, i pressmeddelandet.

Multijackpoten den 10 november innebär att det från och med den 15 september, det vill säga i helgen, ska avsättas 80 procent av eventuella jackpotsummor på V75 för att skapa den. Resterande 20 procent tillfaller en annan Multi-jackpot som hålls på nyårsafton, kulmen av det till vintern återkommande Winter Burst. Med andra ord kommer inga jackpot-pengar att delas ut de närmaste två månaderna.

ATG meddelar också att man från och med den 1 november inför 100 procent identifierat spel vilket betyder att allt spel måste registreras. Man menar att Multijackpoten kan hjälpa bolaget att skaffa nya kunder.

– Vi står inför en ny marknad och med det kommer en del förändringar som påverkar våra kunder. Exempelvis måste allt spel registreras, oavsett spelbolag, och då vill vi vara den aktör som sträcker ut en hand till våra kunder, hjälper dem och väcker förväntan. Vi vet att Multijackpot på V75 engagerar och är övertygade om att kunder som inte har ett ATG-konto i dag kommer skaffa ett av bara farten, säger Peter Magnsjö. (Foto: ALN).