Förra året blev det hela åtta championat i landet för Ulf Ohlsson. Hur många det kan bli i år återstår att se – men på Dannero kom i alla fall det första.

Kusken som vinner flest lopp, och flest championat, i Sverige är Ulf Ohlsson. I fjol blev han den mest vinnande körsvennen på åtta av landets banor. När Dannero under måndagen rundade av säsongen med lunchtrav knep Ohlsson årets första titel.

Ulf körde dock ”blankt” med sina fem styrningar, men det hade ingen inverkan på championatet. Hans 15 fullträffar sedan tidigare räckte gott och väl. Det här blev hans tolfte championtitel på Dannero. (Foto: ALN).

Sveriges banchampions 2018:

Arvika: Niclas Benzon
Dannero: Ulf Ohlsson
Hoting: Ove A Lindqvist
Karlshamn: Fredrik Persson
Lindesberg: Jorma Kontio
Lycksele: John Östman
Oviken: Rikard N Skoglund
Tingsryd: Kevin Oscarsson