Han gjorde blott andra starten i regi Marcus Melander men var direkt redo för sin karriärs största seger. Crazy Wow chockade när han enkelt tog hem Maple Leaf Trot.

Marcus Melander tog en storseger på Mohawk i Kanada natten till söndagen när hans nyförvärv Crazy Wow till glada 32 gånger pengarna, enkelt vann Maple Leaf Trot för Jody Jamieson. Förstapriset i Kanadas största lopp för den äldre eliten motsvarar cirka 2,3 miljoner kronor.

Efter att tidigare ha tränats av Ron Burke gjorde Crazy Wow nu sin andra start för Marcus Melander och det hade knappast kunnat sluta bättre. Sexåringen tog spets men överlämnade efter en bit till betrodde Will Take Charge. Det blev en perfekt resa, för när fritt spår uppenbarade sig invändigt på upploppet avgjorde Crazy Wow i ett nafs. Hästen lämnade det meriterade motståndet med flera längder för att fastställa segertiden till 1.09,1a/1609 meter.

Favoriten Marion Marauder avslutade bra om än utan segerchans till andrapriset, före Ariana G., tränad av Jimmy Takter som ledde anfallet. Fjolårsvinnaren Hannelore Hanover kom aldrig på allvar in i segerstriden utan fick nöja sig med ett femtepris. (Foto: ALN).

Du kan se loppet här.