Readly Express gjorde bejublad comeback med seger i Jämtlands Stora Pris och frågan är förstås var vi får se honom nästa gång. Det blir i alla fall inte i Hugo Åbergs.

Efter sin seger i Prix d’Amérique i slutet av januari, tvingades Readly Express stå över Elitloppet för att i stället göra comeback i Jämtlands Stora Pris. Första starten sedan Paris slutade i en överlägsen seger. Timo Nurmos världsartist är såklart hett villebråd för alla storlopps-arrangörer.

Fast någon start i Hugo Åbergs Memorial, som körs på Jägersro om knappt tre veckor, blir det inte. Det slår tränaren fast i en intervju med travronden.se.

– Jag har inte bestämt något lopp för Readly Express ännu, men vi har bestämt oss för att stå över loppen över kort distans i juli. I stället letar vi lopp över längre distanser, säger tränaren Timo Nurmos till travronden.se.

Hästar som däremot siktas mot Hugo Åbergs är Elitlopps-vinnaren Ringostarr Treb och de två senaste årens vinnare Propulsion. Ett storlopp över längre distanser som, möjligen kan vara aktuellt, är såklart Åby Stora Pris som körs den 11 augusti. (Foto: ALN).