Efter lite trubbel i vinter har årsdebuten för Candy la Marc låtit vänta på sig med nu är Oaks-ettan redo igen och gör årets första start på Charlottenlund.

Den av Lars Marcussen i Danmark tränade Candy la Marc gjorde stor succé i den svenska årgångstopp i fjol och kunde efter segern i Oaks också avsluta säsongen med en dito i Breeders Crown. Stoet har 9 segrar på 12 starter och 2,5 miljoner kronor på bankboken.

På fredag, samtidigt som uttagningarna till Stochampionatet (dit hon inte är anmäld) är Candy la Marc äntligen redo för årsdebut. Med Birger Jörgensen vid spakarna går hon ut på Charlottenlund i ett stolopp. Därefter väntar sannolikt en start i Breeders Crown på Mantorp 1 augusti, skriver travservice.dk. (Foto: ALN).

Här är startlistan:

2000 auto

1 Wilma Laser – Steen Juul
2 Broadway Surprise – René Kjär
3 Bella Mont – Ken Ecce
4 Twin Peaks – Victor Ecce
5 Uncertain Age – Kasper K Andersen
6 Candy la Marc – Birger Jörgensen