Efter sin silvermedalj i Jämtlands Stora Pris kommer Diamanten på tisdag ut på Solvalla igen. Det i ett test inför stundande Jubileumspokalen.

Stig H Johansson-tränade Diamanten stod för en fin insats som tvåa bakom överlägsne Readly Express då det senast begav sig i Östersund. När hemmabanan Solvalla bjuder in kommande tisdag är femåringen på hugget igen.

Vad som gäller är Nu Pagadis lopp för de jämnåriga atleterna, med 100 000 kronor till vinnaren, som också är ett test inför Jubileumspokalen. Blott fem hästar är med i startlistan, men klassen är ändå god. I loppet finns även Milligan’s School med som kommer med två raka, samt Policy of Truth som här gör årsdebut. (Foto: ALN).

Här är startlistan:

Nu Pagadis lopp, 2140 auto

1 Diamanten – Erik Adielsson
2 Test Drive – Per Lennartsson
3 Milligan’s School – Ulf Eriksson
4 Policy of Truth – Ulf Ohlsson
5 Destiny Am – Örjan Kihlström