Yannick Gingras hade en fin kväll på Woodbine Mohawk Park i Kanada och den innebar storsegrar både med Hannelore Hanover och Jimmy Takters Wolfgang.

Efter försöksegern på 1.09,6 seglade Ron Burkes sto upp som stor favorit till slutsegern i Armbro Flight (250 000 $). Yannick Gingras hade bara ledningen i sikte när bilen släppte fältet och tidigt ledande Emoticon Hanover tillsammans med Bob Mcclure gjorde ingen som helt ansats att svara.

Första quartern gick i 08-fart och Gingras höll fortsatt högt tempo i front där halva loppet travades på 09,6. Men ändå konkurrenterna kunde bara se bakhasorna av Hannelore Hanover resten av vägen.

Yannick Gingras eldade på sexåringen hela vägen till linjen och det blev till slut fyra längder ner till tvåan Emoticon Hanover. Segertid 1.09,6a/1609 meter.

Gingras körde också Jimmy Takter-tränade Wolfgang till en storseger i Goodtimes (266 000 $). Ekipaget inledde i rygg på ledande Lawmaker men Gingras gjorde slag i saken och sände treåringen till täten efter drygt 600 meter.

Sen såg det ut precis som i Armbro Flight. Konkurrenterna jagade men alla försök var förgäves. Wolfgang vann enkelt via en slutquarter på 08,7 och och sluttiden i mål skrevs till 1.10,1a/1609 meter.

Se Armbro Flight här!
Se Goodtimes här!