Carl Johan Jepson är en av landets mest framgångsrika kuskar, men på hemmabanan Färjestad väljer han nu att inte tävla framöver.

Carl Johan Jepson är en av de kuskar som vinner mest i Sverige – fast hemmapubliken på Färjestad kommer inte få se sulkystjärnan i framtiden. I alla fall tills vidare.

I en intervju med Nya Wermlands-Tidningen berättar Jepson att han anser sig blivit felaktigt bötfälld vid flera tillfällen och nu väljer att helt enkelt bojkotta banan.

– Det har legat och pyrt mellan mig och en av domarna under en längre tid. Jag har försökt att inte lägga energi på det, men efter de två senaste tävlingsdagarna på Färjestad när jag har blivit dömd för ett flertal omstarter som jag och ett flertal andra kuskar anser vara helt horribla, har jag beslutat att det är färdigtävlat på Färjestad för mig, säger han till tidningen.

Carl Johan Jepson tävlade vid Färjestads senaste tävlingar den 29 januari, men finns inte med i startlistorna vid nästa tävlingsdag, nu på måndag. Till Nya Wermlands-Tidningen säger han att han kommer fortsätta bojkotta hemmabanan tills ärendet är utrett. (Foto: ALN).