Jägersro V64

Omgången: Jägersro och tisdag med V64 får vi stifta bekantskap med igen denna vecka. Vi har jackpot och jag spelar V6 med en montéspik från Danmark. En häst i domkunterad fin form och med toppryttarinna i sadeln. Jag spelar en matematisk lapp och givetvis enbart för alla rätt.

V64-spiken: 7 Tour de France i V64-2.

Låset: 4 Swish Lane och 7 Ulriika Highness i V64-1.

DD-spiken: 8 Pajas Face i DD-1.

V64-förslag: Enbart för alla rätt

4,7 (2-5)
7 Tour de France (12-10)
2,3,5,7,9 (8-1)
1,2,6,9,12 (8-5)
2,3,4,5,8 (1-7)
1,2,3,6,9,11,13 (10-7)

2x1x5x5x5x7 = 1750 rader

DD-förslag: 8 – 3,6,9,11,13 x 200 kr Totalt: 1000 kr

Stort utbud av spel på trav hos Unibet! Klicka här.

Loppanalyser:

Loppanalys V64-1:

Ranking: A: 4-7 B: 2-5-6 C: 3-1

Spetsanalys: Kendra Silvio har bra spetschans. Uhrberg släpper sedan kanske till Ulriika Highness.

Loppanalys: 4 Swish Lane radar segrarna och mycket talar för att det blir en ny pinne ikväll. I ett litet fält bör mycket starka och löpglada Swish Lane hamna vettigt till och åter avgöra på styrka. Senast travade hon utvändigt ledaren Well Done La Marc som är riktigt bra i spets (det är även hennes kusk Björn Goop) men Swish Lane krigade ner henne. Inte alls något tuffare här och visst är det troligt att hon vinner. Hon är dock inte helt stabil och senast fick Uffe sitta och hjälpa henne en del på upploppet. Hon blir också väldigt stor favorit och jag plockar med utmanaren 7 Ulriika Highness som har hygglig chans att få överta spets. Även Ulriika är rejäl och skulle favoriten falera så bör Ulriika kunna besegra resten. Två streck.

2 Kendra Silvio kan öppna bra och bör få spets eller rygg ledaren och hon är tänkbar därefter men jag tror hon är lite för kort i rocken.

Loppanalys V64-2:

Ranking: A: 7 B: 12-10-8-14-15-9-2-11-6-13 C: 5-3-1

Spetsanalys: Möjligt att snabbe Flynn Rider drar på i tät.

Loppanalys: Ett montélopp och jag väljer att singla 7 Tour de France som övertygade på mig senast. Tour de France svischade då förbi rätt så bra konkurrenter för att överta ledningen tidigt och vinna i närmast överlägsen stil. Det såg halvmäktigt ut och hästen gav ett mycket bra formintryck. Lindhardt är säker i sadeln och förutsättningarna är fina här då det bör serveras en bra resa i draget. Jag tror Tour de France leverar en stark avslutning och är bäst på nytt och Jag spikar.

Öppet vid gardering men 12 Provst Meyer är ett annat Danmarks-besök som visade toppform vid seger senast och är tidig vid gardering. 10 Lillaxel och 8 Dyolo In är också tidiga bud bakom min spik.

Loppanalys V64-3:

Ranking: A: 2 B: 3-9-7-5-8-1 C: 4-6

Spetsanalys: Falk on Hill med bra läge för spetsa. Hades Håleryd kan öppna bra.

Loppanalys: Här har 2 Falk On Hill en klart bra uppgift för att spetsa hem loppet. Senast fick han se sig besegrad efter att tidigt ha övertagit spets men det var kapable Tudor Kronos som sluggade sig förbi och det var inget att skämmas över. Läget blev här kalas och stallformen är prima och Falk on Hill har fem segrar ifrån spets och trivs fint där. Bra häst i spets över kort distans just på Jägersro är starka papper och det kan givetvis vara rätt med spik på Burmans häst.

Det saknas dock inte motstånd och det kan bli en rivig öppning så jag garderar. Falk On Hill blir väldigt stor favorit.

3 Hades Håleryd gick bra efter galopp senast och var inte långt borta från att vinna i V75 näst senast. Kan öppna bra men det blir svårt att lugga favoriten på spets. Kan ändå få en fin resa och är en tidig utmanare.

9 Mitos Gold har också högt kunnande och lär avsluta starkt. Extra gynnad om det blir drön på loppet så klart. Tidigt bud hur som helst. Visade fortsatt fin form genom att avsluta bra bakom Highspirit senast.

7 Silver Annie var inte som allra vassast senast men är i normala fall stark och rejäl och kan vara med och hugga.

5 Rubacuori Alca satt fast med sparat för tre starter sedan och därefter har det strulat. Är stark och kan tugga på bra. Fem streck.

Loppanalys V64-4:

Ranking: A: 1-2 B: 6-9-12-8-5-3-4-10 C: 7-11

Spetsanalys: Maryland kan hålla ut övriga från sitt spår ett. Julia Stingson är snabb och kan röra till det. Även Scorpions Kiss är snabb.

Loppanalys:  Här tippar jag 1 Maryland då det kan bli ledning runt om. Senast visade Maryland  fin form från utvändigt ledaren och fyra av hennes segrar i livet är tagna från ledningen. Blir hon av med ledningen bör hon ändå få en fin resa och kan räcka.

2 Pearl Face har pustat. Hon har tidigare varit ute i betydligt tuffare gäng än detta och läget är bra med rutinerad kusk i detta amatörlopp. Tidigt streck på lappen även om det knappast är toppform direkt.

Håkan B Johansson är alltid farlig i amatörloppen och hans vapen 6 Saliga bör hävda sig fint här. Har väl inte visat rätta supergnistan men med rätt resa så bör hon kunna strida.

Två skrällbud som streckas är 9 Right or Wrong som är i fin form samt har vettigt smygläge med rygg på Maryland samt 12 New Future som kan avsluta bra.

Lars I Nilsson ligger lite lågt med rätt hårt betrodde 8 Scorpions Kiss efter uppehåll och från svårt läge och det får bli min förstareserv.

Loppanalys V64-5:

Ranking: A: 8 B: 3-4-2-5 C: 1-7

Spetsanalys: R.G.S Thunderbolt behöver loppet efter operation och ska smygas igång enligt Ola. Pajas Face lär laddas och kan nog vara den som är tidigt i spets trots spåret längst ut.

Loppanalys: Ett småklurigt lopp. Jag tror att 8 Pajas Face kan nå ledningen trots läget och det avgör valet av tipsetta och DD-drag. Pajas Face trivs med tätkänning och gärna givetvis just spets och Lars I verker nöjd med sin travare. Senast var Pajas Face ute i tufft V75-gäng och var fullt bra. Motståndet ser rätt sä lämpligt ut och jag lirar DD.

Skulle det bli alltför dryg inledning så blir det givetvis värre och jag garderar på V6. 3 Rocky Egedal avgjorde med lätthet senast och avslutar säkert bra på nytt. Tidigt bud.

4 Stay Alert har tävlat i Frankrike och inte riktigt räckt till men här bör Peters häst hävda sig fint och han är tidig även han.

2 Seyffenstein och 5 British Steel kommer båda från seger och de får också plats på lappen.

Loppanalys V64-6:

Ranking: A: 1-2-9-13 B: 11-6-3-10-7-8 C: 5-12-14

Spetsanalys: Många ute efter ledningen och oviss spetstrid. Möjligt att Piper Pagadi med Sjunne från bästa springspåret har vettig chans att lyckas.

Loppanalys: En rätt så öppen avslutning och det känns bra att ha ett gäng streck här. 1 Rodick Broline såg bra ut senast och kan absolut vinna men det kan även strula då hästen inte visat så mycket i startsnabbhet.

2 Racing Ribb kan trampa iväg bra trots det snäva spåret och Ludde-hästen har löpt bra vid segrarna. Har då körts till ledningen och vunnit även om det varit i lite halvdan stil sista biten. Streckas men det kan nog bli värre at tnå spets nu.

Tilläggshästarna 9 Quiz Töll (bra men har lurigt läge) och 13 Batman Godiva (avslutade bra vid seger näst senast) ska båda med på lappen.

Jag steckar även Johan Untersteiners två bud. 11 Cantona America löper bra utan att vinna så ofta och 6 Piper Pagadi har bra läge med stabil skrällkusk i Sjunnesson.

Jag steckar även 3 Direktör Am som var helt överlägsen vid segern för tre starter sedan. Kan blixtra till igen. På DD bryter jag bort två av de mest betrodda då det annars blir lite väl många kombinationer.

Tipsredaktör: Ulf Nilsson