Tisdagarna blir Solvallas från och med nästa år och banan satsar extra på sin egen tävlingsdag. Nu har man också värvat Stefan Hultman.

Med start redan den 2 januari blir som bekant tisdagarna Solvallas nya fasta tävlingsdag då det ska satsats lite extra på den sportsliga kvaliteten. Totalt ska det tävlas 35 tisdagar på ”Valla” under 2018.

Banbesökarna under tisdagarna kommer också få träffa Stefan Hultman, som under året kommit att bli mycket omtyckt för sina inhopp i ATG Live och trav-tv.

Stefan kommer ingå som sportsligt ankare i den laguppställning vilken bland annat består av den tillträdande sportchefen Anders Malmrot och tipsexperten Mattias Spante, som utgör en expertpanel på restaurangen Kongressen.

– Jag kände mig hedrad när Solvalla frågade om jag ville vara med i expertpanelen. Jag är så glad att vi äntligen fått en egen tävlingsdag och jag tycker att Solvallas idéer om hur arrangemanget kan bli mer intressant för publiken är jättebra. Det här uppdraget kommer bli en utmaning, men framför allt ska det bli väldigt, väldigt kul, säger Stefan Hultman i ett pressmeddelande från Solvalla.

Även Solvallas tidschema på tisdagarna blir ett nytt. Nio lopp ska köras, uppdelat i två omgångar. Den första om tre lopp startar 18.00 och den andra, vilken innefattar de sex V64-loppen, börjar 19.25. (Foto: ALN).