Det är Halmstadtravet som bjuder på partyt i helgen. Lördagens V75 innehåller en Gulddivisionen där bland andra Mosaique Face och Spring Erom möts.

På torsdag kväll avgörs Sprintermästaren på Halmstadtravet, något du kan läsa mer om här. Förstås ska det också köras V75 på samma bana på lördag.

Det blir en intressant samling hästar som gör upp. Innerspåret gick till Mosaique Face som gör tredje starten efter sin frånvaro; tidigare har man blivit oplacerad i både Jämtlands och Norrbottens Stora Pris.

Bland motståndet finns evigt unge tolvåringen och Elitlopps-finalisten Spring Erom, senast runner-up i Jämtlands Stora Pris. Här hittas även en annan Elitloppshäst: Cruzado dela Noche, som därefter varit med i Oslo Grand Prix.

Comeback efter avstängning och debut i regi Jerry Riordan gör Ringostarr Treb, som senast var trea i Sweden Cup.

Lördagens tävlingar innehåller också finalen i Stosprintern, vars startlista nu är komplett. 70 000 euro är förstapriset. (Foton: ALN).

Här är startlistorna:

Gulddivisionen, 2140 auto

1 Mosaique Face – Lutfi Kolgjini
2 Västerboonthenews – Johnny Takter
3 Deuxieme Picsous – Ulf Ohlsson
4 Ringostarr Treb – Wihelm Paal
5 Capello Bob – Stefan Persson
6 Cruzado dela Noche – Björn Goop
7 Harry Haythrow – Peter Untersteiner
8 Royal Fighter – Jennifer Tillman
9 Edward Ale – Stefan Söderkvist
10 Day or Night In – Johan Untersteiner
11 Kadett C.D. – Robert Bergh
12 Spring Erom – Christoffer Eriksson

Stosprintern, 1609 auto

1 Bugatti Brick – Jorma Kontio
2 Unison Kronos – Christoffer Eriksson
3 Gilda Newport – Dion Tesselaar
4 Una Blessed – Wihelm Paal
5 Lavidaloca de Vie – Örjan Kihlström
6 Caddie Lisieux – Kenneth Haugstad
7 Xperia Knick – Johan Untersteiner
8 B.W.T. Burnin Alive – Tuomas Korvenoja
9 Udessa Degli Dei – Kim Eriksson
10 Utrecht Rapid – Stefan Söderkvist

Läs även: Dags igen – Här är hästarna i Sprintermästaren
Läs även: Fina insatser i uttagningarna till Stosprintern

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Söndag: Grand Slam 75-tips till Mantorp

Söndag: Grand Slam 75-tips till Mantorp

GS75 Mantorp 2 juli

Omgången: Två bra spetsspikar spelar jag med på GS75 i Mantorp och det finns en hel del roliga drag som kan göra utdelningen klart vettig. Lycka till! 

Spikarna:
2 Orakel Face (GS75-1) borde få bestämma framme i ledningen och är spelintressant spik i lopp som är jämnt streckat. 5 Ebony Boko (GS75-3) har perfekt uppgift och det är absolut toppchans till spets och slut!

GS75-förslaget är på 2376 kronor (enbart V6).

2 Orakel Face (3-9)
4-7-2-10-5-8 (6-3)
5 Ebony Boko (3-1)
2-14-9-1-5-8 (6-11)
5/ 4-10-6-2-1 (11-8)
12-4-6-3-2-7 (5-9)
13/ 5-6-11-10 (8-5)

1x6x1x6x1x6x5 = 1080 kr
1x6x1x6x6x6x1 = 1296 kr

DD-förslag på 950 kronor:

12-13 x 500
2,3,6-13 x 150

GS75-1:

Ranking: A: 2 B: 3-9-5-1-4-7 C: 8-6-10

Spetsanalys: Orakel Face är väldigt startsnabb och han missar i princip aldrig ledningen med bra spår och jag tror på bra spetschans.
Loppanalys: Lite lurigt då det är dunkel form eller tveksam stridsvilja på dessa kapabla hästar. 5 Michelangelo Ås är en kanon och himlen var gränsen då han härjade hos Bergh, men sedan strulade det till sig och han finns hos Tarzan. Såg bra ut i comebacken och debuten för honom, men fastnade sista biten. Kördes snällt och ska gå med mer åt träningsgrejer på nytt så inga bikar eller så och lärlingen får chansen igen. Känns inte så hett som hårt lirad.

Jag chansspikar 3 Orakel Face, väl medveten om att han är bäst på 1600 då han går i ledningen, men detta borde faktiskt kunna bli lite av sådan lopp. Efter raska första 400 ska han få dämpa helt och trolla bort 500 meter och sedan rinna undan. Det finns inga tuffingar i loppet, och då jag tror att enda som är häst nog att göra det på utsidan 1 Al’s Winnermede kommer sitta fastlåst – då ser det bra ut för Ludde! Spelarna sprider strecken, men jag chansspikar och kopplar grepp!

GS75-2:

Ranking: A: 4-7-2 B: 10-5-8 C: 6-3-1-9

Spetsanalys: Baron d’Inverne och Royal Prince är båda riktigt snabb och gör upp om ledningen, fördel Baronen.

Loppanalys: Mantorpsloppet och första försöket och det är risk att man kör lite för passivt mitt i loppet då det ska sparas inför tänkt final. Ledningen bör 4 Baron d’Inverne sno åt sig, även om det finns flera raska hästar och han har chansen i den positionen. Han hade kanske bara en dålig dag senast för han var stinglös i gäng han borde hävdat sig i då det gick för fort för täthästarna första 500. Ska träna jättefint och går barfota bak direkt är tanken och han kan rinna undan. Nu går han sällan från ledningen och har inte körts där sedan 2015(!) då han vann och det är inte för inte man brukar släppa och vi litar inte på honom som favorit.

Det är skrällfeeling i loppet då betrodda 10 Mellby Demon var usel och sjuk senast och formen är dunkel efter paus, och han har inte visat mycket sedan återkomsten. 5 Royal Prince vill inget sista biten längre, men har chans om spets eller ledarryggen men det är inget värde i honom heller. Jag tar chansen att måla rejält.

Två skrällar varnar jag för i första hand, 2 Felix V.M. som är spurtstark och 7 Kay Adams som varit med i tököppningar några gånger och är mycket bättre än raden ger sken av.

GS75-3:

Ranking: A: 5 B: 3-1-8 C: 9-7-2-6-10-4

Spetsanalys: Ebony Boko har öppnat kusligt snabbt några gånger, och här finns ingen som varken vill eller kan svara så Ebony till tät!

Loppanalys: Omgångens bästa segerchans spikar jag i 5 Ebony Boko. GS75 är dyrt spel med en krona raden och då har man mer marginal med spikarna och tål en bra storfavorit helt enkelt. Detta  är en sådan, för bättre uppgift får nog inte Westholms häst på länge… Han är lite knepig och travar illa då han är ute i spåren och vinglar, så var det senast i Boden men upploppet tog han bra bra tryck och han skrevs upp i boken. Tyvärr gjorde alla andra det med, men då han springer på innerspår brukar det stämma bättre och ledningen blir jag förvånad om han bommar. Sedan blir han svårfångad. Han har segrat 8/13 från tät och strider bra. Toppchans!

1 Sembs Rebir och 3 Dream Trotter gör upp om ryggen och den som hittar dit har bäst chans att bli tvåa.

GS75-4:

Ranking: A: 2-14-9-1 B: 5-8-6-11 C: 3-12-7-13-4

Spetsanalys: Monark Amok är nog troliga ledaren, inte direkt men efter 300-400 meter. Ferrell är spänd av sig och brukar ha svårt att öppna något vidare, annars är han säkert intresserad av tät. Övriga två släpper till favoriten.

Loppanalys: Smålurigt lopp över 2640 meter som grunddistans och det är tänkbart att gå kort, men jag tar med ett gäng roliga rensare. 2 Monark Amok är favorit och det är helt korrekt. Han har fin styrka för detta lopp av lite sämre klass, och segern togs snyggt från dödens, visserligen i lopp med endast 10.000 i förstapris. Claes Sjöström upp i vagnen är klart plusbetonat, och hästen gick bra utan att trava alls senast med runt 14 sista 1900 metrarna.Lättare balans gick inget vidare, och nu blir det gamla tyngre skorna på. Han borde köras till ledningen ut på första långsidan och sköter han sig är det bra chans. Nu travade han alltså inte senast och har galopperat en del, och han garderas.

Stark för klassen är 14 Perfect Breakout men han är kanske väl osnabb. Distansen gynnar honom och Kajjan vinner med det mesta och hittar han fram i slagläge och travar hela loppet kan han överraska.

9 Hugo R.C. höll bra senast där han fick ge sig efter att ha gjort grovjobbet på slutrundan och han har chans, men är också hårt betrodd med Carlfjord.

1 Ferrell blev det för mycket för i tredjespår utan rygg sista 700 metrarna, men han höll helt okej där bra spetshäst vann i Uret. Intressant uppgift med få hästar på start och han är kul skrällbud.

GS75-5:

Ranking: A: 5 B: 4-10-6-2-1 C: 11-8-7-3-9-12

Spetsanalys: Snabba hästar och ovisst med spets med Amatörer som är mer svåra att räkna på rent taktiskt. Tracks vill till spets och går med skygglappar, men kommer denne förbi alla?

Loppanalys: Uttagning till Amatör-SM och det lär gå undan med snabba hästar.

Favorit är 10 Yoghurt Composite som hade lekstuga från ledningen senast vid seger på 13-tid, och gynnas av troligt högt tempo. Före den vinsten hade han bara vunnit med smyglopp och läget behöver inte vara så illa då han är mycket snabb på speed. Han duger, men ändå ingen favorit att jobba med.

Jag tror klart mest på 5 Staro Glory Days som är tänkbar chansspik, men jag nöjer mig med utgång. Han gjorde ett topplopp senast då det kosta mycket att nå dödens i snabb öppning och han höll tappert. Kusken har inte segrat sedan 2015, det är inte så vasst men nu kan det vara dags och jag tror att det är hästen med mest hårdhet.

6 Tracks jagar ledningen och med skygglappar på kan det räcka för att nå dit, och då är han helt klart ett segerbud. 4 Maxi Doc orkade inte efter vila senast men kan mycket bättre och är snabb både från start och till slut den lilla hästen.

GS75-6:

Ranking: A: 12-4 B: 6-3-2-7 C: 5-9-1-11-10

Spetsanalys: Global Traveler och Vegas Am borde göra upp om ledningen. Jag hoppas att Jörgen får iväg sin lika bra som vid segrarna, då finns chans att hålla emot och inte släpper man till favoriten Vegas Am?

Loppanalys: 4 Vegas Am är storfavorit spelad till 50% av insatserna, och skulle PU nå till ledningen är det förmodligen över. Han sprang 14 blankt senast men kunde inte nå två främsta och travade inte så bra sista biten då det inte var långt ifrån galopp. Med tanke på det, hans stora favoritskap och viss chans för svar om ledningen (trots att han öppnade visslande vid segern) så går jag emot.

Det är öppet lopp och bra skrällchans och favoriten blir än större då det är svårt att hitta vettiga bud att gå kort med, då spikar spelarna gärna. Jag går mest på 12 Lukas Zaz på DD som är bra, och han blev klasser bättre med första bike på senast då han trots tuff inledning innan han satt i ledningen bara brusade undan. Han har pausat lite nu, men jag hoppas på bike igen då ”Kimpa” hoppar upp, och det bör bli bra tryck på loppet och han kan blåsa till alla!

2 Global Traveler var positiv vid segrarna med bike på, och han kan ta sig till ledningen igen om han sköter sig, eller i alla fall få ledarryggen vilket är näst bästa positionen för honom.

3 Moliere möter bättre hästar här, men han såg stark ut senast då han inte fick chansen, Kajjan upp och bra läge och skrällbud. Liksom 6 Hope of Joy som alltid går bra till slut.

GS75-7:

Ranking: A: 13 B: 5-6-11-10 C: 3-4-12-14-1-9-2-7-8

Spetsanalys: Global Tenderness lär laddas vad som går, inte minst om det blir jänkarvagn som senast och troligen sitter hon i ledningen. Flera andra kan öppna och det bör ändå kosta en del.

Loppanalys: 5 Global Tenderness är klar favorit och det är inte helt korrekt. Hon är ingen fighter och senast borde hon ändå ha hållit undan från ledningen då man kastade på jänkarvagnen för första gången, men hon fick ge sig för bra Quila Tilly som var tuffare sista 100. Från ledningen är det klart att hon har chansen, men jag är inte helt såld på henne och går emot.

Draghästen i omgången heter 13 Fashion Love och det är rätt för hon är mycket bättre än man kan tro av raden. Senast mot några av de bästa i kullen galopperade hon på sista bortre, men kom ruggigt vasst tillbaka och det var en riktigt bra insats helt enkelt. Klart det är konstigt hon skulle galoppera där hon gjorde, men nu får Kajjan hålla i lite och jag tror att hon vinner detta från dödens om han kör fram mitt i loppet. DD-spik och utgång får det bli, även om värdet kommer minska i henne som draghäst och de blir säkert rätt så lika spelade till sist även om det är 51% mot 22% nu på morgonen.

Det finns skrällar med chans här med. 6 Lilly Sånna visade bra fart under våren och ska räknas här. 10 Patricia Zaz har inte gillat blodsmak i munnen men det bör vara klart bättre för henne att gå i ryggar och 11 Emmylou Love var jättebra varje start under våren utan att få vinna och nu spelad under 2%!

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Chocksegern: Beau Mec bättre än någonsin
Nästa nyhet
V75: Chocksegern: Beau Mec bättre än någonsin

V75: Chocksegern: Beau Mec bättre än någonsin

Vilken form han är i, gamle kämpen Beau Mec. Tioåringen chockade när han säkert spurtade ned ett meriterat gäng i Assar Engbloms lopp på Bergsåker.

Den forne Derby-vinnaren Beau Mec har verkligen hittat stilen som tioåring, i regi Bergsåkers Lars Wikström. I Assar Engbloms lopp för eliten kunde han överraskande avgöra enkelt till seger.

– Vi fick visa dem hur det skulle gå till! Det här är nog den roligaste segern jag tagit, att få vinna här på hemmaplan, jublade Lars Wikström i ATG Live.

Volstead höll upp spets efter att On Track Piraten utmanat rejält den första biten. Ledaren fick med Erik Adielsson i vagnen sedan lugna ned tempot ordentligt; första 500 efter 11,7 och varvet på inte bättre än underkant 1.15.

Då hade In Vain Sund kommit fram i dödens och bakom skuggade Beau Mec och Ulf Ohlsson. Många trodde nog att det var spel mot ett mål för Volstead vid det här laget, men ledaren gav slaget förlorat ur den sista svängen.

In Vain Sund fick greppet, men det bara högst tillfälligt. Bakom hade Beau Mec mest krafter kvar och avgjorde säkert sista biten till vinst på 1.12,1a över 2140 meter. En seger värd en kvarts miljon kronor.

– Lite överraskad är jag, men han har varit grymt fin på slutet även om han inte mött så här fina hästar. Tempot gick lite för sakta för oss, men hästen har blivit snabbare i benen på ålderns höst, sa Ulf Ohlsson i ATG Live.

In Vain Sund slutade tvåa på samma tid, medan On Track Piraten inkom som trea efter sin resa i rygg på Volstead.

****

*Test Drive ledde hela vägen i Klass 1-finalen, men fick för den sakens skull ingen behaglig resa. Springfield pressade på i dödens och Tesio klev på i tredjespår, trots en inledande galopp. Tesio felade på nytt 500 kvar och i sista kurvan snabbt avancerade Survival Kit.

Därmed kunde Stefan Melander-tränade Test Drive fortsatt ha greppet och fajtades berömvärt hela vägen till seger på 1.13,8a över 2140 för Örjan Kihlström.

*Favoriten Bruno Bagheera ”satt på leken” i spets i Klass 2-finalen men hoppade över i galopp 750 kvar. Då tog Jörgen Westholm sats från andra utvändigt med Flash Hammering som sedan fick greppet redan i sista sväng och vann lekande lätt på 1.12,9a över full distans.

*Kanonfin vinnare i Silverfinalen där Daniel Redéns Whitehouse Express anförde fältet men fick press loppet igenom av Queer Fish. Men ur sista sväng lämnade Yankee Glide-sonen helt sonika sällskapet och vann på mycket imponerande vis. För Örjan Kihlström vann han på 1.11,6a över 2140.

*Nestor Jan Norberg ordnade vinsten i Bronsdivisionens final. Det bakom Robert Berghs Mellby Drake som visade sin styrka när han säkert kunde vinna trots en resa i dödens på Västerbo Exact. 1.12,1a noterades som segertid.

*En vinnare på kanontid fick publikum se redan i dagens andra lopp. Per Linderoth gasade till täten med Don’t Mind Me som aldrig släppte någon förbi sig och kom i mål på härliga 1.10,2a över 1640 meter. (Foton: ALN).

Läs även: E3: Ingen kan hota Coin Perdu – från dödens
Läs även: E3 ston: Violet Bi skrällde efter mäktig svepning

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
E3: Ingen kan hota Coin Perdu - vann från dödens
Nästa nyhet
E3: Ingen kan hota Coin Perdu – vann från dödens

E3: Ingen kan hota Coin Perdu – vann från dödens

Vem ska kunna stoppa Coin Perdus framfart? I E3-finalen var det ingen som kunde göra det i alla fall. Landets bästa treåring lekte till segern – trots dödens.

Coin Perdu är en talang som knappast växer på träd. Även efter E3-finaler för hingstar och valacker på Bergsåker är S.J.’s Caviar-sonen obesegrad. Den tunga vägen tog han sin nionde raka seger.

– Han är fantastisk, det finns inte riktigt ord. Det här var första gången som jag fick jobba bakom honom, han hade lite problem med travet, jag tror inte han gillade underlaget riktigt. Men han löste det fantastiskt bra, sa Erik Adielsson i vinnarcirkeln.

En av de värsta motståndarna, Calle Crown, försvann i galopp redan före starten släppts. Till täten gick Pekka Korpi med Twist of Fate.

Erik Adielsson tog det lugnt från början med storfavoriten, men snart avancerades Coin Perdu framåt och efter att ledaren öppnat första 500 på 14,9 landade man i dödens.

Där skulle Coin Perdu bli kvar resten av loppet. Fast det bekom inte jättetalangen särskilt mycket. Genom sista sväng var Twist of Fate rejält ansatt och in på upploppet kopplade Coin Perdu greppet.

– Han tar bara steg framåt hela tiden, han var bra redan i fjol men nu är han ännu bättre. Det här var ytterligare ett steg och jag kände inte botten i honom i dag heller, sa Erik Adielsson.

Vinnaren klockades till 1.12,8a över 2140 meter och tjänade här 925 000 kronor. Coin Perdu ägs av Capulus Horses, tas hand om av Anna Hagman och är uppfödd av Seven One Seven AB.

För tränaren Svante Båth blev det en fullträff. Bakom avslutade Van Kronos och Johan Untersteiner kvickt efter en invändig resa och lade beslag på andrapriset. Dubbelseger för Båth med andra ord. Det här var hans nionde vinst i en E3-final.

– Det var jättehärligt. Han gör ju allt rätt den här och nu fick han göra det den tunga vägen. Det var en riktigt häftig känsla, allt såg jättebra ut, sa tränaren Svante Båth i ATG Live.

Twist of Fate höll godkänt till tredjepriset efter att ha anfört fältet. Bakom var Capitol Hill (Båth igen) fyra, medan stallets fjärde bidrag Global Un Poco galopperade på sista bortre långsidan. (Foton: ALN).

Läs även: E3 ston: Violet Bi skrällde efter mäktig svepning
Läs även: V75: Chocksegern: Beau Mec bättre än någonsin

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
E3 ston: Violet Bi skrällde efter mäktig svepning
Nästa nyhet
E3 ston: Violet Bi skrällde efter mäktig svepning

E3 ston: Violet Bi skrällde efter mäktig svepning

Flera av favoriterna gjorde bort sig men någon skugga ska inte falla över Violet Bi. För Jim Oscarsson svepte hon förbi fältet – till en överlägsen seger i E3-finalen för ston.

Violet Bi var det nog inte många som hade kalkylerat med när den långa E3-finalen för ston kördes på Bergsåker. Men när det väl kom till kritan, var den italienskfödda lilla märren överlägsen.

– Fantastiskt! Det är en jättefin häst det här, har alltid visat talang. Det är en speedkula som heter duga, sa tränaren och kusken Jim Oscarsson i ATG Live direkt efter segern.

Loppet fick ingen rolig start för flera av favoriterna. Dittills obesegrade Dibaba slog i galopp direkt i starten och fick dagen förstörd. Staro Lochlyn var på väg mot spets, men snubblade över i fel gångart. Strax senare var det Vamp Kronos tur att följa samma exempel.

Nu kunde Christoffer Eriksson enkelt glida till spets med Vanquish Kronos och efter att ha öppnat 500 efter 13,3 och 1000 meter på 15,4 såg det upplagt ut för Jerry Riordan-träningen.

Men mitt på sista bortre långsidan avlossade Jim Oscarsson Violet Bi från andra utvändigt. Och det bet otroligt bra för Equinox Bi-dottern. Ledarinnan hade ingen bra dag och kastade handduken. Violet Bi forsade fram och hade över-tagit redan vid ingången av sista sväng.

– Jag tänkte att vi måste fram mot dödens, men när vi kom dit så fortsatte hon ju bara. Det är för jävla roligt det här, sa Jim Oscarsson.

Jim behövde knappast se sig om efter motståndet. Violet Bi försvann ifrån över upploppet och vann hur lätt som helst på 1.13,7a över 2140 meter. En seger som innebar 925 000 kronor extra på kontot.

Violet Bi tog här sin tredje seger i sjunde starten. Hon ägs av Easy KB, vårdas av Frida Skullman och är uppfödd i Italien av stall Biasuzzi.

Bakom var det Callela Lisbeth som spurtade gott till andrapriset. White Lightning, som gjorde resan i dödens, höll bra och slutade trea. (Foton: ALN).

Läs även: E3: Ingen kan hota Coin Perdu – från dödens
Läs även: V75: Chocksegern: Beau Mec bättre än någonsin

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Timoko fullbordade Goops hat trick på Enghien

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson