Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han har gjort två riktigt fina insatser på sistone och gick nytt rekord på Axevalla. Petter sa dessutom att det fanns lite sparat eftersom han inte kunde köra för mer än fjärdeplatsen på upploppet och den här hästen vinner loppet när som helst. Kanske är det inte just denna gång men jag tror i alla fall att han kommer göra en gedigen prestation. Skor runt om, säger Hans Karlsson om Real Doc (V4-3).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Visbytravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till LD, V4, och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

3 PRETTY WOMAN – Hon har svårt att räcka till då det handlar om sulkylopp och det är bara att ligga lågt angående hennes chanser. Inga ändringar är planerade, säger Henrik Hoffman.

4 CHIPEN BOY – Han stod för en stabil comeback senast och har tagit det loppet bra. Läget blev effekt och jag tror vår chans att vinna loppet är att komma till ledningen. Jag hoppas att hästen kan öppna tillräckligt snabbt bara för de tre invändigt tror jag vi kan ta oss förbi. Arn Hammering är en bra motståndare men min häst är bra i grunden och jag tror han kan vinna från spets. Barfota fram, säger Hans Karlsson.

8 ARN HAMMERING – Han löper bra och det finns inget negativt att anmärka på angeånde hästen. Läget är förstås inte det bästa men vi får se hur vi löser det. Detta bör vara min bästa V4-chans idag och det blir inga ändringar, säger Thomas Jonsson.

9 SIMB GENERAL LEE – Han har varit sjuk och har lite svårt att komma tillbaka men han blir allt bättre. Senast satt han fast och vi har ett bra smygläge här. Det är rätt tufft emot och vi jagar slantar och gör inga ändringar, säger Henrik Hoffman.

12 BURNING LINE GRAL – Hästen är väl inte som i fornstora dar men ändå helt ok och tränaren tyckte han löpte rätt bra senast. Lite enklare emot nu och vi räknar med en vettigt bra placering, säger Petter Karlsson.

Lopp 2, V4-2

1 LIVTRASIR – Han galopperade i en våldsam öppning senast och vi stryker ett streck över den starten. Han kan bli lite het av sig men med tanke på läget måste väl Anna-Isabelle göra ett försök att hålla ledningen. Sen ser jag inte så många som vill gå upp och trycka med tanke på distansen och jag ser detta som en bra segerchans. Inga ändringar, säger Hans Karlsson.

3 NO LIMIT CASINO – Han gjorde det bra i minicomebacken senast och hoppas att han är på väg åt rätt håll igen. Annars tycker jag väl bara att han varit sådär hittills i år och han behöver spotta upp sig. Normalt sett tycker jag att han ska kunna duga i Visbykonkurrens men det är väl upp till bevis nu. Skor runt om, säger Mikael Selin.

5 RAMBO RAZZ- Han hade ett mycket bra år i fjol då han snabbt vandrade upp i klasserna. Han blev dock sliten på slutet och fick sig en rejäl vila. Det är svårt att träna honom i form och det lär behövas lopp även om det är en bra löphäst. Barfota bak, säger Henrik Hoffman.

11 POMERONS DAG – Han verkar klart uppåt i form och jag tror han ska kunna greja en framskjuten placering. Det kan bli barfota runt om idag men det gör ingen större skillnad på honom, säger Thomas Jonsson.

Lopp 3, V4-3

8 YOUNGBLOOD – Han vann mycket lätt senast och är mycket fin. Vi har en offensiv kusk och i nuvarande toppform ska hästen räknas även härifrån. Ettan är dock svårfångad. Vi kör barfota runt om igen, säger Henrik Hoffman.

9 TIGER MARKE – Han fick en för tuff inledningen på loppet senast och det satt i benen. Jag tycker heller inte att han varit sig lik på sistone och han måste börja visa mer. Det står dessutom några bra där framme och vinna kan bli svårt hur som helst. Skulle han få ihop alla bitar finns det åtminstone fart för en pallplacering. Skor runt om, säger Mikael Selin.

11 FLASH TEEMER – Tränaren är rätt så nöjd med sin häst för dagen och det kan vara en intressant luring i detta lopp, säger Petter Karlsson.

12 REAL DOC – Han har gjort två riktigt fina insatser på sistone och gick nytt rekord på Axevalla. Petter sa dessutom att det fanns lite sparat eftersom han inte kunde köra för mer än fjärdeplatsen på upploppet och den här hästen vinner loppet när som helst. Kanske är det inte just denna gång men jag tror i alla fall att han kommer göra en gedigen prestation. Skor runt om, säger Hans Karlsson.

14 IL NOSTRO – Han hamnade långt bak senast efter att ha haft dåligt utgångsläge men gjorde det ändå bra i skymundan. Jag tycker att hästens form är bra men risken är väl att det blir ett liknande lopp igen. Kanske blir det en mer offensiv styrning för jag tror mig ha en av fältets bästa hästar. Skor runt om, säger Torbjörn Östergren.

Lopp 4, V4-4

1 FALCON SCOTT – Det verkar bra med honom och han kan öppna bra. Han är nog mer gynnad av distansen är min andra häst i loppet och chansmässigt är det ganska likvärdiga. Inga ändringar, säger Thomas Jonsson.

2 MAJA B.B. – Hon fick ett alldeles för tufft lopp senast och gillar dessutom inte om man kör alldeles får mycket på henne. Vi glömmer den insatsen och sist vi for till Visby var hon riktigt duktig. Då vann hon från ledningen och vi siktar väl dit igen. Jag vet inte hur snabb ettan är men kusken får göra ett försök och jag tror man kan vara med och hugga där framme. Siktar på att köra barfota runt om, säger Mikael W Johansson.

4 SHERIFFEN – Han gör det bra och bör dyka upp i främre träffen även här då allt verkar normalt. Inga ändringar är planerade, säger Thomas Jonsson.