Nu kan Reijo Liljendahl titulera sig proffstränare. På den färske Solvallatränarens träningslista finns i dag arton hästar.

Tidigare i år blev det som bekant stor uppståndelse kring att Reijo Liljendahl lämnade sin tjänst som försteman hos Stig H Johansson.

Avsikten var att börja en egen rörelse som proffstränare. I mitten av mars meddelade Svensk Travsport att man skulle bevilja Liljendahl interimlicens, alltså en tillfällig sådan eftersom den ”riktiga” A-licensen kan fås först efter nästa förberedande proffstränarkurs som hålls i september.

Nu, från och med onsdag, är Reijo Liljendahl också officiellt proffstränare. På den initiala träningslistan ryms arton hästar. Samtliga tidigare tränade av Stig H Johansson. Däribland reklamhästarna Formula One och Stormysky. Nio av hästarna är ostartade.

KLICKA HÄR för att se Reijos hela träningslista.

Läs även: Reijo Liljendahl får tillfällig proffslicens