Stabilt spel i lördags och fyra nya drag kan ge bra betalt!

Pastell Tilly var en stabil platsare till fina 2.70 förra lördagen och det gav 5,8 units in i kassan där nettot nu står på
+ 109,48 units sedan starten.

Roliga tävlingar i Eskilstuna i helgen och jag har hittat fyra vettiga spel under lördagen.

I Eskilstunas lopp 5 så tror jag att den som tar ledningen av Linus Boy och Springover vinner och när jag har lite känsla för att Björn Goop kan lura Peter Untersteiner på täten, men oddsen går i den andra riktningen, så testar jag med ett VINNARSPEL Linus Boy till 3.65. Insats: 2 units av 5.

I lopp 9 så har starke Gomez blivit lite bortglömd, men han känns intressant med lopp i kroppen och med norskt huvudlag. Ett jämnt lopp med många tänkbara vinnare så jag nöjer mig med ett PLATSSPEL till oddset 2.60 som är lite över gränsen för vad som är prisvärt. Insats: 3 units av 5.

I lopp 10 är loppet mycket öppet bakom storfavoriten, men Erik Sting är högkapabel och var riktigt bra efter långt uppehåll i comebacken senast. Det kan nog bli bra fart på det här loppet och då knäpper han de flesta till slut trots läget. Ett PLATSSPEL till 2.70 får 2 units av 5.

Avslutar sedan med ett VINNARSPEL på mitt bästa drag i omgången. Titan Brodde har börjat fungera bra i ny regi och då har han mycket pengar kvar att tjäna innan det tar stopp. Tror att han kan få ett perfekt lopp trots bakspåret och blir det inte krypkasino i täten tror jag att han sänker allt sista biten. Oddset 4.35 får 3 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel på Unibet!

/Berglund

Peter G sätter färg på lördagen!

Det blev 8 units back efter tre dåliga spel förra helgen och den dagen glömmer vi illa kvickt. Totalnettot är därmed
+ 103,68 units sedan starten för ca 1,5 år sedan.

Inte så många lockande odds kvar så här dags för min del, men jag har i alla fall en häst som jag tänker spela både VINNARE och PLATS på.

Pastell Tilly i Bergsåkers lopp 8 har visat toppform på slutet och Peter G Norman har också härlig snurr på hela stallet för dagen. Hon är klar spetsfavorit från ett perfekt springspår och i ledningen vore det konstigt om hon inte var med i striden i det längsta. Plats till goda 2.70 får 4 units av 5 möjliga. Kommer favoriten Izzy bort kan det nog även bli seger för Pastell Tilly och vinnaroddset 8.75 känns lite för högt. Där spelar jag 1 unit av 5.

Klicka här för att spela Pastell Tilly på Unibet.se!

/Berglund

Plats på Uhrberg och Eklundh är nog inga pajas-lir

Xanthis Amazing blev fast med rubbet kvar i lördags och Felicity Shagwell åkte snopet nog dit precis innan mål så det blev två torsklir som var värda ett bättre öde. Platsspelet på Wingait Erik räddade dock upp det mesta till slut, men det blev ändå minus 0.4 units och totalen är efter det plus 111.68 units.

Tre spel till Jägersro lördag har jag hittat och ett PLATSSPELYoungblood Pellini i lopp 5 känns vettigt. Han har ett perfekt läge för att få ett fint lopp och Uhrberg låter lagom smygnöjd med sin häst för dagen. Han bör därmed vara med i striden och till oddset 2.85 spelar jag
3 units av 5.

I lopp 7 testar jag sedan med ett VINNARSPELArsenal som har glänst vid segrar i enklare sällskap på slutet. Det handlar ju om en toppstammade häst som mycket väl kan vara bättre än vad han har fått visa hittills och med en favorit som lär få ett tungt lopp spelar jag trots bakspår. 5.00 är ett vettigt odds och insatsen blir 2 units av 5.

Sedan tar jag ett PLATSSPEL på en spetshäst som troligen leder lopp 10 länge. Pajas Face brukar alltid strida bra i ledningen och när de värsta motbuden har bakspår så kommer han säkert att hålla emot långt in på upploppet. Litar inte riktigt på att han vinner däremot utan nöjer mig med att spela plats till goda 3.35. Insats: 3 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel!

/Berglund

En spetsvinnare och två spurtplatsare i Örebro!

Min räddningsplanka Xperia Knick gjorde verkligen skäl för namnet i onsdags och 3.75 på plats satt fint även om ett vinnarspel hade varit ännu bättre nu när hon till och med stack nosen först på linjen. Efter att Shotproof varit usel och Tahiti Journey snopet fått stryk på linjen tidigare så innebar det dock bara lite drygt insatserna tillbaka eller 0.25 units plus om vi ska vara noga. Totalnettot därmed upp i 112.08 units plus.

Jag testar tre spel till Örebros tävlingar på lördag och PLATSXanthis Amazing i lopp 6 får inleda. Hon visade gryende toppform i Norge i sin senaste start och vi har tidigare sett att hon duger bra i V75. Med rätt smyglopp lär hon spurta bra igen och oddset 3.20 får 3 units av 5.

I lopp 8 är jag förtjust i tvååringslöftet Felicity Shagwell som utan strul bör ha bra chans att leda loppet från start till mål och jag hade nog räknat med lite lägre vinnarodds på henne. Det har visserligen droppat några punkter under fredagen, men till 4.00 ser jag ändå visst värde och spelar 2 units VINNARE.

I lopp 10 tror jag att Wingait Erik kan spurta till seger om tempot i täten blir tillräckligt högt. Om inte kan han nog ändå hinna fram till en PLATS och 2.15 får 4 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel på Unibet!

/Berglund

Högt platsodds på kvällens ”räddningsplanka”!

0,7 units plus blev resultatet senast jag spelade i bloggen efter att Victor A.U. tagit en plats till fina 2.90, men förtjänsten åts sedan nästan helt upp av två senare spel som högg i sten. Totalvinsten är nu uppe i 111.83 units sedan starten.

Fyra spel testas under kvällen och jag inleder med VINNAREShotproof i Jägersros lopp 7. Jag tror att han kan få ett perfekt lopp i draget över en mer passande distans än senast och då kan nog Takter sätta dit Flemming-träningen till slut. Oddset är 4.15 och det får 2 units av 5.

Jag spelar även VINNARE på min idé Tahiti Journey som jag tror har bra segerchans om hon kommer till ledningen i Solvallas lopp 8. Oddset har droppat lite under eftermiddagen, men 4.00 tycker jag fortfarande är prisvärt eftersom jag hade räknat med ca 3.25-3.50. Jag spelar 3 units av 5.

I Jägersros lopp 8 spelar jag sedan PLATS på lägesgynnade 1 Simb Senta som borde få rygg ledaren och därifrån vara med i tätstriden om hon får chansen till slut. Oddset 1.90 får 3 units av 5.

Sista spelet blir också PLATS och det på Xperia Knick som var rejält förbättrad med jänkarvagn senast. 3.75 känns högt på det formintrycket mot bättre motstånd och det får också 3 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel hos Unibet!

/Berglund

 

Bra betalt i lördags och nya spel till Solvalla i kväll!

Nya framgångar i lördags när tre av fyra spel trillade in och 5.25 vinnare på Tellmeastory var smaskigt jämfört med 2.40 som de som spelade honom hos ATG fick. Plats på Västerbo Carrera och Queer Fish var stabila drag och bara en för dagen kraftigt försämrad Palermo Broline förhindrade storslam. Ändå fina 12.2 units plus och totaltnettot upp i fina 111.13 units sedan starten.

Läge att lira lite extra på Unibets fasta travodds i kväll när ATG har förstört V86-omgången med ett mycket tveksamt spelobjekt på kupongen och jag tar tre spel, samtliga på Solvalla.

Inleder med att spela PLATS på stabile Victor A.U. i lopp 7. Han går nästan alltid bra och har formen på topp till skillnad mot ett par av konkurrenterna. 2.90 på att han rundar till en plats bland de tre främsta känns bra och det får 3 units av 5.

I lopp 9 har Unibet oväntat högt platsodds på formstarke
9 Louie Brodde som var nära att plocka ner Han Herred utvändigt senast och jag tror att han gör ett bra lopp ikväll igen. 2.55PLATS får också 3 units av 5.

I lopp 10 har jag känsla för att Camaro Brick är under rejäl utveckling och att han kan hålla ut favoriten Calle Crown och köras i ledningen. Då borde det vara bra segerchans och även om oddset har droppat lite nu på eftermiddagen så testar jag ändå 2 units VINNARE till 4.15.

Klicka här för att hitta dessa spel!

/Berglund

Storvinst i onsdags, fyra spel till Solvalla lördag!

Det blev bra i onsdags med träff på alla tre spelen i den här spalten. Seal Kronos dundrade runt allt och hämtade hem units på både vinnare och plats. Sedan var platsliret på Rosso Pomodoro aldrig hotat från rygg ledaren och plusnettot i onsdags landade på fina 19.25 units. Totalnettot därmed upp till + 98,93 units.

Ska försöka gneta in lite mer med tre platsspel och ett vinnarspel på Solvalla lördag och jag inleder i lopp 5 med ett VINNARSPELTellmeastory. Gör hans värsta motståndare bort sig i volten så kan det här bli enkelt och 5.25 är lite för högt för att jag ska stå över. Testar med 2 units på det.

Jag spelar även PLATS i samma lopp men på Västerbo Carrera. Han har fin form nu och gillar lång distans och Adielsson brukar köra smart i dessa lopp. Även han kan profitera om några av de mer betrodda strular till det med voltstart och då smyger han nog med och tätstrider. Oddset 3.05 får 2 units av 5.

PLATS spelar jag även på tuffingen Queer Fish i lopp 7. Han är ju riktigt bra för klassen och tål att göra grovjobbet själv och allt över 2 ggr på honom känns bra. Jag spelar 3 units av 5 till oddset 2.20.

Sedan avslutar jag med ett PLATSSPEL på starke spurtaren Palermo Broline som trots sitt läge har bra chans att spurta in minst bland de tre främsta i lopp 9. Det ser ut att bli körning i täten och då biter hans avslutning bra över upploppet. Oddset 2.55 spelar jag 4 units av 5 på.

Klicka här för att hitta dessa spel!

/Berglund

Höjt odds på kvällens enda vinnarspel!

Det blev minst sagt blandad kompott i lördags när Lome Brage var mycket sämre i ordning än jag trodde och ett dåligt spel. Sedan gjorde väl Pharon Face det helt okej, men jag trodde nog att minst platsen var klar när han fick ledningen och stor besvikelse att han även missade H3H-spelet. Sedan räddade Aisha Simoni tillbaka lite units med mitt platsspel, men det till sämre odds än hos ATG eftersom storfavoriten Västerbo Hard Cash missade platsen.

Minus 6,7 units blev det och totalresultatet åkte ner till plus 79,68 units.

Inte så många heta odds från våra vänner på Unibet idag, men jag har hittat tre spel till vettiga odds. Börjar med både VINNARE och PLATS på högkapable Seal Kronos i Åbys lopp 7. Han såg riktigt stark ut i comebacken senast efter en knäoperation och här har faktiskt vinnaroddset stigit lite under dagen. 6.50 som vinnare får 2 units och plats till 2.55 får 3 units.

Sedan hugger jag även ett PLATSSPEL2 Rosso Pomodoro i Solvallas lopp 8. Han har visat fin form en tid och gått bra i tuffa sällskap och från ett bra läge ska han kunna knipa minst en plats till 2.20. Spelar 3 units på det och stänger sedan butiken.

Klicka här för att hitta dessa spel!

/Berglund

Tre spetsdrag som ska ge utdelning på det korta upploppet!

Dags att hitta några spel på Unibets utbud av fasta travodds och det finns lite intressanta odds till Färjestads tävlingar i helgen. I spelkassan finns 86.38 units sedan tidigare och jag hoppas på påfyllning nu.

Jag börjar med ett VINNARSPELLome Brage i Färjestads lopp 8. Han tränar fint inför debuten i ny regi, tar ledningen och får han sedan dämpa tempot en bit är det bra chans att hålla undan över det korta upploppet. Oddset 4.25 får 3 units av 5.

I lopp 10 gör jag två spel med samma häst inblandad. Pharaon Face är bra i spets när han går barfota och så ska han gå denna gång. Formen ska vara bra och då leder han detta lopp i det längsta med Jakobsson i sulkyn. Platsoddset 3.50 får 3 units av 5.

Är Pharaon Face bland de tre så ska han också ha bra chans att vinna en H3H mot Starzinner och Elite B.R. och det får vi 2.45 på. Insats 4 units av 5.

I lopp 11 tar jag PLATSSPELETAisha Simoni trots att oddset droppat lite under fredagen. Jag tror att hon leder loppet länge med Kihlström och 2.10 får 3 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel!

/Berglund

Derbykval och min vinnare bara måste testas!

Bara en träff på tre skott i lördags när Phototoy tog en snygg andraplats till fina platsoddset 3.20. Sedan hjälpte det inte att Van Kronos var den moraliske vinnaren i E3-finalen till smaskiga sex gånger degen. Tredjepris efter galopp får man sällan utbetalt på när man har lirat vinnare – oavsett hur klara de ”egentligen” är…

Det betydde minus 0.6 units för dagen och ett totalnetto sedan starten på plus 95.38 units.

Derbykval på Jägersro i kväll och givetvis inga överodds att hämta på de troliga vinnarna. Jag har dock letat lite på ”platshyllan” och hittat 4.00 på formstarke Stepping Spaceboy i lopp sex. Han ser riktigt vass ut för dagen och ska kanske gå med norskt huvudlag nu dessutom och hamnar han inte för långt bak från start kan han mycket väl spurta in på en PLATS. Insats: 2 units av 5.

PLATS spelar jag även på Grant Boko i lopp sju. Han gick två riktigt vassa lopp lite i skymundan i Sprintermästaren och efter det har nog Reijo Liljendahl trimmat rejält för den här uppgiften. Oddset 2.45 får 3 units av 5.

Sedan måste jag bara kliva in på min idé i lopp 11 för även om oddset på Global Trust har sänkts lite under eftermiddagen så är ändå nuvarande 7.50 fullt tillräckligt för spel. Jag tror att han är riktigt bra och från det här läget kan han få ett fint rygglopp om favoriten får svar om ledningen. VINNARSPELET får 4 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel!

/Berglund

©2017 Travnet