Tre spel till favoritbanan Gävle!

Att vila sig i form brukar vara en bra taktik för en spelare det går segt för och här i Unibetbloggen har det blivit fyra förlustdagar i följd och således låg profil i december. Totalnettot är ändå plus 83.48 units sedan starten, men har ju legat en bit över 100 tidigare.

När V75 avgörs på favoritbanan Gävle så tänker jag bryta vinsttorkan med tre spel som känns vettiga på förhand.

I Gävles lopp 5 nyper jag en H2HVictor A.U. som är jämn och säker och alltid med där framme mot loppets favorit Han Herred som bör hamna i bekymmer från innerspåret som han knappast kan hålla upp till ledningen. 2.25 i odds på att Victor A.U. är före i mål får 2 units av 5.

Två spel i Gävles lopp 10 och störst insats får ett PLATSSPELTahiti Journey. Hon såg fin ut som fastlåst mot de flesta av dessa hästar senast och hade varit bland de tre med fritt i tid. Bra läge och lopp i kroppen talar för att hon kan lösa det nu och 3.25 på det känns riktigt bra! Insats: 4 units av 5.

Jag spelar även en H3H i samma lopp och 2.25 i odds på att travsäkra, startsnabba och lägesgynnade Drizzle C.C. är före både Digital Furcola och Poem In Motin i mål måste vara vettigt bara kusken kan undvika dödens.
Insats: 2 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel på unibet.se!

/Berglund

Nya tag med formstarka drag på Åby i kväll!

Det blev en riktig skräpdag i lördags med fem felaktiga lir, men lite oflyt ändå när min platsskräll (5.75) Tricia (som ensam hade räddat plusnetto) såg ut att segerstrida i sista sväng, men stumnade och blev fyra (såklart) där jag också hade vinnarspel på duktiga tvåan Stella Newmen som åkte dit mot en övermäktig motståndare. 8 units back och totalen ligger nu på + 89.48 units.

Svårt att hitta riktigt bra odds i kväll, men jag testar med två vettiga platsspel på Åby i alla fall.

Xanthis Amazing gör bra lopp varje gång och visade senast att hon tål att göra lite mer själv än tidigare. Hon spurtar alltid bra med ett rygglopp och en PLATS bör hon kunna ta i lopp 7 till oddset 2.45. Insats 3 units av 5.

Formstarke Great King Wine tror jag får svårt att besegra tuffe Zoko Lane i lopp 9, men jag spelar ändå hellre PLATS på honom till 2.25 än vinnare på Zoko Lane till 1.90. Insats: 3 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel på unibet!

/Berglund

Topplopp med V75-finaler – nya spel ska testas!

Nära att min spetsteori för Autobahn gick hem i onsdags, men Glenn Boko lyckades precis hålla ut Tojours Vif och då sprack det. Med tanke på att innerspåret var så tungsprunget så hade det troligen inte gått ändå så det var 4 units i slasken. Totalen ligger nu på + 97.48 units sedan starten.

V75-finaler på Solvalla och då kryddar man gärna med lite spel till fasta odds. Fem spel lyfter jag fram och börjar med ett VINNARSPELStella Newmen i Solvallas lopp 6. Hon bör spetsa och eftersom favoriten Kash Brodda inte såg lika bra ut senast som innan så kan det hålla hela vägen. Oddset 3.85 tycker jag är okej för 2 units av 5 och hon kan spelas ner till 3.50 i alla fall.

Jag testar också med ett PLATSSPEL på en skräll i samma lopp. Tricia spurtade bra som trea i samma lopp som Stella Newmen vann senast och nu skulle hon kunna få rygg på henne hela vägen från det här läget. Är ledaren bra så bör hon kunna haka på till en plats och kanske även bli segerfarlig med fritt på upploppet. 5.75 känns högt och det får 2 units av 5.

I lopp 7 kan det bli stentuff körning från start mellan flera hästar och det gynnar grundkapable Rolex Bigi. Han ska gå med norskt huvudlag för första gången och på Solvalla har han tre segrar och ett andrapris på fyra försök. Till 6.50 som VINNARE testar jag med 1 unit av 5.

I dagens mest öppna lopp (8) tror jag mest på rejäle Global Trader från ett bra läge för jag gissar att Örjan kommer att ge honom en fin löpning från ett perfekt läge. Han tål att gå en rejäl långspurt och 4.85 som VINNARE tar jag med 1 unit av 5.

Jag avrundar sedan med ett PLATSSPELLove Matters i lopp 10, Solvalla Grand Prix. Jag tror inte att han är så mycket sämre i grunden än Diamanten och Cyber Lane och strular det inte för mycket från spår åtta bör 2.75PLATS vara ett bra odds. Jag spelar 2 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel på Unibet.se!

På förekommen anledning vill jag påpeka att jag inte lägger dessa spel personligen eftersom Unibet är ägare av Travnet.se och att jag därmed inte har rätt att spela där själv. Spelen är alltså fiktiva och ska enbart ses som redaktionella tips och spelförslag för de som önskar att spela på fasta travodds hos Unibet.

/Berglund

 

Det är fri fart från start i kväll Jepson!

Tre torskspel och en återbetalning var inget lysande facit förra gången och det innebar 8 units back och totalnettot ner till + 101.48 units.

I kväll gör jag bara ett spel, men det känns som ett riktigt bra odds på Autobahn i Solvallas lopp 8. Med vasse Jepson i sulkyn tror jag att han har chans på ledningen om startsnabbe Tojours Vif kommer förbi storfavoriten Glenn Boko från början och i spets tror jag att Autobahn vinner loppet. Här hade jag räknat med mellan 5 och 6 ggr pengarna så när Unibet, trots viss sänkning under dagen, fortfarande erbjuder 9,50 i vinnarodds spelar jag
4 units av 5.

Klicka här för att hitta detta spel!

/Berglund

Stabilt spel i lördags och fyra nya drag kan ge bra betalt!

Pastell Tilly var en stabil platsare till fina 2.70 förra lördagen och det gav 5,8 units in i kassan där nettot nu står på
+ 109,48 units sedan starten.

Roliga tävlingar i Eskilstuna i helgen och jag har hittat fyra vettiga spel under lördagen.

I Eskilstunas lopp 5 så tror jag att den som tar ledningen av Linus Boy och Springover vinner och när jag har lite känsla för att Björn Goop kan lura Peter Untersteiner på täten, men oddsen går i den andra riktningen, så testar jag med ett VINNARSPEL Linus Boy till 3.65. Insats: 2 units av 5.

I lopp 9 så har starke Gomez blivit lite bortglömd, men han känns intressant med lopp i kroppen och med norskt huvudlag. Ett jämnt lopp med många tänkbara vinnare så jag nöjer mig med ett PLATSSPEL till oddset 2.60 som är lite över gränsen för vad som är prisvärt. Insats: 3 units av 5.

I lopp 10 är loppet mycket öppet bakom storfavoriten, men Erik Sting är högkapabel och var riktigt bra efter långt uppehåll i comebacken senast. Det kan nog bli bra fart på det här loppet och då knäpper han de flesta till slut trots läget. Ett PLATSSPEL till 2.70 får 2 units av 5.

Avslutar sedan med ett VINNARSPEL på mitt bästa drag i omgången. Titan Brodde har börjat fungera bra i ny regi och då har han mycket pengar kvar att tjäna innan det tar stopp. Tror att han kan få ett perfekt lopp trots bakspåret och blir det inte krypkasino i täten tror jag att han sänker allt sista biten. Oddset 4.35 får 3 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel på Unibet!

/Berglund

Peter G sätter färg på lördagen!

Det blev 8 units back efter tre dåliga spel förra helgen och den dagen glömmer vi illa kvickt. Totalnettot är därmed
+ 103,68 units sedan starten för ca 1,5 år sedan.

Inte så många lockande odds kvar så här dags för min del, men jag har i alla fall en häst som jag tänker spela både VINNARE och PLATS på.

Pastell Tilly i Bergsåkers lopp 8 har visat toppform på slutet och Peter G Norman har också härlig snurr på hela stallet för dagen. Hon är klar spetsfavorit från ett perfekt springspår och i ledningen vore det konstigt om hon inte var med i striden i det längsta. Plats till goda 2.70 får 4 units av 5 möjliga. Kommer favoriten Izzy bort kan det nog även bli seger för Pastell Tilly och vinnaroddset 8.75 känns lite för högt. Där spelar jag 1 unit av 5.

Klicka här för att spela Pastell Tilly på Unibet.se!

/Berglund

Plats på Uhrberg och Eklundh är nog inga pajas-lir

Xanthis Amazing blev fast med rubbet kvar i lördags och Felicity Shagwell åkte snopet nog dit precis innan mål så det blev två torsklir som var värda ett bättre öde. Platsspelet på Wingait Erik räddade dock upp det mesta till slut, men det blev ändå minus 0.4 units och totalen är efter det plus 111.68 units.

Tre spel till Jägersro lördag har jag hittat och ett PLATSSPELYoungblood Pellini i lopp 5 känns vettigt. Han har ett perfekt läge för att få ett fint lopp och Uhrberg låter lagom smygnöjd med sin häst för dagen. Han bör därmed vara med i striden och till oddset 2.85 spelar jag
3 units av 5.

I lopp 7 testar jag sedan med ett VINNARSPELArsenal som har glänst vid segrar i enklare sällskap på slutet. Det handlar ju om en toppstammade häst som mycket väl kan vara bättre än vad han har fått visa hittills och med en favorit som lär få ett tungt lopp spelar jag trots bakspår. 5.00 är ett vettigt odds och insatsen blir 2 units av 5.

Sedan tar jag ett PLATSSPEL på en spetshäst som troligen leder lopp 10 länge. Pajas Face brukar alltid strida bra i ledningen och när de värsta motbuden har bakspår så kommer han säkert att hålla emot långt in på upploppet. Litar inte riktigt på att han vinner däremot utan nöjer mig med att spela plats till goda 3.35. Insats: 3 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel!

/Berglund

En spetsvinnare och två spurtplatsare i Örebro!

Min räddningsplanka Xperia Knick gjorde verkligen skäl för namnet i onsdags och 3.75 på plats satt fint även om ett vinnarspel hade varit ännu bättre nu när hon till och med stack nosen först på linjen. Efter att Shotproof varit usel och Tahiti Journey snopet fått stryk på linjen tidigare så innebar det dock bara lite drygt insatserna tillbaka eller 0.25 units plus om vi ska vara noga. Totalnettot därmed upp i 112.08 units plus.

Jag testar tre spel till Örebros tävlingar på lördag och PLATSXanthis Amazing i lopp 6 får inleda. Hon visade gryende toppform i Norge i sin senaste start och vi har tidigare sett att hon duger bra i V75. Med rätt smyglopp lär hon spurta bra igen och oddset 3.20 får 3 units av 5.

I lopp 8 är jag förtjust i tvååringslöftet Felicity Shagwell som utan strul bör ha bra chans att leda loppet från start till mål och jag hade nog räknat med lite lägre vinnarodds på henne. Det har visserligen droppat några punkter under fredagen, men till 4.00 ser jag ändå visst värde och spelar 2 units VINNARE.

I lopp 10 tror jag att Wingait Erik kan spurta till seger om tempot i täten blir tillräckligt högt. Om inte kan han nog ändå hinna fram till en PLATS och 2.15 får 4 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel på Unibet!

/Berglund

Högt platsodds på kvällens ”räddningsplanka”!

0,7 units plus blev resultatet senast jag spelade i bloggen efter att Victor A.U. tagit en plats till fina 2.90, men förtjänsten åts sedan nästan helt upp av två senare spel som högg i sten. Totalvinsten är nu uppe i 111.83 units sedan starten.

Fyra spel testas under kvällen och jag inleder med VINNAREShotproof i Jägersros lopp 7. Jag tror att han kan få ett perfekt lopp i draget över en mer passande distans än senast och då kan nog Takter sätta dit Flemming-träningen till slut. Oddset är 4.15 och det får 2 units av 5.

Jag spelar även VINNARE på min idé Tahiti Journey som jag tror har bra segerchans om hon kommer till ledningen i Solvallas lopp 8. Oddset har droppat lite under eftermiddagen, men 4.00 tycker jag fortfarande är prisvärt eftersom jag hade räknat med ca 3.25-3.50. Jag spelar 3 units av 5.

I Jägersros lopp 8 spelar jag sedan PLATS på lägesgynnade 1 Simb Senta som borde få rygg ledaren och därifrån vara med i tätstriden om hon får chansen till slut. Oddset 1.90 får 3 units av 5.

Sista spelet blir också PLATS och det på Xperia Knick som var rejält förbättrad med jänkarvagn senast. 3.75 känns högt på det formintrycket mot bättre motstånd och det får också 3 units av 5.

Klicka här för att hitta dessa spel hos Unibet!

/Berglund

 

Bra betalt i lördags och nya spel till Solvalla i kväll!

Nya framgångar i lördags när tre av fyra spel trillade in och 5.25 vinnare på Tellmeastory var smaskigt jämfört med 2.40 som de som spelade honom hos ATG fick. Plats på Västerbo Carrera och Queer Fish var stabila drag och bara en för dagen kraftigt försämrad Palermo Broline förhindrade storslam. Ändå fina 12.2 units plus och totaltnettot upp i fina 111.13 units sedan starten.

Läge att lira lite extra på Unibets fasta travodds i kväll när ATG har förstört V86-omgången med ett mycket tveksamt spelobjekt på kupongen och jag tar tre spel, samtliga på Solvalla.

Inleder med att spela PLATS på stabile Victor A.U. i lopp 7. Han går nästan alltid bra och har formen på topp till skillnad mot ett par av konkurrenterna. 2.90 på att han rundar till en plats bland de tre främsta känns bra och det får 3 units av 5.

I lopp 9 har Unibet oväntat högt platsodds på formstarke
9 Louie Brodde som var nära att plocka ner Han Herred utvändigt senast och jag tror att han gör ett bra lopp ikväll igen. 2.55PLATS får också 3 units av 5.

I lopp 10 har jag känsla för att Camaro Brick är under rejäl utveckling och att han kan hålla ut favoriten Calle Crown och köras i ledningen. Då borde det vara bra segerchans och även om oddset har droppat lite nu på eftermiddagen så testar jag ändå 2 units VINNARE till 4.15.

Klicka här för att hitta dessa spel!

/Berglund

©2018 Travnet