Umåker V64

Omgången: Denna tisdag är det Umåker som får chansen med V64 och glädjande nog är det då gott om deltagare i loppen. Umeå har runt tjugo grader kallt så räkna med bitande förhållanden och snabba tidiga rusher kan sätta sina spår till slut i kylan. Jag spelar med två spikar i omgången och båda trivs utmärkt med isbanan som råder och det är värdefullt.

Spikarna: 3 Hallsta Vinnex i V64-2 samt 6 Hagentoy i V64-4.

V64-förslag: Enbart för alla rätt

2,4,5,6,9,11,13,14,15 (1-8)
3 Hallsta Vinnex (2-1)
7,9,10,11 (1-4)
6 Hagentoy (7-1)
1,3,4,5,7,11 (9-10)
3,5,6,7,9,10,11,12 (8-14)

9x1x4x1x6x8 = 1728 rader

DD-förslag: 3 – 7 x 500 kr 3 – 5 x 300 kr 3 – 12 x 200 kr Totalt: 1000 kr

Loppanalyser

Loppanalys V64-1:

Ranking: A: 11 B: 2-9-13-14-5-15-4-6-1-8 C: 7-12-10

Spetsanalys: Jean Shphard från bästa springspåret har vettig spetschans.

Loppanalys: Ett öppet lopp inleder där 11 Hunkydory Degato ändå bör ha vettig chans. Hästen är stark men det finns frågetecken. Stoet har varit ifrån länge och det är även första starten på isbana. Hunkydory Degato har inte alltid aktionen med sig och hur hon fungerar på isen är svårgissat. Faktumet att hon varit ifrån tyder ändå på att hon borde vara förhållandevis fräsch nu och styrka och kunnande finns för att runda allt. Dessutom toppkusk i Ohlsson.

2 Gorgeous L.A. visade fin form vid seger senast och är tidig. 9 Carisma Mearas brukar kunna rätt bra men utan att vinna alltför ofta.

13 Shiver W.F. var duktig vid seger näst senast även om stilen bitvis inte var den bästa. 14 Sefina återkommer efter uppehåll. Var ute i en del tuffa lopp i fjol som treåring och visade fin fart. Räknas direkt.

5 Aliceinwonderland kommer från seger och har duktig kusk. Får ett streck. Kan vara lite svår från start men invändig strykning gynnar. 15 Gathania är en outsider säger Kytölä och de får nästa streck.

Jag spelar på skräll här och tar med nio hästar.

Loppanalys V64-2:

Ranking: A: 3 B: 2-1-8-5-7 C: 9-4

Spetsanalys: Vertigo Knekten bör nå spets med bara två hästar på startvolten.

Loppanalys: Här kommer  min första spik i omången då 3 Hallsta Vinnex har en mycket bra uppgift. Senast galopperade han bort en tätplats bakom Bellfaks i V75 och visade fortsatt fin form. Nu är det isbana och det är klara plus för Jonssons häst. Slipper också en häst av Bellfaks kaliber och möter inget som skrämmer. Bör tidigt vara i fint slagläge och kan vinna även den tunga vägen. Prima form och kunnade och isen är som sagt mycket fördelaktigt. Bör ha bra chans att avgöra här och spik.

2 Vertigo Knekten är snabb och bör vara värst emot. Att han ska ha motivation för att dra undan i spets och hålla undan för min spik är jag dock något tveksam till. 1 Åstas Marcus har läget och ska med vid gardering.

Loppanalys V64-3:

Ranking: A: 7-9-10-11 B: 1-4-5-2-12 C: 3-6

Spetsanalys: Fiona Fashion är mycket snabb men ska smygas. Favoriten Pleasure for Cash laddas. Är bilgynnad och felfri bör det bli tidig spets.

Loppanalys: Favoriten 7 Pleasure for Cash har en bra chans felfri. Peter Untersteiner hade tidigare den här hästen I sin vård och sa att då det “klickar” rätt så kan han gå långt. Det var dock ofta galopp. Nu är hästen hos Dunder och det är fortfarande varierande resultat. Senast förlorade han faktiskt felfri och det är inte så vanligt. Låg då på en del och nu ändrar Dunder mest troligt från helstängt till öppet huvudlag. Det är svårt att veta hur hästen fungerar med det. Dunder lär ladda för spets och fungerar Pleasure för Cash så är det toppchans men det vågar/vill jag inte lita på. Jag garderar den här klare favoriten.

Spännande är 9 Destin du Bosquet. En fransos som bara startat i monté i Frankrike och brukade bli diskad för orent trav. Gjorde debut i trav i norrlandsmiljö senast och fungerade fint på isen. Drog undan på bra sätt till seger och det var med bra klipp i steget. Lär inte vara sämre nu och är lite streckad. Verkar stark och bra.

10 Krutov Sund galopperar ofta men har annars bra fart i kroppen och kan räcka. Jag streckar även 11 Linvesta Vivant med Ohlsson. En hygglig häst som gynnas om det blir bra fart på loppet.

Loppanalys V64-4:

Ranking: A: 6 B: 7-1-2-5-4-8-3 C: 11-10

Spetsanalys: Comewithaflash öppnar snabbt. Rygg på Hagentoy är bra och denne bör tidigt vara i tät.

Loppanalys: Här har 6 Hagentoy toppchans och jag spikar. Hagentoy bör tidigt vara i spets för att kontrollera fältet. Senast var han trea i V75 bakom Disco Volante och Erik Sting och man kan verkligen prata om skillnad i motstånd då och nu. Näst senast var han nära segern och tapper bakom New Joker.

Här bör det blir spets och jag ser ingen som kan plocka ner honom. Bör vinna från den positionen. Har startat på isbana två gånger och varit bra båda gångerna som etta och tvåa så båda mina spikar trivs fint på isen. Det är viktigt. Spik Hagentoy.

7 Cash’Em avslutade bra senast och rankas tvåa. 1 Comewithaflash har inte visat rätta toppformen men är snabb och har läget.

Loppanalys V64-5:

Ranking: A: 3-1 B: 7-5-4-11-9-10 C: 8-6-12

Spetsanalys: One for You öppnar snabbt felfri och har hygglig spetschans. Kan bli ivrig första biten som i sin näst senaste Solvalla-start. Conrads Gregor är tänkbar för spets och även Hamilkar Boko lär laddas.

Loppanalys: Tidig är innerspårets 1 One for You som kan leda detta runt om. Gästade Solvalla i fjol och hade då löpt bra i Finland. Jag var inne på seger men hästen blev för ivirg och nöp i galopp. Provade åter på Valla i sin senaste start och var fullt godkänd bakom Nurmos nyförvärv Master Hill. Gör nu debut i ny regi och kan leda runt om. Det är ffity-fifty från start säger Kytölä men felfri kan det bli ledning runt om anser han.

3 Conrads Gregor har löpt klart bra och är en tuff motståndare från fint läge. Vann från spets näst senast och höll farten starkt utvändigt utan rygg senast. Mycket duktig kusk i Djuse och givet bud. Kan vinna även den tunga vägen. Inte så hårt betrodd och jag tippar och spikar på DD. Jag litar nämligen inte på One for You.

7 Lexington Tooma galopperade med sparat senast och står nu tjugo meter bättre till på Conrads Gregor än näst senast.

5 Hamilkar Boko hade inte helt utsålt senast. Springer fortfarande med lite handbromsen i men det kan nog lossna snart. Dunder laddar och skulle det bli spets så räcker det långt.

4 Hunter Dillon kan en del och har Ohlsson. Kan dugas vid hårt tempo siar Kytölä.  11 Only In Time O.C. är bättre än raden antyder och har Rikard upp. Dessa streckas.

Loppanalys V64-6:

Ranking: A: 7-5 B: 12-9-10-11-6-3-8-14 C: 15-4-2

Spetsanalys: Dwight Sisu kan spetsa. En felfri Don Draper kan tidigt vara i tät.

Loppanalys: En lurig avslutning. Tipset till Kytöläs nye 7 Celsius Evo som bland annat visat fin kunnande vid ohotad seger på Solvalla. Senast fungerade inte hästen och Kytölä skyller på att det var strul med huvudlaget. Hans häst är stark och ha räknar med att han ska fungera nu och kunna ha vettig chans på styrka. Han räknar med att One for You i avdelning fem och den här är rätt likvärdiga chanser.

Jag tror en fungerande Celsius Evo kan vinna detta på styrka och tippar.

5 Don Draper visar fin inställning men är inte helt pålitlig. Kan tänkas få överta spets och ha hygglig chans.

Intressant som skräll är grundkapable 12  Defi´s Victory som gör norrlandsdebut. En häst som tidigare visat fin inställning och bör duga fint rent kapacitetsmässigt. Ändå lite svårbedömt efter uppehåll och på isen men spännande som skräll.

9 Sweet Orphan Boy har svarat för flera rätt fina insatser och tränaren har hyllat jobben. 10 Giel Wielinga visade fin form senast. 11 Bear Briar håller farten och räknas om det blir bra fart på loppet.

Jag streckar åtta hästar.

Tipsredaktör: Ulf Nilsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Inget Jerringpris för Björn Goop – titeln till Öberg

Inget Jerringpris för Björn Goop – titeln till Öberg

Björn Goop laddade upp denna Prix d’Amérique-vecka med att besöka Idrottsgalan i och med sin nominering till Jerringpriset.

Hela Travsverige satt på helspänn under måndagskvällen och det var många tummar som hölls för Björn Goop skulle få Jerringpriset. I och med fjolårets Prix d’Amerique-seger blev Värmlandsonen inkastad i idrottens finrum och cementera en plats i historien jämte namn som Ingemar Stenmark, Gunde Svan, Pernilla Wiberg, Annika Sörenstam och Zlatan Ibrahimovic

Goops chanser ökade direkt för när sändningen drog igång förkunnades det att han en av sex kvarvarande kandidater till det prestigefyllda priset. Men strax innan klockan 22.00 kom beskedet att det stod istället stod mellan skidskytten Hanna Öberg och orienteraren Tove Alexandersson, där det var den förstnämnda som slutligen förärades priset. Men denna vecka kan såklart ändå sluta i dur för Björn Goop. För på söndag har han chansen att upprepa sin bedrift med Readly Express i Prix d’Amérique.

Läs också ”Björn Goop nominerad till Jerringpriset” 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
24 hästar kvarstår som anmälda i Prix d'Amérique
Nästa nyhet
24 hästar kvarstår som anmälda i Prix d’Amérique

24 hästar kvarstår som anmälda i Prix d’Amérique

När klockan slog 09.30 gick anmälningstiden för Prix d’Amérique ut och 24 hästar kvarstår inför helgens stora drabbning på Vincennes.

18 hästar ska göra upp i världens tuffaste travlopp kommande söndag och nu börjar gallringen om platserna. Elva hästar i kvalificerade direkt via kvalloppen och däribland märks bland annat Readly Express, Jean Michel Bazire-tränade Belina Josselyn och såklart Sebastian Guaratos Bold Eagle.

Guarato har ytterligare två hästar klara och det är inga dussinlirare det heller i Eridan och Carat Williams. Dessutom kan han även få med Billie De Montfort och Valko Jenilat. Även Bazire har två hästar klara för söndagens störa behållning och det är Davidson Du Pont samt Looking Superb.

Sju platser återstår att fylla och det största svenskintresset riktas såklart mot Daniel Redéns duo Propulsion och Lionel. Med i snacket är också alltjämt Johan Untersteiners Day Or Night In samt Hard Times som tränas av Ola Åsebö.

Inkvalade
Bahia Quesnot (Junior Gulpa)
Belina Josselyn (Jean Michel Bazire)
Bird Parker (Philippe Allaire)
Bold Eagle (Sébastian Guarato)
Carat Williams (Sébastian Guarato)
Davidson du Pont (Jean Michel Bazire)
Délia du Pommeraux (Sylvain Roger)
Eridan (Sébastian Guarato)
Looking Superb (Jean Michel Bazire)
Readly Express (Timo Nurmos)
Uza Josselyn (René Aebischer)

Prissumma
Propulsion (Daniel Redén)
Lionel (Daniel Redén)
Day Or Night In (Johan Untersteiner)
Hard Times (Ola Åsebö)
Billie de Montfort (Sébastian Guarato)
Traders (Philippe Allaire)
Valko Jenilat (Sébastian Guarato)
Erminig d’Oliverie (Franck Leblanc)
Urlo dei Venti (Gennaro Casillo)
Charly du Noyer (Philippe Allaire)
Cash Gamble (Philippe Billard)
Tony Gio (Vincent Martens)
Cavalleria (Nicolas Ensch)

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Ny start för Timone Ek - Gulddivisionen väntar
Nästa nyhet
Ny start för Timone Ek – Gulddivisionen väntar

Ny start för Timone Ek – Gulddivisionen väntar

Kalmartravet är nästa hållplats för V75-tåget och vi får se en tolvfaldig miljonär jaga revansch för nollan i Sverigedebuten.

Jerry Riordans Timone Ek debuterade för jänkaren på Jägersro i sitt senaste framträdande men det blev ingen omedelbar succé. ”Lotteria-vinnaren” som haft både Italien och Frankrike som sin hemvist drar nu till Småland och fick bricka sju. Thomas Uhrberg sitter i sulkyn även denna gång.

Loppet har enbart lockat nio hästar och bland övriga märks bland annat Joakim Lövgren-tränade Jairo, Västerboonthenews. Darling Mearas samt Speedy Foxy Vicane.

STL Gulddivision
2140 meter – autostart
Förstapris: 200 000 kr

1. Jairo  – Joakim Lövgren
2. Archangel Am – Erik Adielsson (Adrian Kolgjini)
3. Elliot Coger – Fredrik Persson
4. Speedy Foxy Vicane – Kim Eriksson (David Källgren)
5. Art On Line – Carl Johan Jepson (Mikko Aho)
6. Västerboonthenews – Wilhelm Paal (Lars Brindeborg)
7. Timone Ek – Thomas Uhrberg (Jerry Riordan)
8. Darling Mearas – Stefan Persson
9. Olympic Kronos – Jorma Kontio (Adrian Kolgjini)

 

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad

Måndag: V64-tips till Färjestad

Omgången: Färjestad är det som gäller vi har ett roligt motbud till omgångens största favorit, och spikar i ett mer jämnspelat lopp där vi tror oss räknat ut scenariot.

Spiken: 4 Bellini Face (V64-5) tror vi kan köras till ledningen tidigt, och är formen bara hyfsad så ska de få svårt att slå honom då han är van värre motstånd.

V64-förslaget är på 1.680 kronor (V6).
V64-1: 6-2 (res 11-4)
V64-2: 2-3-4-11-9-1 (res 10-12)
V64-3: 9-11-1-5-2-7-8 (res 3-10)
V64-4: 6-2-4-9-10 (res 11-7)
V64-5: 4 Bellini Face (res 11-6)
V64-6: 7-6-8-10 (res 4-9)

2x6x7x5x1x4 = 1680 kr

DD-förslaget
4 – 6,7,8 x 300

900 kronor

 

V64-1

A: 6-2 B: 11-5-4 C: 10-3-1-9-8

Spetsstrid: Callmeawinner följde bilen senast till ledningen, och det är mycket bra spetschans. Vi tror att Luna Nera Doc kan få ledarryggen.

Loppanalys: Omgångens största favorit dyker upp direkt i 6 Callmeawinner som är riktigt bra! Hon bara flög till ledningen senast och hade full kontroll då Frances Yoda försökte utmana på open stretch. Före det blev det omöjligt då man märkligt fick svar av skräll trots dubbla open på Åby och trots att hon höll tappert var det ingen segerchans. Hon har 6/6 från ledningen och är spetsfavorit så visst talar mycket för favoriten. 

Vi dubblar ändå med 2 Luna Nera Doc som det var bra fart på senast då hon attackerade i sista sväng, men hon klarade inte att vara där ute i hög fart utan det blev galopp. Nu är det Jepson upp och vi tror/hoppas på att det blir rygg på favoriten, som brukar dra på i bra fart. Har hon lite sämre dag kanske Luna Nera Doc kan ta sig förbi sista biten? Strecken är 76% mot 4% och då finns det värde i att testa att dubbla! 

V64-2

A: 2-3 B: 4-11-9-1 C: 10-12-7-6-5-8

Spetsstrid: Snabba hästar. Souvenir d’Inverne kan nog hålla ut favoriten Okaloosa Bell om kusken vill, men det är inte givet efter vila.

Loppanalys: 4 Okaloosa Bell är storfavorit, men den vill vi syna. Det är en lite trög häst, och den typen brukar inte alltid lärlingar få fart på. Kanske öppnar sämre för Andreas och spetsgaranti är det inte alls. Visade bra inställning senast som försvarade sig i ledningen och vann enkelt till slut, men den känns inte alls överlägsen här.

2 Souvenir d’inverne har inte startat sedan september men meritmässigt står han sig väl då han varit ute på V75 under sommaren och vann lopp på 12-tid. Öppnar snabbt och kan kanske till och med vara ledaren, annars är ledarryggen en bra position.

3 Ruthless satt fast med mycket sparat i rygg på ledaren senast i Norge som var ett V75-lopp. Bra kusk, bra läge och bra form talar för hästen!

Vi betalar för några skrällar. 11 Crown Pale spurtade oväntat bra i vida spår senast och den är hetast av dessa mindre spelade.

 

V64-3

 A: 9-11-1 B: 5-2-7-8 C: 3-10-12-4-6

Spetsstrid: Mayflower A.F. tar ledningen och utan galopp lär hon leda länge.

Loppanalys: Stolopp och tipset till 9 Listas Marion som övertygat vid dubbla segrar. Senast var det snabb långsida i 13-fart då hon speedade till ledningen, och försvarade sig bra upploppet ner. Hon ser ut att springa allt mer rakt i loppen och det är bra tryck i henne. Hittas Larsson loss kan det bli tredje raka.

Med stängt spår i fullt fält vill vi ändå inte göra något av henne. 11 What a Creation var klart positiv senast då hon var starkast över upploppet, och vi smågrälade sättet hon satte dit skallen på sista 50 då det stod och vägde. Bortglömd igen. 

1 Mayflower A.F. är spetshästen, inte enbart för att hon stor ensam på start utan hon är snabb i benen. Felfri kan hon spetsa hem det, men det är en svår häst som galopperade senast efter 100 meter utan att ta fatt i grejerna. Var bra vid segern från ledningen.     

V64-4

A: 6-2 B: 4-9-10 C: 11-7-1-5-8-3

Spetsstrid: Lite lurigt med spets här, inte givet att någon av favoriterna maxas första 200 då båda är lite struliga. Innan 500-passeringen sitter nog ändå den av dessa som vågar mest i ledningen.

Loppanalys: 2 Sycramore Broline verkar bli favorit, och det är inte fel. Det var bra intryck senast från ledningen då segern blev mycket enkel. Spurtade maffigt även för tre starter sedan men diskades för trängning i sista kurvan. Lindberg låter nöjd och det kanske kan bli ledningen i första kurvan? Då vinner man säkert loppet.

Bra för loppet är annars även 6 Fantastica och senast var det troligen segern som man galopperade bort via attack i sista kurvan. Det låter som att kusken gärna kontrollerar dem i dödens denna gång och det kan gå vägen. 

Det är ändå kuskar som inte vinner på beställning bakom favoriterna och vi streckar tre hästar ytterligare. 4 Dejvid Am var vettig vid segern och andraplatsen, och säkert lite sliten senast då det presterades sämre. Är han tillbaka nu efter vila så finns chansen med bra läge.

9 Giovetsi lever på styrkan, och senast var det tätplats som rök vid galopp 400 kvar, detta från dödens på bra ledare. 10 Easy to Like är lite spelad och den här sprang 14 sista 800 vid segern och de springer inte ifrån honom om formen finns där efter uppehållet.

V64-5

A: 4 B: 11-6-7-9-12-3 C: 2-8-5-10-1

Spetsstrid: Vi tror att Bellini Face körs till ledningen upp mot 500-passeringen. Aces High och Elma’s Rose gör upp i förstaläget.    

Loppanalys: Ganska mycket spel på en trio och då spikar vi bästa hästen i 4 Bellini Face som normalt borde vara större favorit. Han är bra och sprang 14,6 2600 meter volt i höstas som bra tvåa. Han svarade för flera starka insatser mot bättre hästar än dessa. Det är dunkel stallform, det hymlar vi inte med för ingen av sju starthästarna har varit ens bland de tre under 2019, och Bellini Face utgick felfri strax före nyår. Nu har man laddat om, och som vi läser loppet kan Söderkvist köra till ledningen i andravågen och då bör man vinna loppet. Vi spikar på allt.

11 Modern Love är formhästen i gänget, och det var målfoto från seger senast då hon så när hann ifatt vinnaren men det fattades en läpp. Hon trivs över lång distans och äger bra avslutning och skulle vår spik underprestera så slår hon säkert resten med bara lite klaff.

Hårt spelad är 7 Åsens Aragon men det är värre uppgift nu mot senast. Då nåddes andra ytter från dubbla tillägg. Överspelad!

På spets och kanske släpp är 6 Aces High värd att lyfta som skräll.

V64-6

A: 7-6-8-10 B: 4-9-5 C: 1-2-3

Spetsstrid: Ingen av de tre på start tror vi duger till seger, men kanske körs All Knight i spets en bit i varje fall?

Loppanalys: 10 Candor Hall gör comeback som elvaåring efter att ha varit skadad och inte startat på ett år. Han är otroligt svårbedömd och det är inte alls säkert att han hittar tillbaka till tidigare standard som gammal häst efter lång frånvaro. Meritmässigt är han helt i egen klass mot dessa hästar, men form är färskvara och som storfavorit finns inget värde i att jobba med honom. Han får bli med på fyra streck på V64, men inget DD-spel.

DD spelas med tre hästar. 7 Conrads Vilhelm som vi gillade hur han tog för sig sista 400 metrarna senast då det var bra sprutt i benen. Han är osäker och kan vara borta direkt med svåra spår 4, men det brukar vara lugnare i långloppen i volt, inte samma stress bland kuskarna och felfri kan han vara vinnaren.

6 Divided By Zero chansar vi upp då Lundström-Wolden kommer till Sverige. Hästen övertygade i somras då han blåste runt till överlägsen seger, men det har inte varit samma tryck efter det och känslan är att han inte tagit i till slut. I montéloppet fick han chansen via smyglopp men vågade inte utmana kapabla Welcome, men blev tvåa. Senast hängde han mest med som fyra, mot rätt bra hästar. Kanske tar han i bättre med pisk? Som lite spelad är det värt chansspel på DD.

8 Bobbery har fin vinterform och med rygglopp till sista sväng kan han växla dem, han var bra för Petter näst senast och senast max bakom överlägsna Peder Mykla.

Tippare: Redaktionen, travnet.se

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fullträff i Paris för Goop och Dandy de Godrel

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson