V65 Romme 18 januari

Omgången: Jag spelar med två spikar då Romme kör lunchtravet under fredagen med V65. En klar favorit och en som borde vara betydligt mer spelad då han helt enkelt ser ut som en bomb för dagen!

Spikarna: 5 Perfect Dynamite (V65-4) ser otroligt formstark ut i nya regin hos Ante och Tina Lisell och jag tror han slår favoriten helt enkelt! 5 Twombly (V65-5) är lovande och borde sitta i spets direkt, toppchans om han sköter sig.

V65-förslaget är på 2376 kronor.

7-6-11-1-4-9-14-3-8-2-5 (10-15)
7-1-5 (3-2)
10-14-3-8-7-11-5-4-12-15-6-2 (9-1)
5 Perfect Dynamite (3-8)
5 Twombly (9-3)
5-7-1-4-10-2 (8-3)

11x3x12x1x1x6 = 2376 kr

LD-förslag på 800 kronor:

5 – 5 x 800

V65-1:

Ranking: A: 7-6-11 B: 1-4-9-14-3-8-2-5 C: 10-15-13-12

Spetsanalys: Hersey Boko med Sir Toby kanske är svaret?

Loppanalys:

Full fält inleder och favorit är formstarka 6 True Vision som är lite hetsig, men fartfylld och kommer med två raka segrar. Först speedade hon snyggt från ledarryggen och senast var det spets och slut då hon aldrig släppte någon nära. Nu är det innerspår på tillägg, och det innebär alltid strulrisk för en favorit. Hon är snabb i benen, och kanske kan hitta ut före värsta konkurrenten men jag garderar.

Och tippar den andra av de mer betrodda 7 Qiao Q.L. som är bra och nu är hela stall Westerholm äntligen på gång igen, hästarna ser starkare ut och det ser helt enkelt lovande ut. Hon har gjort två starter efter längre uppehåll, gick bra i comebacken men var lite segare senast då Nicklas ställde på varvet kvar men blev utsvarvad och det var tomt redan 500 kvar. Kanske var det mer en humörgrej? Detta lopp är inte jättebra och hon duger om hon trampar iväg, hon är inte stabil med volt.

Jag nämner 11 Lighten Up som var väldigt positiv vid skrällsegern för tre starter sedan då den bara mosade dem på slutvarvet till 80 gånger såsen. 4 Light My Dreams som gick vettigt efter startgalopp senast och klockades till 15,5/1500 meter. 1 Hersey Boko har läget och kanske kan vara förbättrad efter uppehåll och med Toby i vagnen kan bli spets eller ledarryggen.

V65-2:

Ranking: A: 7-1-5 B: 3-2 C: 4-6

Spetsanalys: Valle E.W. var bra med från spår 7, utan spetschans mot kvicka Pastorns Lady. Innerspår är helt andra bullar men han ser ut att öppna hyggligt. Fastnet var snabb senast till ledningen och utmanar, körs den där eller kan Pasi ladda framåt med Affect?

Loppanalys: 5 Zeus Dipa är favorit i ett fyraåringslopp och efter att ha inlett med två raka startgalopper och blivit diskad hos Bergh, så visade han kapacitet senast då han travade och var helt överlägsen. Han bara matade på i dödens, tog över 500 kvar och det var luft kvar på 17,0 full väg, och det duger här med. Det är rätt sort, men han ser inte alls stabil ut och nu är det bilstart vilket inte alls gått tidigare.

Det är inte givet att han vinner ens felfri, för han möter en bra häst i 7 Affect som är stark och kapabel för detta lopp. Senast reglerade han dem säkert för Pasi via dödens, och det känns som att hästen gör det han ska och inte vill/behöver vinna med så bred marginal. Före det var han snabb ut, men fick svar och kördes på chans och följde med enkelt bakom hästar till slut då han inte pressades när luckan kom. Han borde vara före Berghs häst och från ledningen är detta troligen vinnaren.

Tredje med chans är 1 Valle E.W. som visat bra fart och vid segern var han helt överlägsen och drog undan redan på långsidan och det var bra intryck via 15 sista 500. Höll farten starkt i spåren utan rygg sista varvet senast där fina Tinten vann. Innerspår och bil för häst som visat sig strulig är inga plus på, men han har minst lika bra fart som de båda nämnda.

3 Fastnet som var snabb ut senast till ledningen, blev av med ledningen mitt i loppet men fullföljde sedan bra som tvåa bakom en mycket bra vinnare. Känns sämre än nämnda trio.

V65-3:

Ranking: A: 10-14 B: 3-8-7-11-5-4-12-15-6-2 C: 9-1-13

Spetsanalys: Ovisst då få på start brukar köras från ledningen. Höstbodennis och Guli Tiger mest intresserade kanske?

Loppanalys: Kallblod och fullt fält med femton hästar och här är det öppet och gott om streck i loppet som sig bör. Jag tror mest på skrällen 10 Rasmus Karma som inte haft någon tur, och senast fastnade han med gott om sparat. Före det hamnade han åt råttorna då jag trodde en del på honom och han galopperade i kön 400 kvar med långt fram. Skulle det klaffa är han riktigt bra och till under 10% lite av ett fynd!

14 H.E.C.Balderina visade imponerande styrka och inställning vid segern då hon hängde ute i spåren mest hela tiden men kunde fånga in dem kort före mål och det var mycket bra gjort. Senast blev galopp kort efter start men hon svarade för bra upphämtning och formen är intakt. Bra chans utan strul, men visst är det risk för strul härifrån.

3 Höstbodennis blir nog knapp favorit, och han har form men har svårt att vinna lopp. Senaste segern tog han oktober 2017, och det är inte enbart en slump. Nu är han ändå i så bra form att han är tidigt bud, han höll bra som tvåa bakom fartfyllda Diadem Viking senast då han mestadel gick i dödens.

V65-4:

Ranking: A: 5 B: 3 C: 8-4-6-9-10-1-7

Spetsanalys: Reverend Wine var klart snabb tidigare, och även om han inte riktigt visat det efter uppehållet så borde han hålla ut Perfect Dynamite. Denne lär dock testa rejält, och han måste vara med på noterna Ohlsson om han ska hålla ut. Och om han sedan vill ha den på utsidan över 2640 meter…

Loppanalys: 3 Reverend Wine är storfavorit och han kommer från V75-seger som togs på snyggt vis då han helt enkelt bara var bäst över upploppet. Gången före gjorde Örjan en Örjan och backade ner i kön då han blev över från start och han deltog helt enkelt inte. Hästen såg fortsatt fin ut i skymundan, och fick alltså utdelning senast. Klart han har bra chans i lunchlopp då, men han möter en kanon och jag spikar emot! Från spets har han varit 1-1-1-3 på fyra starter.

För jisses som han sett ut 5 Perfect Dynamite i regi Lisell! Näst senast var han som en bomb som skulle brisera men hade hästar runt sig hela loppet på V75. Backade loss i sista sväng och kom med full fart längst ut vid staketet upploppet ner. Jag trodde mycket på honom senast, och från dödens såg han helt överlägsen ut, men galopperade av ren friskhet på sista långsidan då han var på väg att ”pulla” ifrån dem. Jag tror han mosar dem och spikar då det inte ska skilja så mycket på spelet mot favoriten! Han vann enda gången han gick i spets, så det fungerar om det skulle bli så…

V65-5:

Ranking: A: 5 B: 9-3-8-6-15-14 C: 13-11-7-4-12-10-2-1 

Spetsanalys: Twombly var snabb ut volten senast, och med ”lilla springspår” är det toppchans till ledningen innan första kurvan.

Loppanalys: Mycket klent lopp och toppchans att det blir favoritseger. 5 Twombly tränas, precis som Reverend Wine, av Diederik Meilik och den här är än större favorit spelad till 60% av insatserna. Detta är en plusvariant som tog enkel spetsseger senast och det gick snabbt sista 500 då jag hade nedåt 12 i 500 meter då utvändiga 14 för tio-favoriten Global Winner utmanade med Meilinks pålle svarade enkelt. Han har inte visat sig vara osäker och bör trampa iväg, det kommer heller inga springspårshästar som stressar. Han ska kunna sitta tidigt i ledningen och denna favorit spikar jag då jag har en spelvärd spik redan.

V65-6:

Ranking: A: 5-7 B: 1-4-10-2 C: 8-3-6-9-11-12

Spetsanalys: Digital Extreme och Edelsa är två mycket startsnabba och de gör upp om ledningen, jag tror det blir den förste av dem till spets.

Loppanalys: 7 Power Broline är nästa storfavorit och det går inte att säga annat än att det är bra uppgift. Han har kommit i en sällan skådad form, och efter ett par snygga vinster i vanliga lopp gick han gå ut i ett Klass I-försök i V75 på Bergsåker och avslutade bra upploppet ner som knappt slagen med tre hästar på linje. Vincent Chase vann före Yrr. Han har spår långt ut på vingen över 1640 meter och det kan bli strul med snabba hästar innanför. Dessutom lär han fått det lite lugnt efter V75-starten om jag gissar rätt och som mycket stor favorit tar jag chansen att gardera.

Jag spelar med 5 Captain Sisu på LD då jag bara inte kan spela favoritkomben då jag ändå spelar för lite värde i tipsen – inte bara för att försöka få alla rätt… Det här är inte så tokig häst som brukar räcka bra i vanliga lopp, men inte riktigt hinna med på V75. Han var ute på V75 senast, hade svårt att följa i tempoökningen men fastnade sedan i trötta ryggar. Det bör bli bra fart på loppet och han kan vara starkast om favoriten kommer bort eller bara är lite sämre.

Mycket spel bakom favoriten är det på 1 Digital Extreme som är en vettig frontrunner, och han kan nå sin favoritposition nu med perfekt innerspår. Nu möter han mycket snabb häst i 4 Edelsa och inte säkert han kan svara henne. Men han har chans även bakifrån.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Redéns bolag stäms – ärendet avgörs i tingsrätten

Redéns bolag stäms – ärendet avgörs i tingsrätten

Bolaget Brixton Medical i vilket Daniel Redén är verkställande direktör har fått en stämningsansökan mot sig sedan man hävt ett köp av två avelshingstar. Tvisten ska nu avgöras i tingsrätten.

De båda avelshingstarna Pastor Stephen och Smilin Eli skulle säljas till amerikanska köpare för 1,4 miljoner kronor. Men köpet hävdes senare av säljarna Brixton Medical, vars verkställande direktör är travtränaren Daniel Redén. Anledningen till den avbrutna affären var dröjsmål med betalningen, skriver Enköpings-Posten.

Den norske agenten Ståle Elvekrok, som var den som för-medlade affären, menar dock att köpet hävdes utan grund. Enligt den stämningsansökan som nu kommit in till Uppsala tingsrätt hävdar agenten att dröjsmålet ska ha skett på grund av olika förfallodagar på köpekontraktet och fakturan. Vidare menar man även att en veckas dröjsmål med betalningen heller inte ska vara tillräcklig anledning att häva köpet.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Italiensk topp står över PdA - siktar mot Elitloppet
Nästa nyhet
Italiensk topp står över PdA – siktar mot Elitloppet

Italiensk topp står över PdA – siktar mot Elitloppet

Alessandro Gocciadoros femårige stjärnskott Vitruvio hade kunnat få plats i Prix d’Amérique men nu väljer man att avstå en start för att i stället hoppas på bland annat Elitloppet.

Adrian Chip-sonen Vitruvio, i träning hos Alessandro Gocciadoro, har varit sin kulls bästa i Italien och redan tjänat cirka 7,5 miljoner kronor. Efter den starka insatsen i Critérium Continental där hästen blev tvåa efter Eridan, har italienaren varit aktuell för en start i Prix d’Amérique. Den nyblivne femåringen hade haft en plats säker i loppet, sedan yngre hästars prissumma räknas upp i PdA.

Det till trots väljer kretsen kring Vitruvio att avstå start i Prix d’Amérique den 27 januari. Det skriver sulkysport.se. Avsikten är att i stället ladda hästen mot vårsäsongens och sommarens stora lopp där Elitloppet är ett av de stora målen för hästen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Torsdag: V64-tips till Åby
Nästa nyhet
Torsdag: V64-tips till Åby

Torsdag: V64-tips till Åby

Åby V64

Omgången: Åby  står som V6-värd och jag spelar där en matematisk lapp med två singelstreck. Och enbart för alla rätt. Inte helt ovanligt upplägg. Min ena spik kommer från V75-seger och bör trots tillägg ha bra chans i ett litet fält. Min andra spik kommer i montéloppet där jag spikar emot omgångens just nu största favorit. Där fick jag också härligt medhåll av en segersugen ryttarinna. Min DD-spik i omgången är också spelmässigt intressant.

Spikarna: 9 Nemo Rols i V64-2 samt 5 Diva Deo i V64-3.

DD-spiken: 2 Valentin i DD-1.

V64-förslag: Enbart för alla rätt

1,2,3,4,5,6,9,10 (12-7)
9 Nemo Rols (8-4)
5 Diva Deo (1-2)
1,3,4,9,10,12 (5-11)
1,2,3,4,5,6,7,8,9 (10-11)
3,5,9,11 (8-10)

8x1x1x6x9x4 = 1728 rader

DD-förslag: 2 – 5 x 400 kr 2 – 3,9,11 x 200 kr Totalt: 1000 kr

V64-förslag: Enbart för alla rätt

Loppanalyser

Loppanalys V64-1:

Ranking: A: 6 B: 3-10-1-5-4-9-2 C: 12-7-8

Spetsanalys: Lurig spetsstrid med inte så många startsnabba hästar. Madonna S.T. kan lätt ta något hjälpsteg kort efter start och är sårbar. Whipped Eggs har inte visat någon snabbhet men kan tänkas köras offensivt för att överta. Tengil Face har nått spets en gång och vann då.

Loppanalys: Ett stayerlopp inleder. Min idé är 6 Fanny Hall. Senast kom hon aldrig in i ryhmen då det var voltstart och det blev galopp. Hon blev lite ivrig på kuppen. Kördes sedan runt och visade allt väl. Näst senast fick hon tassa med i ryggar och avslutade mycket fint upploppet ner till ohotad seger. Hon verkar stark och hittar Calle de rätta ryggarna, vilket han är duktig på så bör hon räcka långt.

3 Whipped Eggs blev kvar i spåren i V75 senast och kördes fram utvändigt ledaren. Höll sedan bra och här finns chansen att det kan bli tidig ledning. I så fall är det vettig chans.

10 Enge Kevin avslutade bra i V75 senast och lär spurta bra även här. Kan fälla alla över upploppet.

1 Madonna S.T. har spännande läge men kan vara lite spänd första biten. Felfri bör hon i alla fall få en fin resa och duga. Hon vann i överlägsen stil senast.

5 Tengil Face har travat i spets en gång och vann då och är spetsaktuell. Streckar sedan 4 Shutupandscratchme som Peter är nöjd med. Jag tar med alla i b-gruppen.

Loppanalys V64-2:

Ranking: 9 B: 8-4-5-12-14-11-7-13 C: 2-6-10-3

Spetsanalys: Få hästar på startvolten. Lowlife rids nog till spets och spårar länge. Henriette Larsen med Nemo Rols har en intressant plan från sitt tillägg då hon siktar på tidig spets. Kan mycket väl lyckas då hästen är så snabb.

Loppanalys: Ett montélopp och omgångens just nu största favorit har vi i 8 Blue Snapper som är bra varje gång och radar segrarna. Jagar nu fjärde segern i följd. Senast gav han ett småsegt intryck men visade fin inställning och höll huvudet först. Jennifer rider nu hästen för första gången och hon är mycket duktig även om det alltid är svårt att ersätta Sofia.

Jag spikar faktiskt emot den här storisen då halvdane  9 Nemo Rols verkligen tänt till l i monté och varit klart duktig i två starter. Vann från spets näst senast och var duktig tvåa bakom alltid svårslagne Robin Hood senast. De insatserna duger mycket bra. Henriette Larsen som är sansad är inne på att rida för tidig spets då hästen varit bra med tätkänning och jag tror hon kan lyckas. Henriette tycker sig faktiskt ha bästa hästen och det var intressant att höra. Hennes häst har mer fart i kroppen än favoriten och jag tror inte Blue Snapper hinner med en bortflyende Nemo Rols. Lyckas det taktiska upplägget så blir Nemo Rols mycket svårslagen och vi har en spännande spikidé.

Öppet bakom. 4 Lowlife kan spåra länge och 5 Talapoin är inte borta.

Loppanalys V64-3:

Ranking: A: 5 B: 1-2-8-6-7 C: 3-4

Spetsanalys: Virgin Maiden är spetsfavorit med få hästar på startvolten. Hon har haft spår ett en gång och då blev det spets.

Loppanalys: Ett stolopp och jag spikar 5 Diva Deo som bör kunna avgöra mot dessa hästar. Senast avslutade hon på mycket bra sätt från fjärdepar utvändigt i V75 och besegrade favoriten Stonewashd Diamant. Det var bra gjort och formen verkar nu sitta där. Detta är ett sto som alltid lovordas från stallet och nu verkar hon klart på gång. Insatsen från senast räcker långt i detta fält och inget tyder på sämre insats med loppen i sig. Det är ett litet fält och hon bör sitta bra till då det ska avgöras och avgör tror jag också att hon gör. Spik.

1 Virgin Maiden har löpt bra vid segrarna och kan streta på bra från spets. Tror dock Diva är klart tuffare. 2 Maggie Cash vann överlägset i lite billigare gäng senast och är tänkbar.

Loppanalys V64-4:

Ranking: A: 3-9-12 B: 4-10-1-5-11 C: 6-7-8

Spetsanalys: En felfri Spartak Face lär vi få se i spets. Tas nog lite försiktigt första biten för att sedan köra till.

Loppanalys: 3 Spartak Face och 12 Sanda Love är båda mycket kapabla för ett lopp som detta men båda är också lite besvärliga och inget att lita på. En felfri Spartak Face lär nå spets och därmed fördel. Här borde han kunna tas tillräckligt lugnt för att nå spets tidigt utan att provoceras men ny kusk käns bräckligt. Det är nog ingen lätt pjäs att frakta runt.

Sanda Love har läget emot sig men tål en del. 9 Edio har inte riktigt samma fina kapacitet men han har visat prima form och borde kunna vinna lopp snart. Senast fick han postionsproblem från start men avslutade bra sista biten. Generad till galopp näst senast. Här kan spurta bra och ev. profilera på att de bästa inte har sin bästa dag. Intressant kuskbyte dessutom.

Jag streckar även 4 Bad Boy som mest hängde med senast men har nu lopp i kroppen. Bad Boy är rät bra då formen finns där och han borde vara framsatt nu. Streckar även 10 Kiss Forever H.C. som är gedigen och bör greja en fin placering samt lägesgynnade 1 Vexil Kronos.

Loppanalys V64-5:

Ranking: A: 2 B: 4-3-5-9-6-7-1-8 C: 10-11-12

Spetsanalys: Inte så snabba hästar. Söderkvist är bra med på noterna och kan nog hålla spets med Panther Face. Åtminstone initialt. Favoriten Thriller N.P är mycket svårbedömd från sitt spår fyra. Calle är vass. Moliere har bra spår och kan tänkas överta.

Loppanalys: Här blir 4 Thriller N.P. hårt betrodd. Han har gjort två starter i Sverige för sin ny tränare Dahlén och varit bra och Dahlén har rätt höga tankar om den här.  Vann direkt näst senast och var duktig även senast. Nu blir det spår fyra i volten och det känns bräckligt även om Dahlén tror att det ska gå bra.

Min idé är 2 Valentin. En mycket rejäl häst med prima inställning men det har varit en liten svacka. Dyhrberg berättar att hästen har en cysta som det var svårt att hitta men nu har man koll på cystan och kan se till att hålla hästen fin. Senast körders Valentin försiktigt men det var med mycket bra spänst upploppet ner och lite av gamle Valentin. Dyhrberg vill inte vara alltför offensiv ikväll heller men ändå lite mer på hugget. Med rätt resa så blir Valentin mycket spännande med sin rejäla avlslutning. Jag vill inte spika Dyhrberg som är inne på att ”bygga” för framtida lopp och nöjer mig med spik på DD. Svend är för övrigt inte orolig att spåret ska ställa till med något och det gick ju bra senast. Lite tapp får vi dock leva med.

Danska duon 3 Moliere och 5 Gentleman har löpt bra i Danmark och är inte alls borta. Båda har visat fin fin form. 9 Quite E.Wood besegrade Master Crowe senast och är i fin form. Master Crowe är väl inte riktigt på hugget men det var ändå en fin skalp. Näst senast blev det en överlägsen viktoria. Jag streckar sedan 6 Elway AM som har rätt fint grundkunnande.

Jag tar med alla mina b-hästar.

Loppanalys V64-6:

Ranking. A: 5-11-3-9 B: 8-10-12-2 C: 1-4-6-7

Spetsanalys: New Lexington försöker spetsa men är inte helt att lita på. Teddy Boy O.K. laddas och kan ta sig förbi.

Loppanalys: Jag avslutar med fyra streck och hoppas att 5 Teddy Boy O.K. kan nå spets. Senast blev det utvändigt ledaren och Rennesvik var förgrymmad på sig själv efter loppet. Hästen blev het och fungerar inte i den positionen. Näst senast gick det bättre bakifrån med seger som följd. Rennesvik är mycket nöjd med sin häst och här tror jag det kan bli spets. Körspö är ett plus och från ledningen kan det mycket väl hålla. Skulle 3 New Lexington hålla ut så kan det bli chans att krypa ner bakom denne och ha chans via open stretch. New Lexington är bra och streckas också.

11 Dream Night Palema avgjorde inom V75 senast. Har bra kunnande men får inte alltid travet att stämma. Kapaciteten duger gott här och han streckas tidigt.

Streckar även 9 Joyride Cane som kan få en fin resa i draget. Avslutade bra vid seger senast och blir spännande med rätt ryggresa. Fyra streck.

Tipsredaktör: Ulf Nilsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Efter comebacken: Ny start väntar för Nimbus CD
Nästa nyhet
Efter comebacken: Ny start väntar för Nimbus CD

Efter comebacken: Ny start väntar för Nimbus CD

Nimbus C.D. stod för en trevlig comeback efter lång frånvaro när han slutade trea på Bergsåker senast. På söndag är han tillbaka på samma bana.

Skadedrabbade Nimbus C.D. kan vara på väg mot en ny vår. Nioåringen som inte startat på två och ett halvt år gjorde för sin nya tränare Robert Bergh comeback i Gulddivisionen på Bergsåker för drygt två veckor sedan och levererade då en stark återkomst som trea bakom vinnaren Zenit Brick. Kommande söndag är han på startlinjen igen.

Det är återigen på Bergsåker som loppet ska ske. Nimbus C.D. finns med i ett lopp med 30 000 kronor i förstapris och startar med tjugo meters tillägg. I sulkyn tar Per Lennartsson plats.

Här är startlistan:

2140 volt

1 Jeppas Picasso – Susanne H Osterling
2 Janne Sisu – Rikard N Skoglund
3 Action Launcher – Olle Alsén
2160 meter
4 Labero Broline – Daniel Wäjersten
5 Nimbus C.D. – Per Lennartsson
6 Greenstar – Nelly Melander

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Double Exposure dansade mot fjärde raka segern

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson