Publikfavoriten Lucifer Lane kunde återvända till vinnar-cirkeln på hemmabanan Örebrotravet. Men det som tvåa i mål – dramatik förelåg i Najos Minne.

Thomas L och Johan A Nilssons Lucifer Lane hade inte fått njuta segern sötma sedan segern i ett kval till Kungapokalen i april, men vid hemmaovalen Örebros extra V75-tävlingar på söndagen var Infinitif-sonen tillbaka. Det i anrika Najos Minne, för fyraåringarna 100 000 kronor i förstapris.

Lucifer Lane började i det lilla fältet i rygg på ledande Derby-trean Son of God och loppet utvecklades till en ren duell de båda emellan. Det sedan Johan A Nilsson med lite mindre än varvet kvar valt att gå ut i dödens och ge ledaren press. In över upploppet kämpade de båda sida vid sida, men Son of God höll undan hela vägen med liten marginal. Fast när domarna granskat filmen kunde konstateras att Son of God och Örjan Kihlström stört sin konkurrent på upploppet vilket bedömdes vara loppavgörande – de båda fick byta plats i resultatlistan och Lucifer Lane tilldömdes segern på tiden 1.13,4a/2100 meter.

*Seger för Kihlström och Redén blev det dock i Stoeliten. Härliga Double Exposure såg mest ut att vara ute på en joggingtur efter att ha glidit till ledningen efter ett halvvarv och sedan haft fullständig koll på sitt motstånd. Efter 09,5 sista 500 kom hon i mål på 1.14,9a/2609 meter och en utflykt till Frankrike och Prix Ténor de Baune kan bli nästa uppgift för det femåriga stoet.

*Kihlström en vinnare också i stayerloppet där han lånade Björn Goops Ready Ribb. Valacken som här gjorde andra starten efter uppehåll kunde avgöra säkert på styrka den sista biten för att passera mål på 1.14,6/3180.

*Mattias Djuse-tränade Racing Brodda har varit ute i tuffa gäng mest hela året och i E3 Revanschen för ston tog hon med Rikard N Skoglund i sulkyn en välförtjänt seger. Prodigious-dottern körde sig till spets efter 600 meter och var sedan huvudet högre än konkurrenterna. Lätt undan i fin stil när man gick in över upploppet, på tiden 1.13,6a/2100.

…Tillbaka som vinnare var också Timo Nurmos högkapable Laskari efter galoppen senast. Jorma Kontio runda fältet för att nå fram i dödens med varvet kvar och den tyskfödde femåringen avgjorde enkelt sista biten i Bronsförsöket. Från dödens vann även Susanne Richter-tränade Visitor som med Carl Johan Jepson i sulkyn starkt kunde hålla undan hela vägen en tuff resa till trots i ett Klass 1-försök. Tredje raka nöp Svante Båths lovande treåring Deep Pockets i Klass 2-försöket. Erik Adielsson stod för tömföringen när Ready Cash-valacken också han kunde greja guldet från utvändigt ledaren. (Foto: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad

Måndag: V64-tips till Färjestad

V64 Färjestad 26 november

Omgången: Det är Jackpot på V64 med 1,6 miljoner extra i 6-rättspotten från Kalmar i fredags. Omgången ser inte jättesvår ut och jag spelar med en favoritspik och så spikar jag kvällens roligaste drag så det blir ”stuns” i systemet!

Spikarna: 7 Twigs Florikash (V64-2) är en fin modell och klart lovande, första segern kommer nu tror jag hårt på! 4 Au Gratin (V64-4) har stångats mot tuffa hästar. Det finns vissa frågetecken, men som 6%-are är värdet skyhögt och jag chansspikar!

V6-förslaget är på 1152 kronor (V6).

5-8-2-9-3-6-4-10 (1-11)
7 Twigs Florikash (4-3)
4-11 (10-1)
4 Au Gratin (6-10)
5-2-8-10-11-3-6-1 (4-9)
6-3-11-1-14-12-10-13-7 (8-2)

8x7x3x6x1x2 = 1152 rader/kronor

DD-förslaget på 1000 kronor:

2,5 – 6 x 500 kr

V64-1

A: 5-8-2 B: 9-3-6-4-10 C: 1-11-12

Spetsstrid: Solstrålen är snabb men borde smygas som lite spelad. Inte så snabba hästar för att vara denna klass, och det borde vara bra chans för Bobbery att sno åt sig ledningen då Linda dessutom gillar att gasa från start.

Loppanalys: 8 J.S.Apollo är favorit och han är bra, väldigt stark och rejäl och brukar slå den han har på insidan även från dödens. Nu kanske det ändå inte är samma knallform som han hade i slutet av sommaren, och det var samma förra året att han var väldigt bra den perioden. Han drogs sist i kall rygg med 700 kvar senast och det är svårt att säga hur bra han var den dagen, kusken gav upp loppet och man menar att balansen inte fungerade. Det lär bli grovjobb och han garderas.

5 Bobbery får chanstipset, han hade norsken kvar senast även om kusken gungade lite på honom, och tomt var det inte. Han får Linda Sedström nu i vagnen vilket jag ser som plus och han är aktuell med bra spår då han är rätt snabb ut och mot dessa kan det bli spets.

2 Inchgower Level har tre lopp i kroppen efter skada och långt uppehåll och han är på gång. Senast gick han bra som första i tredjespår sista 500 och bet i bra till mål och detta kan vara hans lopp. Han är mycket kapabel, och duger även om han inte kommer tillbaka till vad han en gång visade efter alla problem.

V64-2

A: 7 B: 3-1-5 C: 2-6-8-4

Spetsstrid: Twigs Florikash har varit snabb varje gång med voltstart och jag tror Jorma gasar till ledningen i första kurvan – även om han inte är någon av de bättre med springspår. Sognare höll spets senast med samma spår, nöjd med rygg?

Loppanalys: 7 Twigs Florikash har radat upp tre andraplatser och hon har visat på bra inställning även om stilen inte alltid varit helt 100. Det är en välbyggd och mycket fin typ och helt klart lovande och det är lite konstigt att hon inte vunnit lopp ännu. Näst senast mötte man dock, och släppte till, Hankypanky Peyton som är en kanon och var bra tvåa bakom. Senast åter ledarryggen, och Jorma backade loss sista 100 och hästen sköt till bra, men då var en bra Björn-häst redan i mål. Hon bör vinna detta oavsett position men det bör bli ledningen och hon spikas!

1 Sognare höll ledningen och vann enkelt senast från den positionen, men det var billigt lopp. Tuffare nu och ganska enkel häst så jag tror att Kaj är nöjd med rygg på favoriten, även om han ofta gärna kör i spets. 

Betrodd är 3 Likeitalot som gick bra till slut senast och tog segern från ledningen. Given om man garderar.

5 Vinna du Ling har lopp i kroppen och ska vara bättre. Kördes i spets mot favoriten senast men orkade inte på upploppet.

V64-3
A: 4-11 B: 10-1-3-7-8 C: 2-6-9-12

Spetsstrid: Troll Ronja sitter i ledningen innan man passerat 500 meter av loppet är min tro.

Loppanalys: 4 Troll Ronja är en norsk gäst med knallform, hon har varit ruskigt bra de tre senaste starterna! Då hon var tvåa kördes hon tidigt till ledningen från tillägg och höll starkt på 26-tid full väg. Vann på V75 efter det och senast var det långsam start, men sista 700 bara tuggade hon ner dem och dundrade undan på mycket starkt vis och sprang 27,0 med krafter kvar. Hon öppnar bra i volt om kusken vill, och mycket talar för att hon sitter framme i ledningen tidigt och blir svårslagen. Står perfekt inne i loppet med fördel för ston och borde gynnas av körspö då hon är trögstark.

Motbudet är 11 Solkongen, och visst skiljer det väl mycket dem emellan, sex gånger så liten chans har han inte att vinna loppet. Han står sämre till, och får göra mer men han har minst lika bra fart som favoriten och i lopp där hästarna nästan alltid galopperar kan han mycket väl sitta bra till inpå slutvarvet. Jag dubblar.

V64-4

A: 4 B: 2-11-12-7-9-6-5-1-3-10-8 C: –

Spetsstrid: Nebbiolo är snabb men har blivit för het från ledningen och borde vilja ha rygg. Marcella öppnar bra och i kamp med Orangeri den som kan överta.

Loppanalys: 2 Marcella är klar favorit, och hon går ner i klass mot vad hon varit ute i för gäng på sistone. Hon tog segern från ledarryggen då hon växlade förbi dem, och satt fast näst senast i stodivisionen. Orkade inte senast i tuffare gäng där Patricia Zaz kördes till spets och drog undan, och det var från dödens tomt 700 kvar.

Draget är ändå 4 Au Gratin som är bra, och nu ser det passande ut men ändå är han bara 6%-are! Han har mött flera av de bättre i treåringskullen, för tre starter trea bakom Rudisha och en bra Riordan-häst. Senast pressade han tufft i dödens på Concrete Dee sista 400 (gick i dödens sista 1400 metrarna) och höll tappert. Pausat lite nu och kuskminus, men ändå skrällintressant som lågprocentare och jag tar tjuren vid hornen och spikar!

V64-5

A: 5-2 B: 8-10-11-3-6-1 C: 4-9-13-12-7

Spetsstrid: Mycket talar för Grand Illusion till ledningen upp mot 500 meter. De andra på start borde vilja ha hans rygg.

Loppanalys: Ändå ett småluriga lopp över 2600 meter, där tre hästar är spelade kring 20% av insatserna. 2 Grand Illusion blir nog knapp favorit och han har gjort två bra lopp hos Björn Goop. Var helt överlägsen före 1 Santana Grif i debuten för Björn, och senast fullt okej trea på Solvalla. Lever mer på styrkan gör hästen och distansen är rätt, men nu oärlig istället för BG och ska garderas. Hästen är hyfsad från start, och visst kan bli ledningen efter en bit och han vann enda försöket från tät.

Jag spelar DD med honom men även med 5 Uncle di Poggio som är formkortet i gänget, men han kanske har varit i för bra form så han har galopperat. Galopp i 4/5 senaste starterna, men visat högform i upphämtningar. Senast gick han felfritt och var klart bra med 10,5 sista 700 i spåren. Gick 11/1300 efter galopp före det och farten räcker gott. Kontio kör sällan galopp, hans stabila nävar brukar hästarna ha respekt för och felfri och med klaff så biter spurten bra.

11 Chip Line är en av de tre betrodda, men det blir ändå svårt att snabbstarta med springspår på tillägg. Han är behandlad efter senast och går med skor och vanlig vagn denna start och det känns ju inte så hett. 8 Roly Poly är tredje hårt spelade, och hon är nyttig. Bra stallform och Jepson i vagnen gör henne aktuell.

V64-6:

A: 6 B: 3-11-1-14-12-10-13-7 C: 8-2-5-4-9

Spetsstrid: Mindre betrodda på start och jag tror att en felfri Vapour Trail körs till ledningen.

Loppanalys: Ihåligt lopp där de sämsta borde vara utan chans och några höjer sig, men jag spelar för skräll och betalar för nio hästar. 6 I’m a Believer spikar jag dock på DD-spelet för hon står bra till här. Det är en snabb märr som borde ha bra chans att blåsa till dem sista halvvarvet om hon inte hamnar i dödens eller så. Hon stod hopplöst till på V75 senast, men visade form i skymundan. Det är bra form på Stefan P Petterssons hästar för dagen och den här är klar förstahäst.

Jag trodde på favoriten 11 Aisha Simoni näst senast då hon var starkast, men senast blev det för tufft på V75. Vid segern klockades hon till 11,5 sista 700 metrarna i spåren och visst finns fart för att runda dem, men läget är lite knöligt och som klar favorit går jag emot.

Stallkamraten till favoriten 3 Vapour Trail lägger jag tvåa som mindre spelad och det kan bli ledningen med få på start. Kajjan är en bra ”dödspilot” och man verkar klart sugna på att se hästen från ledningen. Galopperade då man kom loss nere i kön 600 kvar senast, svårbedömd då men inte kall.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
400 lax netto - stor succé för travnets V75-tips!
Nästa nyhet
400 lax netto – stor succé för travnets V75-tips!

400 lax netto – stor succé för travnets V75-tips!

Travnets V75-krönikör, Daniel Berglund, var helt rätt ute när V75-finalerna på Solvalla kördes under lördagen och hans systemförslag betalade ut hela 403.114 kronor i nettovinst!

Berglund spikade snyggt Nadal Broline mot omgångens mest spelade häst, Propulsion, som trots att han tävlade barfota runt om även denna gång, var chanslös att hinna ikapp vinnaren från sitt dåliga utgångsläge.

Övertygande Diamantstovinnaren Queen of Sand var sedan en av två utgångshästar på Berglunds system och tack vare hennes seger fanns det sex streck kvar i den avslutande avdelningen där andrarankade fyraprocentaren Milliondollarrhyme spurtade till seger.

Den vinnaren gjorde även så att DD-förslaget satt till fina oddset 60,46 och där blev nettovinsten 8069 kronor.

Det är även värt att nämna att Ulf Nilssons V75-tips till Bjerke förra helgen gav nettovinsten 46.145 kronor så tipsen på travnet.se är heta för dagen och det bästa av allt är att det är gratis för alla att läsa.

Ulf Nilsson har nya tips till Örebros V75-omgång idag söndag och Berglund är tillbaka med tips till V86 på onsdag klockan 15.00.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Jimmy Takters avslut - Tactical Landing mäktig
Nästa nyhet
Jimmy Takters avslut – Tactical Landing mäktig

Jimmy Takters avslut – Tactical Landing mäktig

Det perfekta avslutet för en av tidernas största travtränare? Den av Jimmy Takter tränade treåringen Tactical Landing krossade sitt motstånd när han vann TVG-finalen på Meadowlands.

Finalen i TVG Open, med ett förstapris på 175 000 dollar, utgör avslutet på storloppssäsongen i USA. Samtidigt var det kanske också avslutet på Jimmy Takters enastående karriär som travtränare. Jimmy har valt att, i alla fall för nästa år, lägga tränarsysslan åt sidan. Därför kunde lördagskvällen knappast blivit bättre för den svenske demontränaren. Treårige Tactical Landing spöade sina äldre kamrater.

En match i matchen var förstås den mot Åke Svanstedts jämngamle stjärna Six Pack. Det var också denne som tog det första initiativet och kördes fram mot ledningen med lite mindre än halva distansen avverkad. Direkt tog Brian Sears fart bakom Breeders Crown-vinnaren Tactical Landing som klev fram för att syna dödens och såg till att ledaren inte skulle få en lugn stund.

Six Pack var ett slaget byte när fältet travade in över upp-loppet på Meadowlands regntunga underlag, Tactical Landing kopplade ett enkelt grepp och försvann ifrån med ett par längder för att fastställa segertiden till 1.09,5a/1609 meter. Six Pack höll till andrapriset, före Will Take Charge. För VM-ettan Cruzado dela Noche slutade det med en sjundeplats, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås inkom som fyra medan vinnaren stallkompis Pinkman var sexa i mål.

Du kan se loppet här.

En stark tävlingsdag hölls även i övrigt på New Jersey-banan, men utan större svenska framgångar. TVG-finalen för ston gick till Emoticon Hanover som för Daniel Dube vann på 1.10,1a. Valley Victory (435 900$) för tvååringarna såg Dexter Dunn skrälla med ”Nifty” Norman-tränade Southwind Avenger (e. EL Titan) som klockades till 1.11,8a medan de jämngamla stonas motsvarighet Goldsmith Maid (490 000$) tillföll Ron Burke-tränade Sonnet Grace (e. Muscle Massive) som med Yannick Gingras som kusk kom i mål på 1.11,1a.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Fullträff för Nadal Broline - lätt från spets
Nästa nyhet
V75: Fullträff för Nadal Broline – lätt från spets

V75: Fullträff för Nadal Broline – lätt från spets

Den här gången skulle Nadal Broline bara vinna. Från spets var Reijo Liljendahls Elitlopps-trea i sin egen klass i Silverhästen. Segerkusken Ulf Ohlsson hade en härlig dag på Solvalla – efter att tidigare även skrällt med Hard Times i Solvalla Grand Prix.

Ute och slagits mot eliten mest hela året och två starka andraplatser i Gulddivisionen på sistone. Men nu var det dags för fullträff. Nadal Broline brakade mot ledningen och då var det ingen som kunde rå på Reijo Liljendahls kanontravare i Silverhästen när V75-finalerna kördes på Solvalla. Åttaåringen tog nu en högst välförtjänt seger värd 400 000 kronor.

– Man blir lite berörd varje gång man kör honom. Det är en fantastisk individ, han har inte vunnit så mycket i år men har ju tävlat mot världseliten. Han öppnade väldigt bra i dag, jag trodde inte vi skulle komma förbi dem men han hade bra fart i benen och vi vann ju mycket på det. Det var en bra känsla hela upploppet ned, sa kusken Ulf Ohlsson i ATG Live.

Som sagt, Nadal Broline öppnade riktigt bra och kunde enkelt glida till spets in i den första sväng för att klocka första halvvarvet i överkant 1.09. Zenit Brick var den som fick axla uppgiften att kliva fram i dödens. Loppets favorit, den Prix d’Amérique-satsande Propulsion förstås, landade i femte paret utvändigt från sitt tråkiga utgångsläge och Örjan Kihlström valde att inte styra på utan smög med i ryggar när Antonio Tabac drog upp spurten över sista bortre.

Fast Nadal Broline, som varvat på 13,5, hade mängder av krafter kvar, skärpte samtidigt tempot och dansade lätt undan när man svängde in över upploppet. 1.11,9a/2140 stannade segertiden på. Zenit Brick visade att hans goda form är bibehållen och höll starkt till andrapriset, två tion-delar efter. Propulsion sändes ut i vida spår först in över upploppet, avslutade i frisk stil men för sent för att nå längre än till tredjepriset. I skuggan gick On Track Piraten en god spurt som femma. Antonio Tabac grejade sista pengen efter att ha fått leda anfallet 800 meter kvar.

– Han gick bra som vanligt. Men det är jättesvårt från det här läget, det visste vi på förhand och vi fick flera hästar framför oss också och då blir det svårt. Det hade varit omöjligt att vinna mot de där hästarna även om vi gått i tredjespår sista varvet också, sa Örjan Kihlström i ATG Live om Propulsion.

*****

Solvalla Grand Prix för fyraåringarna med en halv miljon kronor att köra om slutade i en överraskande seger för Ola Åsebö-tränade Hard Times, fjolårets norska Kriterie-vinnare. Av Ulf Ohlsson bjöds vinnaren en delikat resa i rygg på ledande Eldorado B. När ledaren fick köra undan in på upploppet kom Hard Times loss, svarade med en kvick avslutning och hann förbi den tappre Eldorado B. precis vid målskjutsen. Favoriten Zack’s Zoomer missade sina chanser i en tidig galopp, kom förvisso tillbaka i ett avancemang på sista bortre, men mattades förklarligt till slut. 1.12,7a/2140 visade vinnaren.

– Det här var jättekul. Han var ju fantastiskt bra i fjol och i år hoppades vi mycket på honom inför Derbyt men hade inte den där rätta formen, men nu börjar den komma. Jag var nöjd med att vi fick rygg på Eldorado B. och tänkte att nu blir det nog fina pengar, men vi knäppte honom precis på linjen, sa segerkusken Ulf Ohlsson i ATG Live.

*****

*Det blev en riktigt tät slut-strid i Silverdivisionens final. Örjan Kihlström tog hand om ledningen med Don’t Mind Me och hade ett fortsatt grepp om händelserna när man nådde in på upploppet. Men fritt från rygg på ledaren hittade Jorma Kontio med Chief Orlando och den av Tapio Mäki-Tulokas tränade femåringen svarade med en sylvass kort-speed. Det räckte till seger på linjen före starkt avslutande Disco Volante och ledaren. Favoriten Very Kronos blev fast invändigt med krafter i behåll. 1.12,5a på 2140 var tiden.

*Thomas Uhrberg har en riktigt fin individ i elegante Orlando Vici-sonen Cobbys Olifant. Valacken noterades för sin tredje raka seger när han tog hem en stark finalupplaga av Klass 2. Uhrberg körde resolut till ledningen och höll tempot uppe, första varvet klockades efter 12,4. Det blev dock inget hinder för Cobbys Olifant, inte heller det faktum att Powderfinger hittade loss från vinnar-hålet in på upploppet. Ledaren höll säkert hela vägen till seger på 1.13,2/2140.

*Vem som var bäst i Diamanstoet final rådde det inga tvivel om. Camilla Jonassons fina Maharajah-dotter Queen of Sand fick stora plus i marginalen för sin insats. Med Stefan Söderkvist vid spakarna gick fyraåringen till spets direkt men fick även några tryckare under vägen och in mot sista sväng landade favoriten Ile Saint Louis i dödens. Inga bekymmer för Queen of Sand som i stället bara stack ifrån sitt motstånd över upploppet och i häftig stil fastställde segertiden till 1.14,0/2140.

*Spets och slut-versionen använde sig Peter Untersteiner av i Klass 1-finalen. Fyraårige Heart of Steel var verkligen i toppslag den här lördagen. Valacken smällde till ledningen direkt och anförde i laddad stil. Loppets favorit Global Unprotected kom fram för att utmana över sista bortre, men det initiativet var förgäves – ur sista sväng ryckte ledaren bara undan och tog segern i överlägsen stil på snygga 1.12,3a full distans.

*Skön seger för Fredrik B Larsson i avslutande Bronsdivisionen. Nu blev det fullträff för fine Milliondollarrhyme. ”Fredde” styrde på från kön in på sista bortre, fick strax ryggar att gå i för att ur sista kurvan sändas på för fullt. Ledande Esprit Sisu gjorde vad han kunde men var maktlös att stå emot över upploppet. Milliondollarryhme avslutade urstarkt till enkel seger på 1.12,1a full distans. Loppets favorit Global Trust gjorde bort sig i galopp kort efter start. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Mindyouvalue W.F. övertygade på Vincennes

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson