V64 Halmstad 13 november

Omgången: Vi spelar med dubbla spikar där ingen av dem är favorit, men båda borde komma till ledningen och vi tar chansen! Lycka till!

Spiken: 3 That’s Art (V64-1) har spetschans i brist på snabba och barfota nu är hett och det är kul chansspik. 2 Harran Boko (V64-4) är riktigt bra och vi tror på ledningen och där är det toppchans!

V6-förslaget är på 1760 kronor (V6).

3 That’s Art (6-7)
3/ 11-4-14-7-10-6-8-2-9-13-1 (3-11)
2 Harran Boko (6-5)
2-1-6-5-3-9-4-12 (7-10)
11/ 9-4-6-3-5-2-1 (8-12)
9-4-2-10-3-1-8-6-5-11-12 (9-4)

1x1x1x8x8x11 = 704 kr
1x12x1x8x1x11 = 1056 kr

DD-förslaget på 1000 kronor:

11 – 9 x 700 kr
11 – 4 x 300 kr

V64-1

A: 3 B: 6-7-2 C: 5-1-4

Spetsstrid: Filur Sisu borde hålla ut dem, och kanske testas i spets nu? Annars tror vi att That’s Art kan hålla ut de andra betrodda och kunna överta.

Loppanalys: 7 Stoletheshow är storfavorit, men han har knappast någon toppform då han blev sjuk när man skulle till Vincennes för en månad sedan. Sämsta läget har han och möter bra svenska treåringar.

Vi tycker att 3 That’s Art är mest intressant och chansspikar till runt 15%. Den har jagats med det har inte riktigt lossnat för honom, och senast var kanske inget extra. Men det var också hopplös uppgift att sitta sist mot kulltoppar som var i tätposition där Inti Boko fick ge sig för Jaguar Dream sista biten. Gången före var avslutningen stark och nu kan vara dags då det ska bli barfota runt om vilket vi gick igång på!

6 Roofie var löjligt överlägsen senast, men det var billigt lopp. Ändå lägger vi tvåa.

V64-2

A: 3 B: 11-4-14-7-10-6-8-2-9-13-1 C: 12-5-15

Spetsstrid: Johan lär sikta på att överta med Global Writer innan 500 meter passerats av loppet.

Loppanalys: 3 Global Writer är jättefavorit och det är nog så att han vinner detta är känslan. Han har varit lite trög och omogen, men kom tillbaka fint i dödens senast och utmanade ledaren sista biten in mot mål. Sköter han sig från start lär det vara chans att överta innan 500-passeringen och det är trolig vinnare. Nu är han inte att lita på, han har agerat osäkert och öppnar inte snabbt så vi spelar bara utgång och målar på andra lappen.

Helöppet bakom honom, men vi lägger 11 Tough America tvåa, den står på tur för seger och det är plus med Peter Untersteiner i vagnen den här gången.

14 Din Lymmel vinner väl kanske inte, men här är det form så det räcker och Uhrberg upp är lite kul. 4 Bellman Hönez har ett lopp i kroppen och bra smygläge och kan sitta där. Mycket positiv utan skor var 1%-aren 7 Sarracenia P.R. senast då det bet bra hela upploppet i 13-fart.

V64-3
A: 2 B: 6-5-8-4 C: 3-7-1

Spetsstrid: Harran Boko är klar favorit att köras till ledningen!

Loppanalys: Segerstaplaren 6 Bandit Brick gör här sin sista start för Steen Juul innan han ska till Björn Goops träning. Han har vunnit hela 30 lopp och det är rätt vasst kan man säga. Nu ser han inte lika formstark ut längre tycker vi, och senast gav han ändå upp från ledningen – även om det var mot en bra Global Trust. Inte givet att han vill kämpa ner dessa och vi går emot.

2 Harran Boko är en skjutare som verkar tillbaka efter att han kom ur slag i början av sommaren. Intrycket var läckert i comebacken senast där han kunde hålla upp innerspåret, och köras från ledningen och han hade verkligen lekstuga som förhållen. Formen pekar rakt uppåt skulle vi gissa, och han har varit snabb i volt varje gång. Från ledningen måste favoriten vara riktigt bra för att besegra Lugauers löfte och det känns givet att spika som andrahandare.

V64-4

A: 2-1-6 B: 5-3-9-4-12 C: 7-10-8-11

Spetsstrid: Barry B. är dryg att ta längd på, men flera är mycket startsnabba. 3,5,6 kommer utmana tufft.

Loppanalys: 1 Barry B. är favorit, men det är lurigt med spår 1, inte minst i lärlingslopp där kuskarna inte är lika rutinerade. Hästen är snabb från start, men inte helt okomplicerad och senast blev han för pigg och var slagen vid galoppen till slut. Över 1640 meter borde han kunna springa på bra, men det finns flera startsnabba med på utsidan.

2 Tango Real får tipset, han vann i avstannande stil senast och även om det var i enkelt gäng så visade han att han var för bra för det loppet i varje fall. Borde få fint lopp i draget här och kan avgöra.

6 Spring Alone är riktigt startsnabb och senast var det mer eller mindre som att hon följde bilen – men det blev för mycket och galopp efter 100 meter. Vann ganska enkelt för Björn Goop starten före, och sköter hon sig är det vettig chans.

3 Rut K.
är snabb i benen och kan få sitt lopp i ledarryggen och då kan bli seger. 5 Panzarotti har också fart som räcker, men även den är strulig med två galopper de fyra senaste och dessutom inget extra senast heller…

V64-5

A: 11 B: 9-4-6-3-5-2-1 C: 8-12

Spetsstrid: Ovisst med de snabbaste som mindre betrodda. Peter verkar vilja köra snällt med Kaiser Håleryd. Kan det bli Vexil Kronos till ledningen – i brist på annat..?

Loppanalys: Far och son Untersteiner är mest spelade, och vi tror klart mer på en av dessa. Det är inte 3 Kaiser Håleryd som agerar trist, och efter positiva segern för fyra starter har det inte hänt mycket. Han ska smygas med och kan vinna med klaff, men det kan vi inte spela på.

Då tror vi mer på 11 Mr Magnifique som vi spikar på DD! Han var riktigt bra senast då han gav Vinci Power en rejäl match till linjen och även om han blev utkontrad så var det bra. Han klockades till 12 sista 700, och har fått träna på efter det och inte startat på några veckor. Gått banjobb och han kommer vara i samma slag tror vi. Två strykningar gynnar och han är sund vinnare och utgång!

9 Mooney är svårbedömd, han var mycket osäker och har galopperat varje gång på sistone. Nu är det första starten som valack, och det borde vara bra för honom så han kan lugna ner sig en smula. Han har visat hög kapacitet, och kan vara vinnaren direkt i comebacken.

V64-6:

A: 9-4-2 B: 10-3-1-8 C: 6-5-11-12

Spetsstrid: Ny lurig spetskamp, flera klart snabba hästar Venere di Azzurra kanske kan hålla ut dem? Orbital Ås är snabb, men vi tror man gärna får rygglopp och kör på speed. Pekay Gold är också rask.

Loppanalys: 2 Zeeland Kronos var väl okej senast i ganska bra stolopp, men hon kan bättre och det har varit lite down med stallets hästar. Peter låter inte jätteuppåt och verkar vilja köra snällt lopp och som favorit går vi emot.

Mest DD spelar vi med danska 9 Believe In Faith som gynnas av det troliga höga tempot som det bör kunna bli. Får löpa bakifrån nu, och det borde passa bra att gå på väntan. Gav väl upp lite från ledningen senast även om hon slog de andra klart, men vann från spets för det. Chanstips i brutalt svårt lopp!

4 Orbital Ås hade kanske slagit Look Håleryd om det inte blivit galopp mitt på upploppet senast. Hon har inte startat på två månader nu, men är en liten häst som bör vara bra direkt. Snabb från start är hon, men vi tror hon är bäst på rulle.

Betrodd är 3 Venere di Azzurra som vann två raka segrar, men inte övertygade på oss i enkla gäng och hon har vilat nu.

Redaktionen, travnet.se

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Succé i Prijs der Giganten för Antonio Tabac

Succé i Prijs der Giganten för Antonio Tabac

Det blev en lyckad utflykt till Nederländerna för Oskar Kylin-Blom. Med sitt förvandlingsnummer Antonio Tabac togs en säker seger i Prijs der Giganten.

Den fantastiska frammarschen fortsätter för Antonio Tabac. Den sexårige skimmeln tog sin sjätte raka seger när han på söndagen gästade Victoria Park i Wolvega för klassiska storloppet Prijs der Giganten. Förstapriset på 32 000 euro grejades säkert sedan det svenska ekipaget kommit tidigt till täten och sedan stannat där.

– Det är häftigt allt med den här hästen. Det blev ju riktigt lätt i dag, jag behövde inte tömma honom utan han fick bara springa som han själv ville. Han var fantastisk, sa en rörd Oskar Kylin-Blom vid prisceremonin.

Tyvärr blev det galopp redan före bilen fällde in vingarna för den andre svensken Baron Gift som därmed direkt försvann ur handlingarna. Spelad till favorit var fransyskan Billie de Montfort men även hon gjorde bort sig i en galopp vid ingången av första kurvan. Därmed låg vägen öppen för Antonio Tabac som direkt stuckit till ledningen och varvat på strax över 1.13. Den forne PdA-vinnaren Up And Quick, här i sin sannolikt sista start i karriären, fick ta initiativet och trava fram i dödens när man gick in på det sista varvet, men mot ledaren fanns inget att göra.

Antonio Tabac gjorde ett segergivande ryck in i sista sväng. Up And Quick kunde inte följa. Förra årets vinnare B.B.S. Sugarlight tog sig in på upploppet ut från rygg ledaren men kunde inte ta sig förbi, bra avslutande i spåren kom skrällen Panoramic. Den senare var trea i mål, men tilldömdes andrapriset sedan B.B.S. Sugarlight diskats för trängning. Därmed fick Up And Quick bronsplatsen. Antonio Tabac vann loppet på 1.12,7a över 2100 meter.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
BC: Selmer IH skrällde - Global Welcome kung - Mellby Free av stål - "Rödluvan" gick på kross
Nästa nyhet
BC: Selmer IH skrällde – Global Welcome kung – Mellby Free av stål – ”Rödluvan” gick på kross

BC: Selmer IH skrällde – Global Welcome kung – Mellby Free av stål – ”Rödluvan” gick på kross

Perfect Spirit såg ut att vara på väg mot en ny storlopps-seger – men sedan kom Selmer I.H. flygande. Ingemar Hultqvist härlige valack fångade in favoriten till seger på uppförstorat målfoto i finalen för fyraåriga hingstar och valacker när Breeders Crown på söndagen kördes i Eskilstuna.

Ny triumf för Perfect Spirit eller kanske Who’s Who? Så gick nog de flestas resonemang inför finalen för de fyraåriga hingstarna och valackerna. Svaret blev dock Selmer I.H. Den av Umåkers Ingemar Hultqvist tränade Love You-sonen hade prickat toppformen perfekt och avslutade formidabelt för Mika Forss för att på målfoto snuva Perfect Spirit på segerkonfekten.

Perfect Spirit kom att leda varje meter av loppet, till det sista steget då. Förra årets Hambletonian-etta var blixtrande snabb ut och satt i spets på direkten. Efter 500 meter på 10,3 sände Torbjörn Jansson fram Who’s Who som sedan fick göra uppgiften i dödens. Selmer I.H. låg placerad i tredje utvändigt men gick till attack 700 meter kvar. Att Who’s Who inte bevarat Derby-formen stod klart då han redan i sista sväng var slagen. I stället var det alltså Selmer I.H. som tog upp jakten på den i ledningen undflyende Perfect Spirit. Avslutningen var sylvass, de båda hästarna möttes över mållinjen, beskedet om vem som vann dröjde. Men målfotot visade alltså att nosen var längst för Selmer I.H. som klockades till 1.11,5a/2140, som var en rejäl sänkning av löpningsrekordet. Tredjepriset, en bit bakom, till Vainqueur R.P. som gick en tung avslutning i skymundan. 800 000 kronor blev segerchecken på.

– Det känns bra, vi vann. Känslorna kommer nog mer sen. Men det här har varit vårt stora mål i år, han har ju inte varit anmäld till Derbyt och så. Hästen är fantastiskt fin, han gillar att jobba och har aldrig haft någon dålig dag. Hans styrka är nog hans främsta vapen, sa stallets Samu Sundqvist efter skrällen i ATG Live.

*****

*Det har varit en riktigt enastående säsong för Mellby Free. Efter seger i Stochampionatet och silvret i Grand Prix de l’UET satte hon nu pricken över i:et då hon för sin tränare Björn Goop tog en högst imponerande seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Ytterligare 1,6 miljoner kronor adderades till det redan digra segersaldot för Muscle Hill-dottern.

Sedan Candy la Marc felat direkt i starten kunde Mellby Free enkelt komma till ledningen och fick öppna halvvarvet i 1.12-tempo. Det var dock inte Örjan Kihlström nöjd med, utan sände snart framåt med Dibaba som nådde dödens efter 700 meter och sedan såg till att ge ledarinnan rejäl massage; varvet gick efter 12,2. Men Mellby Free är stenhård; höll emot för uppvaktningen och när Dibaba fick ge slaget förlorat i sista sväng – gick Björn Goop-märren bara undan. Lika säker som övertygande seger på 1.12,4a/2140 meter. Bakom gick Hevin Boko en rykande avslutning till andrapriset medan bronspengen tillföll Global Upper Style.

– Hon har varit jätteduktig, hon är värd det här. Jag hade inte tänkt ladda alls i dag men när Candy la Marc galopperade fick vi ändra taktik och det gick ju bra det också. Det här är stort att vinna, hon hade ju bara gjort tre starter när året började men hon har utvecklats hela tiden och jag tror hon kan fortsätta att göra det, sa Björn Goop i ATG Live.

*****

*Är Global Welcome trots allt landets bästa i kullen för de treåriga hingstarna och valackerna? Den av Svante Båth tränade S.J’s Caviar-sonen avgjorde i vilket fall säkert till slut, körd av Erik Adielsson, i Breeders Crown-finalen. Favoriten bjöds ett finfint lopp i ett rejält upp-skruvat tempo, där såväl Inti Boko som Betting Gangster fajtade emot helhjärtat.

Loppet öppnades i ruskig fart, Kriterie-vinnaren Inti Boko fick överta från Global Withdrawl efter 500 avverkade på 06,4(!) och fortsatte varvet efter 12,4. Betting Gangster fick göra det tuffa jobbet i dödens medan Global Welcome vandrade som tvåa i andraspår. Det fram till 700 meter kvar Adielsson styrde på och genom sista sväng var loppet utvecklat till en ren trehästarskamp. Betting Gangster höll starkt men kom aldrig förbi ledaren, Inti Boko höll emot femstjärnigt men sista biten var Global Welcome som var den starkaste. Segern togs säkert – på 1.12,2a/2140, två tiondelar från det svenska rekordet. Vinnaren belönades med 1,6 miljoner kronor.

– Han är fantastiskt bra. Det tycker jag han visade redan förra året, han hade en liten svacka i somras men jag har hela tiden tyckt att det här ändå varit kulltoppen. Vi fick ett bra lopp i dag, men man ska inte glömma bort att vi fick gå länge i tredjespår så någon bluffseger var det inte, sa Erik Adielsson i ATG Live.

*****

*Vem som var drottningen i Breeders Crown för treåriga ston rådde det inga tvivel om. Favoriten Conrads Rödluva bjöd på en grym uppvisning. S.J.’s Caviar-fuxan följde upp sin tidigare seger i Oaks med att i det närmaste utskåpa motståndet för en seger värd 1,6 miljoner kronor sedan förstapriset dubblats genom premiechansen.

Loppet anfördes av A Sweet Dance där Staro Miami fick ta hand om dödens. Örjan Kihlström landade i tredje par utvändigt med ”Rödluvan” men efter ett första varvet på 12,6 styrdes favoriten på. Talangen arbetade sig snabbt framåt mot tätparet och nådde utvändigt ledaren in i sista sväng. Direkt var loppet avgjort, A Sweet Dance höll nästan på att tappa aktionen i blotta förskräckelsen när Conrads Rödluva kastade loss – och i toppfin stil lämnade fältet med flera längder. Segertiden 1.12,4a/2140 var ett nytt löpningsrekord. Bakom fixade Staro Miami starkt andrapriset medan A Sweet Dance återkom för att ta hand om bronset.

– Hon är så där bra som man en gång hoppades och trodde, hon är ruskigt bra. Jag tänkte att det blir tufft när hon fick gå på varvet från mål, men hon vann med tussarna kvar såg jag nu… Nu får vi ta lite vinterträning, sedan vet jag inte hur det slutar. Hon kan bli hur bra som helst den här, sa tränaren Daniel Redén i ATG Live.

*****

*En upplaga av stoeliten avgjordes också under dagen. Segern gick till Daniel Redéns fina In Toto Sund, för dagen rattad av Erik Adielsson. Sexåringen tog sig fram mot dödens med varvet från mål och kunde från den positionen tugga ned ledande Shadow Gar efter en stenhård slutstrid. Mål-fotot avgjorde dock till In Toto Sunds favör – på segertiden 1.12,6a full distans.

*Johan Untersteiner i segerjollen bakom Peter Untersteiner-tränade Darling Harbour i Diamantstoet. Fyraåringen kunde följa i ryggar på sista bortre och vreds till full attack ur sista sväng. Ledande Chacha Sisu hade fått press i spets, höll emot storstilat men fick ge sig sista biten. Favoriten Queen of Sand fick sen lucka och avslutade snabbt som trea. 1.14,3a/2140 var vinnartiden.

*Skräll signerad Kevin Oscarsson i fyraårings-loppet då han satte dit Jim Oscarsson-tränade Roofparty från favorit-positionen spets. Love You-valacken kom till täten tidigt trots ett spår långt ut bakom vingen och kunde, trots att oddstavalan visade 24 gånger pengarna, vinna komfortabelt före en bra avslutande Humble Hill. Det på 1.14,4a/2140 meter. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Tuffe Zenit Brick kontrade sig till en ny seger
Nästa nyhet
V75: Tuffe Zenit Brick kontrade sig till en ny seger

V75: Tuffe Zenit Brick kontrade sig till en ny seger

Förra vintern staplade Zenit Brick segrarna. Det verkar som om Timo Nurmos tuffe valack har hittat till den formen igen. Efter en häftig slutstrid kontrade han ut Nadal Broline till segern i Smedträffen vid Eskilstunas V75-omgång med multijackpot.

Omsättningen klev strax över 200 miljoner kronor när tidernas jackpot skulle delas ut då lördagens V75-övningar utspelade sig i Eskilstuna. De lyckliga spelare som prickade in sju rätt belönades med lite mer än 122 000 kronor som lön för mödan. Zenit Brick tycks trivas förträffligt när det blir kallare i luften. I Gulddivisionen, också Smedträffen, tog Timo Nurmos tuffe travare andra raka segern i snygg stil och passade också på att kliva över fyra miljoner kronor intravat. Zenit Brick började som trea i andraspår men Björn Goop i vagnen tog snart initiativet och styrde efter ett drygt halvvarv fram i dödens på anföraren Makethemark.

Första varvet klockades efter moderata 14,6 men sista varvet skulle avverkas betydligt snabbare. Det såg bland andra Nadal Broline till som redan 950 meter från mål kastade loss från kön och arbetade sig fort framåt mot tätparet. Makethemark började bli mör i sista sväng varför segerfajten i stället skulle utspelas mellan Zenit Brick och Nadal, den senare hade greppet in på upploppet men Nurmos-travaren vägrade att ge sig. Kort före mål kontrade sig Zenit Brick förbi för att kasta fram huvudet först över mål. Segertiden stannade vid 1.13,1a/2140 meter. Nadal Broline återigen stor i nederlaget som tvåa.

– Jag hade nog inget upplägg på förhand, men det gick sakta där framme och jag hade Nadal Broline i rygg så jag blev tvungen att gå fram. Men hästen höll sig lugn och fin, han var verkligen jättefin i dag och minst lika bra som han var förra gången, menade segerkusken Björn Goop i ATG Live.

*****

*Björn Goop inledde V75-kalaset med att säkert sätta dit favoriten Rajah Silvio som här återupptog sin segerrad. Rajah Silvio som stod med tjugo meters tillägg tog hastig sats i andraspår efter ett halvvarv och kunde strax senare köra sig till ledningen. Därefter hade Goop fullständig koll på händelserna; Copitex avslutade kvickt när luckan kom från vinnarhålet, men det var allt för sent. Schack och matt – lätt för favoriten på 1.14,3/2160 meter.

*Flinka Sandra Eriksson i segersulkyn i lärlingsloppet. Det bakom Daniel Redén-tränade Kabanoss som fick en angenäm resa som trea på innerspår och som sedan kunde hitta ut i andra utvändigt mitt på den sista bortre. Full attack och ryckt norsk in mot upploppet och Kabanoss kopplade enkelt greppet. Bakom gick Mr Perfect och Blue Star Champion starkt, men kunde inte ta sig förbi vinnaren. 1.14,8/2160 meter klockades segraren till.

*Pär Hedberg-tränade Gun Palema kunde återvända till vinnarcirkeln efter att ha jobbat i sin egen klass i stoloppet. Fyraåringen stod för en riktigt läcker insats. Mikael J Andersson körde resolut framåt tidigt och kunde trots tillägg sätta sig till rätta i ledningen efter 600 meter. Sedan hölls tempot uppe hela vägen och motståndet kom aldrig i någon farlig närhet. 1.14,0 på 2160 var vinnartiden.

*Fint formbesked i Klass 1 från Derby-finalisten Bo C. För Jorma Kontio tog den av Bo E Nilsson tränade Maharajah-sonen en rejäl seger efter att ha kört sig fram till ledningen ur den första svängen. Skrällen Ramon Dekkers hittade loss till slut och uppvaktade ettrigt, men ”Bosse” höll säkert ifrån sig utmanaren och skar mål-linjen på 1.14,4a/2640 meter.

*Tredje V75-fullträffen för dagen för Björn Goop tog han med Timo Nurmos-tränade Hawk Cliff. Valacken gjorde ett starkt lopp då han fick lämna tredje utvändigt för tredje-spår redan med lite mindre än varvet från mål. Hawk Cliff tog det dock kallt, fortsatte jobba i spåren för att sätta in över-växeln ur sista sväng. Greppet om täthästarna kopplades säkert och Track Angles avslutning var inte tillräcklig för att ta sig förbi. 1.13,3a/2140 var vinnartiden.

*David Källgrens läckra sto Speedy Foxy Vicane är i kuslig form för dagen och gjorde repris på förra veckan – med segern i Silverdivisionen. Kim Eriksson spetsade men släppte strax till Disco Volante. Det blev ett vinnande drag. Dear Friend gick en tung avslutning och fick greppet om ledaren, men när Speedy Foxy Vicane fick fritt från vinnarhålet bjöd hon på en snärtig spurt och sköt till sylvasst för att sätta segern kort före linjen. 1.12,9a/2140 var tiden för vinnaren. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Multijackpoten orsakade kaos hos ATG-ombuden
Nästa nyhet
Multijackpoten orsakade kaos hos ATG-ombuden

Multijackpoten orsakade kaos hos ATG-ombuden

Mulitjackpot och V75-hysteri. Trycket blev för hårt för ATG under lördagseftermiddagen. Första start för V75 fick skjutas på i en halvtimme.

Hajpen har varit stor i veckan inför lördagens V75-omgång på Eskilstuna med multijackpot och mer än 120 miljoner kronor extra i potten. Men spelhysterin orsakade stort kaos ute i landet på lördagen.

Både på atg.se och framför allt hos ombuden runt om i landet har upplevts tekniska problem. Köerna har uppgetts var mycket långa hos ATG-ombuden och många kunder har haft problem att lämna in sina system. Med anledning av störningarna i system togs beslutet att låta skjuta på första start för V75 med en halvtimme, till 16.50.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Inför V75: "Har alltid chans med Makethemark"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson