V65 Axevalla 12 oktober 2018

Omgången: Småkul omgång då Axevalla kör V65-tävlingar, men jag har stor tro på spiken som inte ens verkar bli favorit och ett kul motbud i annat lopp jag dubblar med!

Spiken: 11 Sanda Love (V65-4) var helt överlägsen senast och det tror jag var början på en toppenhöst för hans del!

V65-förslaget är på 1800 kronor.

10-4-8 (1-3)
1-3-4-5-6-7 (11-2)
9-7-10-5-11-12-6-3-2-1 (4-8)
11 Sanda Love (3-6)
6-3-1-7-5 (2-8)
4-1 (5-2)

3x6x10x1x5x2 = 1800 kr

LD-förslag på 1000 kronor:

6 – 1 x 500
3 – 4 x 300
3 – 1 x 200

V65-1:

Ranking: A: 10-4-8 B: 1-3-9-12-13-7 C: 6-5-11

Spetsanalys: Jag tror att det är Emile K. som sitter från ledningen tidigt trots spåret.

Loppanalys:

4 Emilie K. rundade tidigt till ledningen senast efter att ha blivit över från sitt innerspår.Sedan sprang hästen undan med 11 sista 800 metrarna och det var övertygande insats. Eklundh meddelar att hon har blivit åtgärdad efter det och det behöver inte vara samma fina form, och han vill helst köra henne i ryggar. Det kan bli tidig ledning trots allt, spåret är bättre efter strykning och hon har spetsat med spår 2 vid två tillfällen.

10 Silent Victory trodde jag mycket på vid segern i liknande lunchlopp i Axevalla och hon vann säkert från ledningen. Visade senast att hon går från andra positioner, och i Finland har hon varit bra på rulle. Fick aldrig slag i en bra Sincerely Face senast, men den sprang bara undan på racerbalans.

Dessa två är lite bättre än de andra, men jag tar även med 8 Donna Mearas som gör första i ny regi och får Jepson upp och då streckar jag.

1 Dance Streamline gör debut i ny regi hos Claes Svensson, men det låter sådär då hon inte övertygat i träningen.

V65-2:

Ranking: A: 1-3-4-5 B: 6-7-11-2-10 C: 12-9-8

Spetsanalys: Adonis Rich har visat mest startsnabbhet, men dessa är ganska osynade hela bunten.

Loppanalys: 3 Bransbys Juke Box har varit bra vid sina tre starter i karriären, och senast vann han kontrollerat efter att ha körts till ledningen inför slutvarvet. Det är en häst som tar en del mark och han bör bli allt bättre då han är flegmatisk av sig. Detta är första gången bakom bilen, som ska testas före tävlingarna, men tränaren verkar inte så orolig. Givetvis klart plus med Kim Eriksson upp och det är vettig segerchans.

Klart intressant motbud måste 1 Tricky Face vara som står på tur för seger. Kunde inte hålla upp innerspåret senast, men spurtade bra till slut och upploppet gillade jag hur treåringen tog för sig. Gick bra även starten före och första segern kommer vilken start som helst är min känsla, för de 13 sista 700 hästen kan duger bra.

4 Hug Me Boko galopperade bort sig i första kurvan senast som storfavorit, men visade fart i starterna före som räcker i ett ganska normalt lopp som detta är. Benzon i vagnen är småkul.

Jag betalar även för 5 Adonis Rich som ses som spetsfavorit, och det är mycket värt i dessa typer av lopp.

V65-3:

Ranking: A: 9-7-10 B: 5-11-12-6-3-2-1 C: 4-8

Spetsanalys: One Direction var inte lika snabb senast, men öppnade snabbt vid segern. After Eight öppnar snabbt, men tänkbart att denne släpper till Big Marke.

Loppanalys: 9 Vien Ici är klar favorit och efter senaste insatsen kan jag köpa det för den var svettig! Han hängde i tredjespår första 1300 metrarna innan man nådde dödens och då gick varvet på 12,5 och han fick bara ge sig för norska segerstaplaren Mellby Frodo. Nu är det debut över 1640 meter och det ser jag som minus och från bakspår kan det alltid ”häxa”.

Loppet är öppet om favoriten bränner. 7 Big Marke tog senaste segern från ledningen, och var knappast frisk senast då han gav upp helt från samma position som 18 för tio favorit. Pausat lite, men ändå intressant då det finns chans att köra till ledningen med vassa Jepson i vagnen.

10 Jessica Pride höll farten bra hela vägen efter smygresa senast och kan ramla in med klaff på bitarna. 5 After Eight är tidig från spets eller ledarryggen som det bör bli.

V65-4:

Ranking: A: 11 B: 3-6-9-1-2-5 C: 10-7-12-8-13-4 

Spetsanalys: Mycket öppet då de inte varit så snabba och det är 2640 meter. Chill Out Joe med Kaj kanske är svaret?

Loppanalys: 6 Draft One är favorit och det är en klart bra häst för denna låga klass som varit 2-2-1 vid årets tre starter, och senast bara dundrade han undan trots kort galopp och forcering till ledningen och vann med 50 meter! Var bra utan att få slag i Knifetown Lover starten före, men den är bra då den är bra. Nu har han dock varit borta i fyra månader från tävling och varit sjuk.Han har gått banjobb, men jag tror det kan fattas även om Knutsson brukar ha vältrimmat.

Jag spikar därför emot då jag verkligen gillade 11 Sanda Love senast då sexåringen visserligen inte mötte så mycket, men han var helt överlägsen för Preben Sövik och det såg ut att finnas flera växlar kvar. Det är en strulig häst som kommit igång först som sexåring, och det blev galopp i debuten för Bergh, och han har många galopper i karriären men fortsätter han på inslagna vägen som han kom in på senast så tror jag han kommer ha fina pengar att springa in framöver. Kul chansspik!

Vid gardering ska 3 Rob Dyrdek med, han har byggts upp efter halsproblem och var nära segern från dödens näst senast och spurtade bra då man tog av skorna senast. Även stallkamraten 9 Kaci räknas, varit ute i lopp med 100.000 i förstapris två gånger i rad och sådant brukar härda dem.

V65-5:

Ranking: A: 6-3 B: 1-7-5 C: 2-8-11-10-9 

Spetsanalys: Hope of Joy var mycket snabb vid spetssegern på Färjestad, och öppnar bättre en bit ut i banan mot från innerspår som senast. Kan mycket väl ta ledningen, men får Dornoch Am över sig direkt.

Loppanalys: 6 Dornoch Am är storfavorit, och den har vunnit på V75 i Gävle då Örjan drog i ganska jämn fart och hästen klev undan. Det blev för tufft i spåren i V75-finalen senast där Emile Zola Sisu drog i rena elitloppstempot. Det hade gått fyra veckor mellan starterna och formen är säkert bättre nu, och lyckas Kim köra till ledningen med denne startsnabba herre så är loppet säkert över.

Det finns ett hot och det är 3 Hope of Joy som var mycket snabb vid senaste segern då det var pang till ledningen och undan på 11,8. Bättre spår att öppna snabbt med nu liten bit ut i banan, och kanske testar Micke att köra från ledningen. Kommer favoriten bort av någon anledning så kan det hålla och som skräll testar jag att spela LD.

Kör dessa mot varandra öppnas loppet upp, och 1 Elway Am duger gott om det löser sig från innerspåret. Detta är ett test för att få upp snabbhet i honom till Breeders som är nästa mål, men han kommer tappa första biten och 1600 meter är väl kort.

7 Keycard kan springa snabbt och jag betalar för skrällen 5 Hush Teemer som nu är på väg mot toppformen, insatsen senast var positiv!

V65-6:

Ranking: A: 4-1 B: 5-2-9 C: 8-3-7-6

Spetsanalys: Dokonjo var snabb då han spetsade från innerspår och kan hålla ut dem. Jag tycker inte att Nonstop Cheri varit snabbare, och tror inte den kommer förbi av egen kraft.

Loppanalys: 4 Nonstop Cheri är nästa favorit, och här är det bra chans att han är bäst, för insatsen senast var riktigt bra. Han öppnade snabbt utan att få ledningen, men hade sedan ändå mod att gå i riktig närkamp med Born Unicorn över upploppet. Det är samma med denna favorit, kommer man till spets är det toppchans men kan vara upptaget där. Nu är ledningen inget måste, vilket han visade senast.

Jag dubblar med 1 Dokonjo som har bra länge äntligen! Han trivs på Axevalla där han tagit sju av sina elva segrar och höll upp ledningen då han senast hade innerspår, även om det inte var med stor marginal. De är inte så våldsamt startsnabba utanpå honom och jag ser det som bra spetschans och i spets strider han bra. Han har segrat vid fyra av nio spetslopp och varit tapper vid flera av torskarna. Kul att dubbla med!

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Stjärnfyllt i de sista Breeders Crown-försöken

Stjärnfyllt i de sista Breeders Crown-försöken

Vid Axevallas tävlingar på tisdag körs de sista försöken i Breeders Crown. Något som fått flera av kulltopparna att lockas till Skaraslätten. Dit inkluderas färske Kriterie-vinnaren Inti Boko.

Det är på Solvalla den 28 oktober som semifinalerna till Breeders Crown avgörs. Finalerna körs två veckor senare i Eskilstuna. Då väntar 800 000 kronor på vinnarna i vardera final, dessutom i flera fall med chans till den dubbla summan genom premiechansen.

Sista försöken att säkra platser till just semifinalerna sker på Axevalla kommande tisdag och det är ett faktum som bidragit till riktigt starka startlistor. Bland annat gör Timo Nurmos färske Kriterie-vinnare Inti Boko sin första start sedan just den segern. Han möter bland andra fine Forfantone Am.

Försöket för treåriga ston ser också en hel del juveler. Fyra Oaks-finalister finns med, däribland fyran Global Vintage. Försöket för de ett år äldre stona ser en dust mellan Derbystoet-tvåan Europhile Am och tuffa namn som Global Upper Style och Maharani de Baroda. I loppet för de jämngamla hingstarna och valackerna hittar vi Derby-femman Transcendence, Sprintermästaren-trean Super War Horse samt Lucifer Lane i en comeback. (Foton: ALN).

Här är startlistorna:

BC treåriga ston, 2140 auto

1 Fanny Chenal – Björn Goop
2 Zeta Kronos – Erik Adielsson
3 Petunia – Mattias Djuse
4 Global Vintage – Jorma Kontio
5 Ti Punch Broline – Claes Sjöström
6 Aleppo Pine – Kenneth Haugstad
7 Evelyn – Örjan Kihlström
8 Sweet on You – Ulf Ohlsson
9 Maggie Cash – Thomas Dalborg
10 Activated – Carl Johan Jepson
11 Bechamel – André Eklundh
12 Flash Am – Kim Eriksson

BC fyraåriga ston, 2140 auto

1 Global Upper Style – Peter Untersteiner
2 Global Upfront – Kim Eriksson
3 Maharani de Baroda – Björn Goop
4 Willow Pride – Erik Adielsson
5 Butterfly Ima – Åke Lindblom
6 Olga Utca – Kenneth Haugstad
7 Lady Youline – Claes Sjöström
8 Europhile Am – Ulf Ohlsson
9 Mellby Fashion – Jörgen Westholm
10 Hevin Boko – Jorma Kontio
11 Rose Mary – André Eklundh
12 Rita C.D. – Örjan Kihlström

BC treåriga hingstar och valacker, 2140 auto

1 Filur Sisu – Per Nordström
2 Royal Muscle – Frode Hamre
3 Baritone Artist – Markus B Svedberg
4 Zelig Kronos – Wilhelm Paal
5 Fortfantone Am – Örjan Kihlström
6 Alfred Zonett – Robert Bergh
7 Inti Boko – Jorma Kontio
8 That’s Art – Peter Untersteiner
9 Global Wise Guy – Björn Goop
10 Look Håleryd – Ulf Ohlsson
11 Farlander Am – Carl Johan Jepson
12 Kaiser Southwind – Åke Lindblom

BC fyraåriga hingstar och valacker, 2140 auto

1 Output Pressure – Carl Johan Jepson
2 Starforlife Palema – Mikael J Andersson
3 Vainqueur R.P. – Ulf Ohlsson
4 Super War Horse – Björn Goop
5 Transcendence – Anders Svanstedt
6 Indy Lane – Kim Eriksson
7 Son of God – Örjan Kihlström
8 Spickleback Face – Robert Bergh
9 Adiago Trot – Erik Adielsson
10 Emile Zola Sisu – Jorma Kontio
11 Lucifer Lane – Johan A Nilsson
12 My Dream Art – Jörgen Westholm

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V86: Kvick Quick Crown satte punkt i svår omgång
Nästa nyhet
V86: Kvick Quick Crown satte punkt i svår omgång

V86: Kvick Quick Crown satte punkt i svår omgång

Anders Eriksson, lärling hos Svante Båth, kör i ett härligt flyt för dagen och genom att sätta dit en kvickt avslutande Quick Crown i Klass 1-försöket på Solvalla satte han också punkt i en svårlöst omgång.

Endast ett system (för en insats av 20 kronor!) med åtta rätt värt 5,4 miljoner kronor fanns kvar när onsdagens V86 på Solvalla och Jägersro slutligen skulle summeras. En av skrällarna vilka radade upp sig under kvällen var Anders Ahlneby-tränade Quick Crown som i det avslutande Klass 1-försöket kördes till seger av duktige Anders Eriksson.

Valacken satt placerad som tredje häst i andraspår men satt kvar när attackerna sattes in vid början av sista bortre långsidan. Men med 300 meter kvar uppenbarade sig luckan och Quick Crown svarade med en blixtrande avslutning via fjärdespår till seger på 1.14,1a över långa 2640 meter.

*Ett försök i Klass 2 avverkades på Jägersro. Peter Untersteiner fixade segern bakom femårige Powderfinger som här gjorde fjärde starten i tränarens regi och inte behövde mer än ett lopp i kroppen för att ha funnit formen. Torvald Palema-sonen var snabb i väg och kom att leda loppet från start till mål i fin stil på 1.15,2a/2640.

*Marc Elias brukar sitta upp bakom Conrad Lugauer-tränade Toddler som på Jägersro visade sina skills över stayerdistans. Toddler kördes fram till ledningen efter 800 meter men överlämnade strax senare till danske segermaskinen Bandit Brick. En perfekt lösning skulle det visa sig; när det blev fritt 150 kvar störtdök Toddler och speedade ned ledaren på 1.14,6/3160.

*I bjärt kontrast till långloppet stod Jägersro Supersprint som kördes över ultrakorta 1140 meter. Det passade elvaårige kämpen Mr Pellegrino prima. För Håkan B Johansson blåste fältets minst streckade häst direkt till ledningen och släppte aldrig någon förbi sig. Veronica Haglund tränar 40-oddsaren. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Inför VM-loppet: Ringostarr Treb bärgar titeln?
Nästa nyhet
Inför VM-loppet: Ringostarr Treb bärgar titeln?

Inför VM-loppet: Ringostarr Treb bärgar titeln?

Ett förstapris på knappt fem miljoner kronor väntar i lördagens International Trot på Yonkers i USA. Sverige representeras i VM-loppet av Pastore Bob och Cruzado dela Noche.

Efter att ha legat i träda i tjugo år väcktes VM-loppet till liv igen 2015 och på lördag är det åter dags att kora årets vinnare på New York-banan Yonkers Raceway. Vinnaren berikas med en halv miljon dollar.

Vilken nation som hästarna representerar avgörs av ägarnas nationalitet. För svensk flagg tävlar Pastore Bob som ska köras av sin tränare Johan Untersteiner. Femåringen som varit ett flitigt bi i de storloppen i år har bland annat vunnit Finlandia Ajo och gör här sitt första USA-besök. På plats i USA sedan en tid har redan Sveriges andra häst Cruzado dela Noche varit. Hästen återfinns ”over there” numera i regi Marcus Melander.

Svensktränade är såväl Ringostarr Treb och Lionel men de tävlar för Italien respektive Norge. För Ringostarr Treb blir det här hästens andra start sedan den stora triumfen i Elitloppet i våras. För ägaren Göran Antonsen väntar ett nytt äventyr bakom Lionel – han kör den tuffe fuxen själv. Född i Sverige, men numera hemmahörande i Italien är Arazi Boko som ska köras av succétränaren Alessandro Gocciadoro.

Hemmafärgerna försvaras av superstoet Ariana G. – som ju tränas av Jimmy Takter. Kanada får två hästar med i fältet sedan tidigare klare Dreammoko fått dra sig ur på grund av sjukdom. Tim Tetrick kör Will Take Charge medan Scott Zeron som vanligt styr Marion Marauder. Den senare är dessutom den ende som har tidigare erfarenhet av VM-loppet – i fjol var han tvåa.

Tävlar för den franska trikoloren gör Up And Quick. Tioåringen som vann Prix d’Amérique 2015 och i år bland annat deltagit i Elitloppet hoppas få kröna sin karriär med en ny storloppsseger. Han får i sulkyn Yonkers ledande kusk Jason Bartlett. Fältet kompletteras med det danska bidraget Slide So Easy som ska köras av sin tränare Flemming Jensen.

International Trot körs över distansen en och en fjärdedels mile, eller 2011 meter, över Yonkers Raceways 800-meters-bana. Löpningsrekordet, tillika gällande världsrekordet, på 1.10,7a innehas av Twister Bi som vann loppet i fjol. VM-loppet beräknas att köras klockan 21.40, svensk tid. (Foton: ALN).

Här är startlistan:

2011 auto

1 Marion Marauder – Scott Zeron (Kanada)
2 Up And Quick – Jason Bartlett (Frankrike)
3 Ariana G. – Yannick Gingras (USA)
4 Ringostarr Treb – Wilhelm Paal (Italien)
5 Pastore Bob – Johan Untersteiner (Sverige)
6 Cruzado dela Noche – Brian Sears (Sverige)
7 Will Take Charge – Tim Tetrick (Kanada)
8 Arazi Boko – Alessandro Gocciadoro (Italien)
9 Lionel – Göran Antonsen (Norge)
10 Slide So Easy – Flemming Jensen (Danmark)

Senaste vinnarna:

2017: Twister Bi – Christoffer Eriksson
2016: Resolve – Åke Svanstedt
2015: Papagayo E. – Ulf Ohlsson
1995: His Majesty – Stefan Melander
1993: Giant Force – John Patterson J:r

Läs även: Dreammoko ej i VM – Will Take Charge ersätter
Läs även: Kvalloppet fixat för Ringostarr Treb – nu mot USA
Läs även: Blogg: Ideal du Gazeau och de tre VM-segrarna

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Solvalla: Perfect Spirit bara fortsätter att övertyga
Nästa nyhet
Solvalla: Perfect Spirit bara fortsätter att övertyga

Solvalla: Perfect Spirit bara fortsätter att övertyga

Perfect Spirit övertygar fortsatt i regi Daniel Redén. På Solvalla vann han på nytt duellen mot Zack’s Zoomer och tar nu sikte mot Breeders Crown.

En avdelning av Solvallaserien för fyraåringarna var en av flera godbitar vid huvudstadsbanans sport på tisdagskvällen. Återigen möttes de båda toppjänkarna Perfect Spirit och Zack’s Zoomer och det var den sistnämnde som vann den första ronden.

Zack’s Zoomer, körd av Per Lennartsson, fick överta täten efter 500 meter (på 09,6) från Snowstorm Hanover och kunde lugna ned farten till 13,7 vid kilometern. Örjan Kihlström hade placerat Perfect Spirit som andra häst i andraspår men när Spickleback Face i dödens galopperade 300 meter kvar, blev det raka spåret fram. I en snabb avslutning plockade Daniel Redén-hästen ned sin ledande trätobroder tämligen så säkert till slut.

– Han gör det alltid jäkligt bra, det blev ett snällt lopp i dag och jag tänkte att det kanske gått lite för sakta men han har en jäkla löpskalle. Det bara blixtrar till när man begär lite av honom, sa Daniel Redén i Vinnare V64.

Segertiden stannade vid 1.12,2a/2140 meter och förstapriset var 100 000 kronor. Perfect Spirit som vann Hambletonian i fjol, har i år lagt både Kungapokalen och Sprintermästaren till segersamlingen och sätter nu fokus mot uttagningarna till Breeders Crown.

*Ett Breeders Crown-lopp (175 000 kr) för tvååringarna kördes också under kvällen. Torbjörn Jansson satt här bakom en väldigt fin vinnare i Sten O Jansson-tränade Belker. Scarlet Knight-sonen tog hand om dödens, men pressade till spets i en rejäl tempoväxling 600 meter kvar och vann sedan i mycket fin stil på 1.15,8a full distans.

*Svante Båths vasse Global Welcome var stor favorit i Kriterium Consolation (100 000 kr) och för Erik Adielsson blev det också en mycket enkel viktoria. Treåringen kördes till och fick överta taktpinnen efter ett drygt halvvarv och när farten skärptes över sista bortre förmådde ingen hänga på. 1.14,2a på 2640 meter var vinnartiden.

*Mycket stor favorit i Solvallas Fyraåringsserie för ston (70 000 kr) var Run Chica Run som gjorde första starten sedan segern i Derbystoet, men hon försvann tyvärr i en galopp en bit efter start. Segern i stället till Frode Hamres läckra Normandie Royal som avslutade vasst i händerna på Ulf Ohlsson. Loppet kördes i tufft tempo och norskan kunde vänta till 300 kvar innan attacken sattes in – mycket lätt seger på 1.11,0a över 1640 blev resultatet.

*Ulf Ohlsson agerade även skrällkusk i Oaks Consolation (100 000 kr). Bakom Petri Salmelas Feather Sisu som spelad till 65 gånger pengarna här fick ta sin karriärs första seger. Stoet efter Even Better Odds inledde i femte invändigt men kunde lirka sig loss inför den sista kurvan och störtdyka i fjärde spår över upploppet. Seger blev till slut väldigt enkel på 1.13,0a/2140. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Onsdag: V86-tips till Solvalla/Jägersro

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson